Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Linda Skugge

Linda Skugge, en namnkunnig svensk skribent och feminist, har efter tre decennier inom journalistiken tagit steget in i en ny bransch. Vid 50 års ålder bytte hon yrkesbana och arbetar numera som nakenmodell på den omdiskuterade plattformen OnlyFans.  Ett karriärbyte som väckt både intresse och debatt, och Linda Skugge fortsätter att vara en ständigt aktuell personlighet i det svenska offentliga samtalet.

Ni vill inte missa årets föreläsning om det dråpliga i att en VÄLDIGT GAMMAL kvinna och Sveriges kändaste feminist tar beslutet att börja sälja naket på den omdebatterade sajten. Under sin föreläsning "Så tjänade jag en miljon på ett år via OnlyFans", delar Linda Skugge med sig av sin resa från att vara en framstående journalist till att bli en framgångsrik innehållsskapare på OnlyFans. Hon berör ämnen som media, kulturbranschen, mediedrev samt sex och porr.

Boka Linda och få er ett gott skratt gång på gång och lämna rummet förnyade, med modet att följa era drömmar – som inte nödvändigtvis behöver innebära att visa upp sin kropp.

 • Effekten av att boka Linda Skugge

  Att lyssna på Linda är en upplyftande upplevelse som ger åhörarna ny energi och motivation att våga följa sina drömmar, oavsett vilka de är.

 • Linda Skugge som talare

  Linda Skugges föreläsningar präglas av humor och kvickhet. Hon är känd för att engagera sin publik med sin snabba, underhållande stil och väl underbyggda kunskaper, vilket lockar fram skratt hos åhörarna.

 • Så arbetar Linda Skugge

  Linda Skugge fokuserar på att dela med sig av sina erfarenheter på ett sätt som berör och inspirerar sin publik, vilket lämnar dem både underhållna och eftertänksamma.

 • Linda Skugge erbjuder

  Under föreläsningen "Så tjänade jag en miljon på ett år via OnlyFans", levererar Linda Skugge en timmes energiskt och underhållande berättande. Hon skildrar hur ett spontant beslut en natt i maj 2023 ledde till att hon började publicera innehåll på den omtalade plattformen OnlyFans. Lindas erfarenheter belyser samspelet mellan media och kulturbranschen, och hon tar oss bakom kulisserna till en värld präglad av både mediedrev och de eviga teman om sex och porr. Det är en berättelse som inte bara roar utan också utmanar och ger insikter i hur personlig drivkraft kan skapa oväntade vägar.

 • Linda Skugge passar till

  Linda passar utmärkt för inspirationsdagar, motivatoriska event och sammanhang som främjar glädje och personlig utveckling.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Linda Skugges karriär tog fart redan när hon var 19 år gammal, då hon började skriva för en av Sveriges största tidningar. Hennes arbete är ofta provokativt och hon har en uttalad feministisk hållning som återspeglas i många av hennes texter. Skugge är känd för sin rättframma och kontroversiella skrivstil, vilket har gjort henne till en framträdande figur inom svensk journalistik och litteratur. Hon har publicerat flera böcker, däribland självbiografiska verk och romaner, och har varit en aktiv röst i svenska medier sedan 1990-talet.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap