Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Nicoletta Baroutsi

Nicoletta Baroutsi om högpresterande organisationer under kris.

Alla organisationer klarar av att prestera under ideala förhållanden, men vissa klarar av att upprätthålla sin verksamhet även under en kris. Hur möter de bästa beslutsfattarna en ny situation? Hur kan vissa organisationer upprätthålla verksamheten även under hårt pressade situationer? Vad innebär hög prestation och hur kan man nå dit? Det finns aldrig en enkel lösning när det oväntade inträffar, men det finns unika drag som särskiljer högpresterande individer och organisationer. 

Nicoletta har en bred bakgrund som inkluderar både en förståelse för hur människan fungerar och för de effekter som handlingar har i organisationer. Genom hela hennes karriär har intresset legat i att förstå vad hög prestation faktiskt innebär i komplexa system. Hennes presentationer innehåller information och kunskap som bygger på vetenskapliga grunder framförda med exempel från verkliga händelser, mikrovärldsexperiment och krishanteringsövningar. 

Det material som Nicoletta presenterar har varit väl uppskattat i många olika kretsar, lika uppskattat hos erfarna militära officerare som hos IT-bolag.

 • Nicoletta Baroutsi som talare

  I Nicolettas presentationer blir fakta och forskningsresultat stärkta med anekdoter från verkligheten, vilket upplevs av publiken som engagerande och lätt att ta till sig.

 • Så arbetar Nicoletta Baroutsi

  Det är viktigt för Nicoletta att förstå sig på kunden och (dess) dennes behov för att kunna erbjuda material som passar publiken. Till exempel, om det finns (det) en publik som har tidigare kunskap om statistik eller om de har lärt sig om beslutsfattande tidigare så finns möjlighet att uppdatera presentationerna med material som kräver vissa förkunskaper. Det går även att anpassa presentationerna utifrån (utefter) specifika önskemål.

 • Nicoletta Baroutsi erbjuder

  Presentationer och workshops på 30 minuter - 3 timmar. Det finns färdiga lösningar på presentationer, men anpassat material kan även arbetas fram i samråd med kunden.

 • Nicoletta Baroutsi passar till

  Nicolettas presentationer passar både privat och offentlig verksamhet. Det kan både handla om kortare inspirationsföreläsningar och längre presentationer med fokus på fördjupad kunskap och förståelse.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Nicoletta har en masterexamen i kognitionsvetenskap, vilket är läran om mänskligt tänkande i komplexa situationer. Det är ett tvärvetenskapligt fält som inkluderar psykologi, filosofi, artificiell intelligens, neurovetenskap, datavetenskap, lingvistik och socialantropologi.

Idag arbetar Nicoletta som senior konsult vid Nordic Protection Academy, ett företag som specialiserar sig på risk- och säkerhetsfrågor. Innan hon började arbeta som konsult så forskade hon vid Försvarshögskolan, forskning som fokuserade på ledning och samverkan vid extraordinära händelser. Vid Försvarshögskolan har hon även undervisat i beslutsfattande vid officersprogrammet och för studenter i statsvetenskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Nicoletta Baroutsi talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 40.000 kr

 • Mer om priser

  Faktorer som kan påverka priset: längden på resan, om övernattning krävs, storlek på publiken, om det är en ideell organisation, etc.

 • Mitt motto

  Don’t confuse being busy with being productive - Being busy can be just another form of procrastination.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap