Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Nanaz Fassih

Nanaz Fassih har en passion för barn och ungdomar och strävar efter att förtjäna deras förtroende. Med lång erfarenhet av att arbeta med barns och ungdomars hälsa och livsvillkor delar hon nu generöst med sig av sin kunskap och expertis inom psykisk hälsa, barns utveckling, föräldraskap, funktionsvariation hos barn, självledarskap, relationer, bemötande och självkänsla. 

Nanaz ser sig själv som en röst för barnen och ungdomarna, en förespråkare hos dem som arbetar med eller tar hand om dem. Hon erkänner vikten av kärleksfulla, förstående och engagerade vuxna för att främja välmående hos barn och ungdomar och betonar även att vuxnas psykiska hälsa har en direkt inverkan på deras välbefinnande. Genom föreläsningar, kurser, personalhandledning och stöd till föräldrar strävar Nanaz efter att påverka och förbättra barns och ungdomars livsvillkor.

 • Nanaz Fassih som talare

  Baserat på utvärderingar anses Nanaz vara kunnig och föredragen berikas av många exempel från verkligheten som gör dem mer intressanta.
  Nanaz strävar efter att engagera åhörarna och uppmuntrar interaktion och dialog. Hon är personlig och delar generöst med sig av sina erfarenheter och misstag, vilket bidrar till en ömsesidig inlärningsmiljö.

 • Så arbetar Nanaz Fassih

  Beställaren ger information om målgruppen, syftet, önskemål och tidsramar, varefter Nanaz återkommer med ett förslag. Efter godkännande bokas föreläsningen eller kursen.

 • Nanaz Fassih erbjuder

  Nanaz erbjuder skräddarsydda föreläsningar och kurser efter samtal med beställaren, vilket inkluderar en beskrivning av ämnet, dagens situation, identifierade utmaningar, strategier och verktyg för att hantera dessa utmaningar samt områden för utveckling.

 • Nanaz Fassih passar till

  Elevhälsa, Socialtjänsten, Vård och Omsorg, Hälso - och sjukvården (Psykiatri, BUP, BVC), medelstora och stora företag.

Talaren utgår från Blekinge, Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Norrbotten, Skaraborg, Skåne, Småland, Stockholm, Södermanland, Uppsala, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västmanland, Västra Götaland, Älvsborg, Örebro, Östergötland, Danmark, Finland, Frankrike, Mongoliet, Norge, Polen, Tyskland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Språk Svenska

Med en bakgrund som sjuksköterska, folkhälsovetare, coach och handledare erbjuder Nanaz en bred kunskapsbas och effektiva verktyg för att främja bättre psykisk hälsa.
Efter att ha börjat sin karriär inom akutsjukvården och senare forskning, övergick Nanaz till att arbeta inom elevhälsa och barnhälsovård. Med över 20 års erfarenhet inser hon hur samhällets förändringar har påverkat barns psykiska välbefinnande och betonar behovet av nya lösningar för dagens utmaningar.

Under de senaste tio åren har Nanaz också arbetat med verksamhetsutveckling och ledarskap och insett vikten av att främja positiva arbetsmiljöer för att stödja både barns och vuxnas psykiska hälsa. Genom handledning, coaching, kurser och föreläsningar delar hon med sig av sin kunskap och erfarenhet för att motverka stress och psykisk ohälsa i alla åldersgrupper.
Som en Mental Health First Aid (MHFA) instruktör erbjuder hon även utbildningar i suicidprevention, som är evidensbaserade och framtagen av Karolinska Institutet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Nanaz Fassih talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap