Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Joacim Sager

Välkommen till en inspirerande föreläsning om stiftelser och deras avgörande roll i samhällets utveckling. Joacim Sager, en framstående expert inom skapande av stiftelser och vidareutveckling, delar med sig av över 15 års erfarenhet och det största nätverket inom området i Sverige. Han kommer dela med sig av sin expertis och erfarenhet inom områden som stiftelser och filantropi, projektutveckling och ansökningsprocesser, samt hållbar utveckling och socialt entreprenörskap.

Under föreläsningen kommer Joacim inte bara informera utan också inspirera. Han kommer belysa konsten att skriva projektansökningar som inte bara godkänns utan också skapar verklig inverkan genom att attrahera offentliga medel. Häng med på en resa där stiftelser betraktas som källor till innovation, tillväxt och hållbarhet.  Joacim tar dig med på en fascinerande resa genom ämnen som samhällsförändring genom stiftelser och effektiv resursanvändning i projekt. Upptäck hur stiftelser kan vara det mest kraftfulla verktyget för att driva framtidens framgångsrika näringsverksamheter. Välkomna till en föreläsning där möjligheterna är lika stora som utsikten från toppen av ett stiftelseägt aktiebolag.

Urval av tidigare beställare: Jag har haft förmånen att föreläsa och utbilda organisationer som Svenska skidförbundet med 100 föreningar, GAIS, BK Häcken. Några av de stiftelser som jag hjälpt till att skapa är Regenerativa Ekosystem, Swedish Innovation Substainability Foundation.

 • Joacim Sager som talare

  Joacims talar stil är hands-on och lättsam för att göra komplexa ämnen tillgängliga och engagerande för åhörarna. Han strävar efter att skapa interaktiva och inspirerande föreläsningar och workshops, anpassade efter målgruppen.

 • Så arbetar Joacim Sager

  Varje föreläsning förbereds noggrant för att anpassas efter publiken. Genom att integrera verkliga exempel och interaktioner skapar Joacim Sager minnesvärda upplevelser.

 • Joacim Sager erbjuder

  Han levererar skräddarsydda föreläsningar och workshops som är anpassade efter målgrupper för att engagera och inspirera åhörarna. Joacims föreläsningar är kända för att vara interaktiva och inspirerande.

 • Joacim Sager passar till

  Hans föreläsningar lämpar sig väl för verksamhetsutveckling, konferenser, seminarier och utbildningsevenemang inom Sverige.

Talaren utgår från Västernorrland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska

Joacim Sager har en gedigen bakgrund inom skapande av stiftelser samt vidareutveckling, med det största nätverket inom området i Sverige. Med 15 års erfarenhet har han framgångsrikt hjälpt många kunder med projektutveckling och ansökningar, inklusive EU-kunskap för att genomföra ansökningar. Hans föreläsningar är baserade på de insikter och kunskap som han har utvecklat genom åren. Joacim är även beteendevetare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap