Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lotta Murvall

Lotta Murvall är en engagerande föreläsare som tar upp ämnet kollektiv intelligens och utgår från forskningsresultat om hur man kan skapa effektiva samarbeten. Vi har alla varit med om gruppaktiviteter sedan vi var små, men har du någonsin funderat över vad som faktiskt krävs för att arbeta effektivt i en grupp? Det är enklare än man tror, men få vet vad som behövs i praktiken för att skapa effektivt samarbete där alla trivs och gruppen når sina mål.

Lotta är en professionell och varm föreläsare som hjälper åhörarna att förstå vetenskapen på ett enkelt sätt. Hon ger gärna praktiska övningar så att gruppen kan öva på verktygen själva. Lotta har erfarenhet av att arbeta med olika grupper - allt från universitetsstudenter till ledningsgrupper och hela företag med en stor publik. Hon anpassar alltid innehåll och upplägg efter kundens önskemål och behov. Utöver kollektiv intelligens föreläser Lotta också om stress och betydelsen av återhämtning. Hon delar öppet och ärligt med sig av sin personliga resa och stödjer sin presentation med vetenskapliga fakta. Hon berättar om hur hon själv upplevde utmattningen och sedan om återhämtningen och vägen tillbaka.

Urval av tidigare beställare: ICA, Utrikesdepartementet, Handelshögskolan i Stockholm, tidningen Chef, m.fl.

influencepeople

 • Effekten av att boka Lotta Murvall

  Lotta har en gedigen kundbas som kan vittna om hennes unika förmåga att förmedla kunskap och inspiration på ett sätt som har en verklig påverkan på både individer och organisationer. Genom Lottas föreläsningar och workshops har hennes kunder fått ny kunskap och en helt ny syn på samarbetsförmåga inom sin egen grupp eller organisation.

  Målet med Lottas föreläsningar är att ge deltagarna en djupare förståelse av både sig själva, deras ledarskap och organisationen som helhet. Genom att presentera vetenskapligt underbyggda insikter och idéer, strävar Lotta efter att ge deltagarna en fördjupad förståelse av deras egna styrkor och möjligheter att utveckla samarbetet och öka produktiviteten. Lotta tror på att inspirera deltagarna att tänka utanför boxen och upptäcka nya sätt att utveckla både sig själva och sina organisationer. Genom att kombinera forskning med praktiska verktyg och övningar, hjälper Lotta sina kunder att uppnå konkreta resultat och en bättre förståelse av vad som krävs för att skapa en effektiv samarbetskultur.

 • Lotta Murvall som talare

  Lotta är en föreläsare med enastående förmåga att förmedla komplexa ämnen på ett engagerande och tillgängligt sätt. Med sin varma och professionella stil lyckas hon skapa en inbjudande atmosfär som gör att åhörarna lätt kan ta till sig den vetenskapliga informationen.
  För att ge deltagarna en fördjupad förståelse av ämnet, inkluderar Lotta ofta praktiska övningar eller låter gruppen öva på konkreta verktyg under föreläsningens gång. Hon är van att arbeta med en rad olika grupper, allt från universitetsstudenter till små ledningsgrupper och hela företag med flera hundra deltagare. Lotta anpassar alltid innehållet och upplägget efter kundens specifika önskemål och behov för att maximera föreläsningens relevans och nytta för deltagarna.

 • Så arbetar Lotta Murvall

  Lotta arbetar alltid tätt med kunden och anpassar upplägg och innehåll efter kundens behov och önskningar.


 • Lotta Murvall erbjuder

  Lotta erbjuder en mängd olika tjänster inom föreläsningar, workshops, moderering och ledarskapsutveckling. Hon är utbildad coach och inom Lead Forward-metoden. Utöver dessa tjänster är Lotta också öppen för längre samarbeten inom grupputveckling och ledarskap för att hjälpa sina kunder att uppnå sina mål på ett effektivt sätt.
  Lottas föreläsningar är välkända för att vara både informativa och engagerande. Hon erbjuder flera populära föreläsningar, inklusive "Kollektiv Intelligens - fyra förmågor som skapar effektiva samarbeten", "Samarbetsförmåga - den bortglömda superkraften?" och "Utmattning - det är inte stressen som är problemet!".

 • Lotta Murvall passar till

  Konferens, kick-off, som moderator.
  Inom ledningsgruppsutveckling och ledarskapsutbildningar.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Kick-off, Aktiverar publiken
Språk Svenska, Engelska

Lotta är expert på ledningsgruppsutveckling, ledarskap och kulturförändring i arbetslivet. Hon har en gedigen utbildning från Handelshögskolan i Stockholm och har under de senaste 10+ åren utvecklat sin kompetens genom att arbeta som konsult med människor, grupper och organisationer som genomgår förändring. Genom sin erfarenhet och kunnighet har hon hjälpt sina kunder att utveckla sina ledningsgrupper, förbättra sitt ledarskap och genomföra kulturförändringar för att öka effektiviteten och främja tillväxt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap