Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Nicole Kavander

Nicole Kavander är inte bara en business director & strateg med en gedigen bakgrund inom reklam och kommunikationsbranschen. 

Hon är en av grundarna till “All of Us”, ett nätverk som arbetar för mer mångfald och inkludering i de kreativa näringarna, samt en av initiativtagarna till ’A Call for Change’ ett öppet brev från afrosvenskar till ledare i de kreativa branscherna.  Nicole sitter i styrelser som OpenAct, Swedish Fashion Association samt Nibye och har spenderat många år utomlands i bland annat Tokyo, Paris och London.  Vill man så kan man även höra Nicole i podden “Checkpoint med Anbara, Brandon och Nicole”.  I dagsläget är hon affärsstrategisk rådgivare och kursansvarig på Berghs School of Communication för strategiskt kommunikationsarbete och presentationsteknik. 

Vad gör Nicole unik? Nicole talar om mångfald & inkludering, digitalisering, trender och framtidsspaningar (ex. varumärken, medier som podcasts och målgrupper med potential) samt inspirerande motivation, vilket hon visat prov på då hon bland annat har återhämtat sig efter en olycka där hon bröt höften och spenderade 6 månader i rullstol.  Nicoles unikas erfarenheter som bland annat innefattar att växa upp i Sverige som svart med tre hemspråk, samt hennes jobb som konsult på stora etablerade byråer, där hon jobbat med globala varumärken. Sist men inte minst så har vi hennes förmåga att hänföra och engagera sina lyssnare.

 • Nicole Kavander som talare

  Boka Nicole för en upplevelse som ni sent kommer att glömma och som lämnar en känsla av glädjande energi, inspiration, motivation och styrka.
  Nicole är en engagerad och interaktiv talare som lätt fångar åhörarnas uppmärksamhet inom de första minuterna. Hon är lättsam trots “svåra” ämnen men även rak när det behövs. Hon är bra på att se sina åhörare och ta in andras tankar och frågor då Nicole har en vilja att skapa trygga rum. Hon är också bra på att facilitera workshops eller samtal både digitalt som fysiskt.

 • Så arbetar Nicole Kavander

  Nicole arbetar med att få in lyssnarna genom att öppna upp föreläsningen med en personlig referens för att sedan koppla ihop det med föreläsningens innehåll. Vid workshops jobbar hon så interaktivt som möjligt för att engagera deltagarna från början till slut genom att använda sig av verktyg med en blandning av individuella och gruppövningar som funkar bra både fysiskt som digitalt.

 • Nicole Kavander erbjuder

  “Det är inlevelsefullt och effektivt!”

  Föreläsningen bryts ned till hur man konkret kan jobba med inkludering och mångfald. Nicole framför sin föreläsning på ett inspirerande och tydligt sätt med konkreta exempel och bilder som man minns som åhörare, och det med hjälp av tydliga actionsoints att kunna agera på som lyssnare.

  Format: 30-90 min föreläsningar

 • Nicole Kavander passar till

  Föreläsningar, moderera samtal inom inkludering och mångfald, speciellt i de kreativa näringarna. Workshops, panelsamtal samt podcasts.

Talaren utgår från Stockholm
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Nicole har studerat på Westminster Business School i London, ett av världens topp 10 universitet med en examen i BA Business studies - Marketing.
2008 Diplom i Japan i japanska
2009 Diplom på Sorbonne universitet i Paris i franska
2013 blev hon utnämnd som UK’s top Graduate av Institute of Direct & Digital Marketing i UK vilket ledde till hennes karriär inom reklambranschen (Havas EHS och TMW Unlimited i London, senare byråer såsom NORD DDB och Creuna i Sverige).
2021 Två diplom på Harvard Business School i entreprenörskap och disruptive strategy.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Nicole Kavander talar om:

Expertområden:

Prisklass:

30.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Flexibel beroende på längd av föreläsningen. Ex. 30-45 min = 25.000kr, 90 min = 40.000kr osv. Detta gäller för färdiga föreläsningar, för skräddarsydda eller helt nya format tillkommer eventuella förberedelser och research. Kostnader för resa och logi tillkommer utanför Stockholms kommun.

 • Mitt motto

  “You can't be what you can’t see”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap