Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Suzanne Lång

Suzanne Lång är en erfaren coach som föreläser om den roingivande och förvandlande kraften i att förstå Tankens Natur och dess påverkan på hur vi ser allt. Med över tretton års erfarenhet av coaching och undervisning inom personlig utveckling öppnar Suzannes icke-konventionella föreläsningar upp för helt nya perspektiv på ångest, stress och självtvivel, samtidigt som hon ger lyssnarna nycklar till att bättre förstå beteende, hantera konflikter, öka produktivitet och tillåta mer flow i vardagen.

Med erfarenhet av att ha arbetat i åtta länder på tre kontinenter, inklusive USA, Japan, Sydkorea, Danmark och Sverige, för Suzanne med sig stor kunskap och affärserfarenhet till sin coachingpraktik. Hennes corporate karriär sträcker sig över mer än två decennier, med erfarenhet från stora företag som Scandic, Samsung, Copenhagen Airports och DFDS.

Suzannes glädje för att hjälpa avslöja potentialen som finns bortom tankens illusoriska natur har hjälpt många att återupptäcka sin medfödda kreativitet, självförtroende och välbefinnande. Oavsett om hon talar inför stora grupper eller arbetar en mot en med klienter, erbjuder Suzannes unika tillvägagångssätt ett nytt och kraftfullt sätt att förstå oss själva, andra människor och världen omkring oss. Hon driver även en podcast som heter "Lugn och Inre Ro: En pod om dig och dina tankar."

 • Suzanne Lång som talare

  Från en av deltagarna på min senaste webinar 2023-01-11:
  “Det känns så tryggt att lyssna på dig. Det du har att säga känns så viktigt och rätt och din egen trygghet skänker ett lugn och en trovärdighet åt alltsammans.”
  ___
  Lite övriga kommentarer genom de sista 2 åren:
  “Suzanne skapar tillit, bygger upp självförtroende och skapar möjligheter som man inte har kunnat se själv, alltsammans levererar hon med en sådan positiv energi att man bara inte kan låta bli att ryckas med. Under tiden Suzanne coachade mig fick jag tillbaka en tilltro och hopp om att det kanske kan lyckas, till och med för mig.”
  “Jag minns att jag efter varje möte med henne kände jag mig starkare och mer motiverad. Men det kanske är först nu, i efterhand, som jag inser hur mycket hon egentligen gjorde och påverkade i positiv mening. Hennes idéer och positiva inställning finns fortfarande med mig och hjälper mig dagligen.”
  “Suzanne är en person som lyckas hitta något positivt i allting, att se möjligheter där jag bara såg hinder, att se vad jag kallade tillkortakommanden som tillgångar. En äkta och välmenande inspiratör, glädjespridare och medmänniska.”

 • Så arbetar Suzanne Lång

  Förutom att föreläsa, kan man anlita Suzanne för att jobba med grupper, individuell coachingsprocesser samt on-line kurser.

 • Suzanne Lång erbjuder

  Suzanne har en förmåga att använda vanliga metaforer och situationer som man kan relatera till för att skapa klarhet och förståelse kring hur vi inte är våra tankar, och hur det att identifiera sig med dem leder till osäkerhet, försvar och inre-lidande. Hon förlitar sig inte på teorier, modeller eller metoder, utan talar alltid utifrån direkt erfarenhet och uppmanar aldrig publiken att enbart lita på hennes ord. Istället uppmuntrar hon dem att uppleva det hon delar med sin egen kropp och sitt eget sinne, vilket tillåter dem att känna sanningen själva och genomgå en kraftfull förändring i sin förståelse.

 • Suzanne Lång passar till

  Föreläsningarna är särskilt lämpliga för företag som vill hantera stress och konflikter på arbetsplatsen och/eller förbättra samarbetet mellan personer med starka personligheter. Dessutom passar föreläsningen väl för så kallade early adopters: företag som söker ständig utveckling och strävar efter att vara i framkant.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Danska, Engelska

Suzanne kommer ursprungligen från hotellbranschen och är diplomerad inom Hotel Management på Hosta Ecôle Hoteliére, numera Glion, i Schweiz. Att stå till tjänst har varit, och fortsätter vara, hela hennes liv. Hon diplomerade sig därefter som projektledare från IHM Business School för att senare bli professionell certifierad coach från ICF. Hon har ytterligare investerad tiotusentals timmar och kronor i sin egen utveckling och erhållit olika certifieringar och intyg inom olika modaliteter inom personlig utveckling.

Med erfarenhet av att ha arbetat i åtta länder på tre kontinenter, inklusive USA, Japan, Sydkorea, Danmark och Sverige, för Suzanne med sig stor kunskap och affärserfarenhet till sin coachingpraktik. Hennes karriär i företagsvärlden sträcker sig över mer än två decennier, med erfarenhet från globala företag som Scandic, Samsung, Copenhagen Airports och DFDS.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Suzanne Lång talar om:

Expertområden:

Prisklass:

8.000 kr - 25.000 kr

 • Mitt motto

  “Fall down seven times, get up eight.”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap