Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Mina Legnered

Mina Legnered, en Malmöfödd inspiratör, förenar dansens konst med affärsvärldens insikter. Med rötterna i baletten och passionen för tangon, har Mina skapat en unik föreläsningsstil. Från ledande positioner på globala företag till egen företagsverksamhet, har hon samlat insikter som genomsyrar hennes energifyllda presentationer.

Att boka Mina innebär att få tillgång till en inspiratör som inte bara levererar kunskap om affärsvärlden utan också integrerar tangons principer för att skapa en unik föreläsningsupplevelse. Hennes engagerande stil och förmåga att förena affärsstrategier med konstnärlig uttrycksfullhet gör henne till det perfekta valet för att inspirera och aktivera både individuella medarbetare och hela organisationer.

Mina Legnered tar företag och organisationer på en resa där affärsstrategi möter kreativitet, och där dans blir en kraftfull metafor för framgång. En bokning med Mina är en investering i en unik och minnesvärd upplevelse som inspirerar till förändring och tillväxt.

 • Mina Legnered som talare

  Underhållande, inspirerande, kick-off, aktiverar publiken, samskapare, energigivande, entusiastisk, livfull, team-building.

 • Så arbetar Mina Legnered

  Mina föreläser, faciliterar och designar team-building-sessioner och modererar i olika sammanhang – från den mindre arbets-/ledningsgruppen till konferenser med allt från 50 till 1 000 deltagare. Tillsammans med uppdragsgivaren utforskar hon vad som är målsättningen med aktuellt evenemang och vilka hon talar till för att sätta samman ett så relevant och intressant innehåll och upplägg som möjligt. Hon lägger stor vikt kring förarbetet i dialog med uppdragsgivare och medverkande. Hon medverkar gärna på genrep.

 • Mina Legnered erbjuder

  Mina är en uppskattad inspiratör som erbjuder energirika föreläsningar och workshops. Mina kombinerar sin passion för tangon och erfarenhet inom affärslivet, för att inspirera människor till att må bättre på arbetsplatsen och organisationer att bli mer kostnadseffektiva.

  Det kan handla om att man..
  vill effektivisera kommunikationsvägarna inom organisationen. (COMMUNICATION, COLLABORATION)
  har ett behov av förändring i sitt företag och man vill ge sina medarbetare ett nytt perspektiv som hjälper dem genom förändringar. (TEAMBUILDING, CHANGE MANAGEMENT)
  ska ha en ledarskapsdag och vill inspirera ledarna med konkreta exempel till att bli en bättre ledare redan imorgon. Vi pratar inre och yttre ledarskap. (LEADERSHIP DEVELOPMENT)

  Sagt om Mina:
  “Bland de mest inspirerande människor jag haft äran att träffa och samarbeta med.
  “Mina har en djup förståelse för ledarskap, människor och världen vi lever i.”
  “En alldeles inspirerande människa som är down to earth och som alltid får mig att känna mig trygg, sedd och lyssnad på.”

  The first time I saw Mina, she was on stage presenting at a TED event and I was immediately struck by her enthusiasm and passion for her subject matter. Later when I got to meet her, I soon realized she possesses remarkable attention to detail and a talent for distilling complex messages into compelling, easy to digest narratives. If you're looking for a dynamic speaker with bags of experience, someone who can 'carry the troops along', and win the proverbial hearts and minds, you'd be hard pressed to find anyone better than Mina.

  Working with Mina for the Open Days Events of the European Parliament in Brussels and Strasbourg was indeed a great and successful adventure. Mina is always part of the team. On the team, for the team. Brings out the best of people working with her. New ideas, no boundaries, we can do it – is the attitude.

  Mina har den unika mixen av struktur och kreativitet. Hon ser alltid till helheten och alltid med kunden, uppdragsgivarens nytta i fokus. Jag har jobbat med Mina under flera år och alltid förundrats över hennes genomtänkta och nytänkande lösningar. Med glädje rekommenderar jag det varmaste att jobba Mina.

  “Mina is a forward looking person with high energy. She puts people at ease and catalyses actions smoothly.”

 • Mina Legnered passar till

  Interna konferenser, möten och kickoff
  Workshop
  Företagsevent
  Inspirationskvällar
  Kundevent
  Almedalen
  Inspirations- och utvecklingsdagar med hela teamet
  Arbets Konferenser med ledningsgrupper, avdelnings dagar med mindre arbetsgrupper
  Skolor, kommun
  Landsting och myndigheter
  Offentlig sektor

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Språk Svenska, Engelska

Mina Legnered är född och uppvuxen i Malmö, Sverige, med en mamma från Iran och en finsk pappa. Hon har dansat hela livet från det att hon började balett som 3-åring. Sedan 2011 är hon en inbiten tangodansare, tangoarrangör och hon har varit i tangons hemstad Buenos Aires flertalet gånger för fortbildning.

Minas karriär tog fart i Bryssel 2008 på Outokumpu, ett globalt företag som tillverkar rostfritt stål, och efter ytterligare erfarenhet som kommunikatör på Europaparlamentet så var det dags att öppna eget. Hon åkte till Ghana och drev en reklambyrå under två års tid. Väl tillbaka i Sverige 2017, startade Mina Sveriges första Live Scribing-byrå. Vid sidan om organiserar och modererar hon Fuckup Nights Malmö där företagare går upp på scenen för att berätta om sina affärsmisslyckanden.

Mina har lång erfarenhet inom intern-kommunikation, marknadsföring och ledarskap. Hon har en kandidat i Service Management och räknar även in sina 10 år som bartender i “utbildningen”. Krogbranschen har med stor sannolikhet bidragit till att hon kan tala med och till alla med ödmjuk, trygg och nyfiken röst.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Mina Legnered talar om:

Expertområden:

Prisklass:

12.500 kr - 35.000 kr

 • Mer om priser

  Priserna varierar beroende på uppdraget längd och omfattning Jag erbjuder allt från 7 min föreläsning till 2,5 tim föreläsning till skräddarsydda workshops och team-building sessions på 3-4 timmar samt Moderator. Skolor, ideell verksamhet eller start-up: be om offert. Resa och Logi tillkommer

 • Mitt motto

  Jobba inifrån ut

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap