Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lotta Wiström

Lotta Wiström, en erfaren föreläsare och coach, har under mer än två decennier delat med sig av sin kunskap inom områden som ledarskap, personlig utveckling, teambuilding, försäljning, självkänsla och kommunikation. Hon bär med sig en övertygelse om att varje individ har outnyttjad potential och att ledarskap är nyckeln till att avtäcka denna potential och möjliggöra framsteg.

Lottas filosofi betonar vikten av att ta och ge ansvar, och att engagera sig till fullo för att skapa en känsla av stolthet. Hon utforskar också betydelsen av att hantera psykisk hälsa och skapa starka medarbetare för att uppnå hög kvalitet både på arbetsplatsen och i livet.  Genom att arbeta med olika grupper, från stora sammankomster till ledningsgrupper och individuell coaching, strävar Lotta efter att maximera resultat och sträcker sig mot att skapa en välmående miljö där fantastiska prestationer kan uppnås.   

 www.coachlottawistrom.se

Urval av tidigare beställare: Suzuki Sverige, Kadesjös Sweef, Equity Fondplacering, ByggMax, Zebra Collection, NovoNordisk, Region Gävleborg, Örnfrakt, ICA, Scania, TetraPak, Volkswagen Group, Flera kommuner & skolor

 • Lotta Wiström som talare

  Lotta är humoristisk, tydlig och energifylld i sitt framträdande och har en unik förmåga att läsa av stämningar samt engagera åhörare med exempel som de kan relatera till. Hon lever sig fullständigt in i sina föreläsningar och strävar efter att ingen ska lämnas oberörd.

 • Så arbetar Lotta Wiström

  Lotta föredrar att diskutera syfte och önskat utfall med uppdragsgivaren före varje föreläsning, oftast via telefon. Hon är flexibel och stämmer gärna av närmare föreläsningstillfället för att anpassa innehållet om det behövs.

 • Lotta Wiström erbjuder

  Hon erbjuder skräddarsydda föreläsningar för olika grupper och organisationer, från stora företag till ungdomar och ledningsgrupper. Genom att anpassa varje föreläsning utifrån önskat innehåll och utfall tillför hon mycket energi och engagemang utan att följa en fast mall.

 • Lotta Wiström passar till

  Hon är lämplig för alla typer av grupper, organisationer, skolor, idrottslag och företag som strävar efter varaktiga förändringar och har förmågan att anpassa sitt språk efter publiken.

Talaren utgår från Kalmar
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Språk Svenska, Engelska

Med över två decenniers erfarenhet som säljare, försäljningschef, föreläsare, coach, utbildare och moderator, har Lotta arbetat både nationellt och internationellt inom olika branscher, oavsett könsfördelning. Under de senaste 22 åren har hennes främsta mål varit att optimera resultat och livskvalitet, en balans som inte alltid är enkel att uppnå. Hon har varit involverad i att etablera värdegrunder på mer än 200 företag och genomfört workshops för att upprätthålla värdegrundsarbetet. Lotta har även författat tre inspirerande böcker inom området ledarskap och personlig utveckling.

Genom att coacha industriella ledare och idrottsprofiler har hon hjälpt dem att realisera sina mål och dra nytta av sin fulla potential och kunskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap