Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Karin Tikkanen

Karin Tikkanen - en inspirerande och kompetent föreläsare inom språkvetenskap! Med en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom ämnet är Karin det perfekta valet av talare för att engagera och inspirera din publik på teman som rör kommunikation, språk och språkhistoria.

Som föreläsare delar Karin med sig av spännande och roliga insikter om språkets utveckling och betydelse genom historien. Hon har en professionell och vänlig framtoning som passar för olika typer av evenemang - från stora konferenser till interaktiva workshops. Karin anpassar sina föreläsningar efter målgruppen och temat, och hennes engagerande stil lockar alltid positiv feedback från både arrangörer och deltagare. Med ett brinnande intresse för språk och skrift strävar Karin efter att dela med sig av sin kunskap och hjälpa andra att utveckla sina skrivfärdigheter.

Boka Karin Tikkanen som föreläsare för din nästa händelse och ge din publik en minnesvärd och lärorik upplevelse om språkvetenskapens fascinerande värld!

 • Karin Tikkanen som talare

  Som föreläsare har Karin en välkomnande och inbjudande framtoning. Hon tar med publiken på en resa genom sina ämnen och är alltid öppen för frågor och kommentarer. Med sin humoristiska och medryckande stil skapar hon en underhållande och informativ föreläsning som ger både eftertanke och framtidsspaningar.

 • Så arbetar Karin Tikkanen

  Karin arbetar alltid med att ge publiken en tydlig översikt över området, med intressanta detaljer och möjligheter för den som är nyfiken att lära sig mer. Hon är själv en mycket nyfiken person som sällan ger upp innan hon har undersökt varje tillgänglig källa inom ett specifikt ämne. Hon anser att det ska vara roligt med bildning, eftersom humor är det bästa sättet att hjälpa människor att komma ihåg det som lärs ut.

 • Karin Tikkanen erbjuder

  Karin erbjuder olika typer av föredrag, antingen 45 minuter med 15 minuter för frågor eller 60 minuter med 30 minuter för frågor. Hennes mål är alltid att ge publiken en god överblick över ämnet och väcka nyfikenhet för vidare lärande. Med mottot "folkbildning med fniss" strävar Karin efter att göra bildning rolig och minnesvärd.
  Med sin breda kunskap inom författarskap, historia, kommunikation, språk och kreativitet kan hon erbjuda intressanta och lärorika föredrag som engagerar och inspirerar publiken.

 • Karin Tikkanen passar till

  Medelstora och större företagsevenemang

  Karin lämpar sig väl för medelstora och stora företagsevenemang. Med sin breda kunskap inom författarskap, historia, kommunikation, språk och kreativitet kan hon erbjuda intressanta och lärorika föredrag som engagerar och inspirerar publiken.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Karin har en stark akademisk bakgrund inom språkvetenskap och har en kandidatexamen i latin och lingvistik från Uppsala universitet samt en examen i allmän lingvistik och jämförande filologi från Oxford universitet. Hon disputerade i Uppsala med en avhandling om tidigt latin.

Karin ägnar sig åt forskning om minoritetsspråk under antiken och är specialiserad på tolkning av gamla inskrifter, inklusive undervisning i språken etruskiska och linear b. Hon är också fascinerad av skriftintroduktion och studerar varför och hur människor börjar skriva.

Förutom sin akademiska karriär har Karin utbildat sig inom skrivpedagogik och journalistik, och arbetar som skrivcoach och som frilansande kulturskribent.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Karin Tikkanen talar om:

 • Författare/Kreativite

  jag är skrivcoach och kan ge tips på hur man skapar utrymme för mer kreativitet i sin tillvaro. Att skapa är inte någonting man sätter upp på sin ”att-göra-lista”, det är mer av en tillvaro. Hur kan företaget/organisationen ta med sig skapandet in i vardagen?

 • Historia/kommunikation/språk

  jag är språkforskare med fokus på språkhistoria. Jag kan främst indoeuropeiska språk, och kan berätta om språkens bakgrund och om familjestrukturen. Jag kan prata om hur språk blir till, hur de förändras och varför det är värt att tänka på det språk vi idag använder.

Expertområden:

Prisklass:

15.000 kr - 22.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap