Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Robert Lindberg

Som VD och grundare för Premedia Sverige, specialiserar sig Robert på att hjälpa företag att genomföra produkt- och varumärkes lanseringar som öppnar upp nya affärsmöjligheter genom LinkedIn. 
Med över 20 miljoner visningar på LinkedIn under de senaste 9 åren har Robert etablerat sig som en B2B-influenser inom den nordiska byggbranschen. Robert tagit en framträdande position. 

Hans expertis riktar sig mot beslutsfattare inom kompetensförsörjning och event, där han delar med sig av sin unika kunskap inom digital marknadsföring för att skapa synlighet, bygga relationer och driva lönsamma affärer via LinkedIn. Robert har en passion för att hjälpa företag att förstå och utnyttja kraften i digital marknadsföring, och hans resa började med en utbildning inom Content Marketing Management på IHM i Göteborg. Redan där insåg han potentialen i att arbeta strategiskt med digitala kanaler för att nå ut till en målgrupp på ett effektivt sätt. 

Genom att kontinuerligt hålla sig uppdaterad inom branschens senaste trender och verktyg har Robert utvecklat en djup förståelse för hur man skapar engagemang och konverterar det till affärsmöjligheter. Robert är mer än en föreläsare och konsult – han är en visionär som brinner för att hjälpa andra att uppnå sina affärsmål genom digital marknadsföring. Hans unika insikter och praktiska erfarenhet gör honom till en eftertraktad talare och rådgivare inom området, och han är ständigt engagerad i att dela med sig av sin kunskap och sin bästa praxis för att hjälpa andra att lyckas.

Urval av tidigare beställare:
Eventolution - PR och kommunikation, Svenska Cykelförbundet - sport
Trollhättan Action Week - sport, Gotland Grand National - världens största endurotävling Hikoki Sverige - industrileverantör, APS Drift och underhåll - fastighetsservice och installation, NTC Transport - transportör/Vasa Finland

 • Effekten av att boka Robert Lindberg

  Att boka Robert som talare garanterar en transformation och överföring av kunskap inom varumärkesutveckling och strategisk marknadsföring, särskilt med fokus på varumärkes- och produktlanseringar på LinkedIn.

 • Robert Lindberg som talare

  Med en lättsam, utmanande och underhållande framtoning gör Robert varje föreläsning till en minnesvärd upplevelse. Han erbjuder nya perspektiv och djup kunskap inom digital marknadsföring, med ett specifikt fokus på LinkedIn.

 • Så arbetar Robert Lindberg

  Med ett skickligt användande av storytelling och retorik skapar Robert en atmosfär där deltagarna blir inspirerade att utforska och utveckla sin förståelse för digital marknadsföring, särskilt inom LinkedIn.

 • Robert Lindberg erbjuder

  Genom att berätta engagerande historier, ställa provokativa frågor och använda aktiv retorik, väcker en nyfikenhet och ett intresse för att lära sig mer om ämnet.

 • Robert Lindberg passar till

  Robert föreläsningar passar för ledningsgrupper, marknadsförare och kommunikatörer, styrelser, yrkeshögskolor och universitet. Han kan även skräddarsy sina föreläsningar för organisationer inom både stat och kommun.

Talaren utgår från Göteborg
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Robert har en bakgrund inom Content Marketing Management från IHM i Göteborg, där han tidigt insåg potentialen i att arbeta strategiskt med digital marknadsföring. Genom att inneha ett LinkedIn Master Certificate från LinkedKurs och genom att ha samarbetat med framstående marknadsstrateger under 9 års tid, har han kontinuerligt utvecklat sin expertis och erfarenhet inom området.

Med ett LinkedIn Mästare Certifikat från LinkedKurs och en gedigen erfarenhet av att samarbeta med framstående marknadsstrateger, har Robert finjusterat sin expertis under åren. Hans fokus ligger på att utveckla strategier som inte bara genererar synlighet och uppmärksamhet, utan också leder till konkreta resultat och affärsmöjligheter för hans klienter. Robert är övertygad om att LinkedIn är en kraftfull plattform för affärsutveckling och att den kan vara en nyckel till framgång för företag som vill växa och utvecklas i dagens digitala landskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap