Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Paul Übelacker

Pauls expertis är av ovärderligt värde för organisationer som strävar efter att förbättra prestationer, främja förändring och skapa en positiv arbetsmiljö. Han har omfattande erfarenhet och kunskap inom flera nyckelområden, inklusive effektiva möten, feedback, förändringshantering, personalhantering, idrottspsykologi och ledarskap. Hans unika förmåga att kombinera dessa olika områden gör honom till en mycket eftertraktad föreläsare och konsult.

Utöver sitt arbete som sportmentor för Malmö FF driver Paul sitt eget framgångsrika företag, där han och hans partners driver utvecklingsprocesser för individer, grupper och organisationer. Hans senaste bok, "Inspirerande ledare," är ett tydligt exempel på hans breda kunskap inom ledarskap och hans förmåga att dra lärdomar från olika verksamheter för att dela med sig av värdefulla insikter. Pauls expertis är en tillgång för alla organisationer som strävar efter att nå sin fulla potential och uppnå hållbara resultat.

Länkar till några som rekommenderar Prillan och bollen https://tobaksfakta.se/bok-om-att-sluta-snusa-till-fars-dag/  Böcker om att sluta med tobak - Psykologermottobak 

Urval av tidigare beställare:  Sparbanken Skåne, Lekolar, Kyrkogårdsavdelning, Livsmedelsbutiker, Gymnasieskolor, Idrottsförbund, idrottslag och -föreningar, Läkemedelsbolag, Statliga myndigheter, Tetra Pak, Lunds kommun, Region Skåne och flertalet andra landsting

 • Effekten av att boka Paul Übelacker

  Tips och konkreta verktyg för förändring i vardagen. Förändring behöver inte betyda revolution, utan många små steg har stor effekt. Vikten av att ha mod att prova och sedan justera efter hand.

 • Paul Übelacker som talare

  Som föreläsare präglas talaren av en hög aktivitetsnivå. Föreläsningarna kännetecknas av en mångfaldig pedagogisk metodik som inkluderar lyssnande, diskussion och reflektion. Ibland kan det till och med inkludera viss fysisk aktivitet för att engagera deltagarna. Trots att föreläsningarna är välstrukturerade och informativa, är de också berikade med personliga exempel och berättelser, vilket skapar en engagerande och minnesvärd upplevelse för åhörarna.

 • Så arbetar Paul Übelacker

  Paul har en flexibel och anpassningsbar arbetsmetodik som tar hänsyn till det faktum att varje uppdrag och varje grupp av deltagare är unik. Genom att noggrant bedöma och förstå de specifika behoven, målen och förväntningarna hos sina klienter, skapar Paul skräddarsydda program och föreläsningar som är optimerade för att leverera maximal nytta och relevans. Detta innebär att ingen lösning är en "one-size-fits-all," utan snarare skräddarsys för att passa de specifika utmaningar och möjligheter som varje klient eller grupp står inför. Denna flexibilitet och anpassningsförmåga är kärnan i Pauls arbetsmetod och gör det möjligt för honom att effektivt stödja och inspirera olika organisationer och individer på deras resa mot förbättring och framgång.

 • Paul Übelacker erbjuder

  Paul erbjuder tankeväckande, inspirerande och informativa föredrag. Med mer än 25 års erfarenhet inom utbildning och utveckling har Paul en pålitlig förmåga att skapa bestående förändring och förbättring i vardagen för sina klienter. Hans unika talang att påverka och inspirera har resulterat i konkreta resultat, inklusive att hjälpa chefer att markant förbättra sina kommunikationsfärdigheter och mötesdynamik efter att ha deltagit i hans utbildningar.

 • Paul Übelacker passar till

  Paul är mångsidig och passar bra vid olika evenemang som kick-off-möten, ledar- och chefsgrupper, ledarforum, medarbetardagar, utbildningsdagar och konferenser. Hans föreläsningar anpassas efter behoven och kan inspirera, utbilda och engagera deltagarna på ett meningsfullt sätt.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Paul har en imponerande bakgrund med en magisterexamen i ekonomi med inriktning på organisation och ledning. Efter sin examen tillbringade han fem år som managementkonsult på Ernst & Young, där hans arbetsuppgifter spände från korta, snabba utredningar som slutfördes på 12 timmar till att engagera sig heltid i komplexa projekt som involverade uppbyggnaden av globala kvalitetssystem.

Samtidigt som Paul var student och yrkesverksam, hade han en framstående idrottskarriär inom handboll på elitnivå som sträckte sig över 13 år. Han representerade främst två av Sveriges mest framstående handbollsklubbar, Sävehof och Lugi, och hade äran att även representera J- och U-landslagen. Efter avslutad spelarkarriär fortsatte Paul som tränare för ungdomar under åtta års tid.

Efter sin tid på Ernst & Young tog Paul och några av hans tidigare kollegor initiativ till att starta ett eget företag med fokus på längre utvecklingsprojekt, särskilt inom life science. Ett av Pauls mest betydande projekt var hans roll som projektledare i den framgångsrika kampanjen för att få handbolls-VM 2011 till Sverige.

Under de senaste 14 åren har Paul koncentrerat sig på att erbjuda chefs- och ledarskapsutbildningar, driva verksamhetsutvecklingsprocesser, erbjuda individuell coachning och handledning samt hålla föreläsningar inom en rad olika ämnesområden. Samtidigt som han driver sitt eget företag har han även fungerat som sportmentor på Malmö FF i sju år, där hans främsta fokus har varit att stödja ungdomsspelare i deras mentala och sociala utveckling. Dessutom har han varit ansvarig för att utveckla och implementera företagets värdegrund, och han ledde även revideringen av företagets utbildningsplan under en tvåårsperiod.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap