Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Inspiracle

"Inspiracle, Inspire Miracles!”

"Inspiracle, Inspire Miracles!" är en banbrytande insamlingsstiftelse som strävar efter att inspirera till en bättre och holistisk värld. Med fokus på att främja holistiskt välmående och vetenskaplig forskning, arbetar stiftelsen aktivt för att öka kunskapen, förståelsen och förbättra behandlingen av psykiska ohälsotillstånd. Genom sina talare och ambassadörer, både nationellt och internationellt, strävar Inspiracle efter att sprida det holistiska tänkandet och agera preventivt för att minska förekomsten av psykisk ohälsa. Målet är att skapa ett hälsosamt samhälle och bidra till en bättre värld.

Engagemanget sträcker sig även till att erbjuda stöd för att öka medvetenheten om psykisk ohälsa och etablera stödåtgärder för dem som behöver det. Inspiracle fungerar som en samlingsplats för talare i Sverige, där ambassadörer delar det gemensamma målet att forma ett samhälle där ingen lämnas utanför, och där människor ges möjlighet att utvecklas och nå sin fulla potential. 

Genom mentorskap och förebilder strävar Inspiracle efter att frigöra människors fulla potential. Stiftelsen tror på att lyssna, uppmuntra och inspirera, och genom dessa handlingar skapas ett samhälle där människor växer, blir starka och tror på sig själva. Tillsammans skapar de en plattform för förändring och tillväxt med inspiration. Målet är att forma en bättre värld genom att inspirera andra. Isabel Lopez är grundare av Inspiracle, men stiftelsen är inte bara en person utan en plattform med ett team av talare och ambassadörer som delar dess vision och värderingar. Inspiracle välkomnar fler talare, ambassadörer och volontärer inom stiftelsen som vill bidra till att inspirera genom dess plattform. Alla är välkomna att ta del i Inspiracles arbete och bidra till dess mål.

Du kan även använda mig som talare för Inspiracle, men det är viktigt att betona att Inspiracle är en stiftelse och organisation där flera personer kan bidra, inte bara jag.

 • Inspiracle som talare

  Som talare är de som konstnärer på scenen, målar vackra bilder med ord och levererar med passion och övertygelse. Deras röst är som en melodi, skiftande i ton och rytm för att fånga åhörarnas uppmärksamhet. Genom att blanda humor och allvar skapar de en engagerande atmosfär och gör ämnen lättillgängliga.

  Åhörarna upplever dom som inspirerande och tillgängliga guider på deras resa. De känner sig inte bara informerade utan också uppmuntrade och stärkta. Talarnas närvaro på scen är energifylld och autentisk, och de skapar en atmosfär där åhörarna känner sig som en del av en gemenskap med likasinnade individer som strävar efter personlig utveckling och välmående. Åhörarna går därifrån inte bara med ny kunskap utan också med en känsla av motivation och förnyad entusiasm för sina egna resor.

 • Så arbetar Inspiracle

  Talaren arbetar med en stark betoning på erfarenhet, autenticitet och förberedelse. Erfarenheten är grundad i djupgående kunskap och praktiskt kunnande inom ämnesområdet, vilket ger talaren trovärdighet och auktoritet. Genom att dela personliga erfarenheter och insikter skapas en autentisk koppling till åhörarna, vilket ökar förståelsen och förtroendet.

  Förberedelserna är noggrant genomförda, med en strukturerad plan för att säkerställa att föreläsningen är välbalanserad och effektiv. Talaren anpassar sig till målgruppen och skapar en engagerande interaktion. Den autentiska närvaron på scen är resultatet av både förberedelser och äkta engagemang för ämnet och åhörarna. Denna arbetsmetod skapar en givande och minnesvärd upplevelse för publiken och skapar utrymme för en genuin och meningsfull interaktion.

 • Inspiracle erbjuder

  Som talare erbjuder de en dynamisk och engagerande föreläsningsstil som kombinerar kunskap med passion. Deras format är noggrant planerat för att vara informativt, inspirerande och lätt att följa. Genom att använda en varierad tonalitet och interaktion med publiken skapar de en inkluderande upplevelse. Deras föreläsningsstil bedöms som högkvalitativ, och de anpassar sig efter åhörarnas behov. Genom att balansera mellan tydlighet och entusiasm strävar de efter att göra komplexa ämnen tillgängliga för alla.

  De skapar en atmosfär där åhörarna känner sig aktiva deltagare snarare än passiva lyssnare. Talarnas mål är att lämna en varaktig inverkan och ge åhörarna verktyg och motivation för deras egna resor mot personlig utveckling och välmående.

 • Inspiracle passar till

  -Företagsmöten och konferenser: Levererar inspirerande och kunskapsrika föreläsningar för att stärka personal och främja holistiskt välmående.
  -Utbildningsevent: Bidrar med expertis inom beteendevetenskap och holistisk terapi för att berika deltagarnas kunskap och förståelse.
  -Välgörenhetsaktiviteter: Engagerar och inspirerar deltagarna genom att dela insikter och stödja välgörenhetsinsatser för psykisk hälsa.
  -Samhälls- och hälsorelaterade evenemang: Fokuserar på att sprida medvetenhet om holistiskt välbefinnande och främja psykisk hälsa för en bredare publik.
  -Mentorprogram och workshops: Faciliterar interaktiva sessioner för att främja personlig utveckling och vägleda deltagare mot sina bästa potential.

  Oavsett evenemang skapar talaren en meningsfull och givande upplevelse genom att dela erfarenheter och inspirera till positiv förändring.

Talaren utgår från Jönköping, Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska, Spanska

Med en gedigen akademisk bakgrund inom beteendevetenskap och en imponerande erfarenhet inom holistisk beteendeterapi är våra talare välutrustade för att guida och inspirera. Vi håller oss noga till etiska riktlinjer och är engagerade i att stödja människor på deras resa mot personlig utveckling och välmående. Med fokus på professionalism och djup förståelse strävar vi efter att vara pålitliga följeslagare på vägen mot en meningsfull och givande utveckling.

Upptäck Inspiracle, den banbrytande insamlingsstiftelsen som strävar efter att inspirera till en holistisk värld genom främjande av välmående och vetenskaplig forskning. Utforska engagemanget för att minska psykisk ohälsa, skapa stödstrukturer och forma en bättre värld. Inspirera förändring och upptäck din fulla potential med Inspiracle - där varje steg är ett steg mot mirakel!

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Inspiracle talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  Observera att Inspiracle är en stiftelse och vi tar emot bidrag, vanligtvis fakturerar vi inte. Bidrag till Insamlingsstiftelse Priser börjar från 10 000 SEK. Eventets storlek påverkar pris.

 • Mitt motto

  Inspiracle - För en bättre psykisk hälsa för alla! Inspiration som skapar mirakler

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap