Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Johan Örtendahl

Johan Örtendahl är en talare som på ett unikt sätt lyfter fram prestation och affärsutveckling. Han använder sig av paralleller mellan olika former av prestation, såsom att slå ett personligt rekord, att vinna SM-guld, att ta hem en affär, att lösa en konflikt eller bara att ta sig till jobbet. Genom att diskutera mekanismerna bakom prestation och vad som styr den, ger Johan en djupare förståelse för hur vi kan nå vår fulla potential.

Johan är en aktiv aktör inom både företags- och idrottsvärlden, och hans erfarenhet av att ha utvecklat hundratals individer i båda dessa sfärer ger honom en unik insikt i dessa frågor. Han kombinerar både teoretiska modeller och personliga erfarenheter för att belysa olika aspekter av prestation och affärsutveckling.

En av Johans huvudpoänger är att det finns många olika vägar att nå optimal prestation. Ökad självkänsla, självförtroende, arbetsglädje och motivation är några av de faktorer som kan spela en avgörande roll. Genom att identifiera vad som fungerar bäst för varje individ, kan man uppnå en hög nivå av prestation och framgång.

Urval av tidigare beställare: 
IFK Göteborg  Astra Zeneca  ST1  IHM Business school   Nordea  Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 • Johan Örtendahl som talare

  Johan talar på ett unikt sätt om prestation och affärsutveckling. Han skapar paralleller mellan olika former av prestationer, såsom att sätta ett personligt rekord, vinna SM-guld, säkra en affär, lösa en konflikt eller bara ta sig till jobbet. Johan diskuterar de mekanismer som styr och påverkar vår prestation. Han är aktiv inom företags- och idrottsvärlden och arbetar med dessa frågor. Johan utgår från teoretiska modeller, men framförallt från egen erfarenhet. Han har hjälpt hundratals individer inom båda dessa områden att utvecklas.

  Det finns många olika sätt att nå sin optimala prestation, men ofta handlar det om att öka självkänsla, självförtroende, arbetsglädje och motivation. Johan är väl insatt i dessa faktorer och hjälper sina klienter att hitta rätt vägar för att nå sina mål.

 • Så arbetar Johan Örtendahl

  Johans utvecklingsinsatser är fulla av aha-upplevelser och ny kunskap. Han kombinerar teoretisk inlärning med workshops och praktisk träning, vilket ger deltagarna nya perspektiv på sina problem.

  Johan har ett intuitivt förhållningssätt till kommunikation och försöker alltid tala på ett sätt som är lätt att förstå för deltagarna. För att skapa en positiv och engagerande miljö använder han humor, igenkännande och hög deltagaraktivitet som verktyg. Detta skapar en atmosfär där deltagarna känner sig bekväma och uppmuntrade att lära sig och växa.

 • Johan Örtendahl erbjuder

  Johan håller föreläsningar som varierar från 45 minuter upp till 2 timmar, beroende på publikens önskemål. Han har några standardföreläsningar, men skräddarsyr också presentationer efter era specifika behov.

  Utvecklingsinsatserna sträcker sig från en halvdag upp till flera dagar, och är alltid utformade utifrån era behov. Johan ser till att anpassa sina program efter era utmaningar och målsättningar för att säkerställa maximal effektivitet och resultat.

 • Johan Örtendahl passar till

  Kick Off
  Utvecklingsinsatser
  Teambuilding och ledarskapsutveckling
  Alla typer av grupper som vill utvecklas och prestera bättre.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Inspirerande, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Johan har arbetat som mental tränare åt IFK Göteborgs Allsvenska fotbollsspelare i 14 år och hjälpt dem att prestera på högsta nivå. Utöver detta erbjuder Johan kompetensutveckling och rådgivning inom affärs-, prestations- och ledarskapsutveckling till företag och organisationer. Johan fungerar ofta som bollplank och katalysator i arbetet med utveckling och förändring. Han har kunder från alla branscher och arbetar också med idrottare på högsta internationella nivå, vilket ger dem en fördel i deras satsning mot exempelvis OS och VM.

Johan har 17 års erfarenhet som konsult, utbildare och talare, och är högskoleutbildad inom psykologi och pedagogik. Tidigare har Johan arbetat med försäljning, både som ledare och säljare, samt som behandlare inom socialt arbete. Oavsett om det handlar om proffs inom näringslivet eller idrottsvärlden, eller individer som har hamnat utanför samhället, så älskar Johan att arbeta med människors utveckling. Alla kan utveckla sin prestation och hjälpa andra att göra detsamma.

Johan har en fil. kand i pedagogik som kompletterats med idrottspsykologi på Högskolan i Halmstad.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap