Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Henrik Beyer

Välkommen till en värld av hälsa och personlig utveckling med Henrik Beyer! Henrik är en erfaren författare, hälsovetare och föreläsare med över 20 års erfarenhet av att inspirera människor att förbättra sina levnadsvanor för att uppnå ett balanserat och friskt liv. Han har arbetat med både nationella och internationella organisationer, inklusive WHO och Folkhälsomyndigheten, och har coachat över 1100 personer i livsstilsförändringar.

Med ett imponerande track record som författare till ett dussin böcker inom hälsa, träning och personlig utveckling har Henrik inte bara omfattande kunskap utan också lång erfarenhet av att föreläsa. Hans expertisområden omfattar levnadsvanor som förebygger sjukdomar och främjar både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Henrik har en magisterexamen och är en hälsovetare med gedigen kunskap och vetenskaplig grund.

Urval av tidigare beställare:

Chalmers University, Försäkringskassan i Göteborg, Malmö, Bålsta och Stockholm, Swedbank, World Trade Center, Fysiken, Kristinedals träningscenter, Bertilssons Stuga, Allégården, FrisvårdsExpo, Göteborgsvarvet Expo, Club La Santa Lanzarote

 • Henrik Beyer som talare

  Som en erfaren föreläsare har Henrik förmågan att engagera sin publik i diskussioner och göra komplexa ämnen begripliga och tillämpliga i vardagen. Henrik är inte rädd för att utmana etablerade normer och tankesätt, samtidigt som han erbjuder konkreta och praktiska verktyg för att förbättra våra liv. Han är en föreläsare som verkligen har förmågan att väcka nya tankar och insikter om fysisk och själslig hälsa.

 • Henrik Beyer erbjuder

  1. Hälsobalans: Hur hittar vi balans i vår livsstil?
  Ett av Henriks mest framstående verk är den populära bokserien om Hälsobalans, vilket också har varit grunden för flera års föreläsningar och workshops om att hitta balans i livet. I denna föreläsning diskuteras hälsoråd, träningstips, dieter, reklam, kroppsideal och förbättringshets, vilka alla påverkar våra liv. Genom att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet ger Henrik åhörarna en ökad medvetenhet och nya insikter om både fysisk och själslig hälsa.

  2. Hur spirituella frågor påverkar vår hälsa.
  Henriks föreläsning om spirituell hälsa är en annan viktig del av hans arbete. Han utforskar vad icke-religiösa människor kan finna meningsfullt och ger perspektiv på stora livsfrågor som vår relation till döden, mening i livet, existentiell acceptans, förlåtelse, kärleksrelationer, ritualer, idrottande och sex. Målet är att utveckla tankarna hos åhörarna och tydliggöra hur spirituella frågor kan stötta oss i vårt välmående. Henrik visar på att brist på andlig närvaro kan yttra sig på olika sätt och ger verktyg för att möta dessa utmaningar.

  Utöver dessa föreläsningar har Henrik även delat med sig av sin kunskap till tränare, lärare och personliga tränare genom föreläsningen "PT-Evolutionen". Han hjälper dessa yrkesgrupper att stärka sin kompetens inom hälsa och förbättra sitt arbete.
  Effekten av att boka talaren:
  Med Henrik som föreläsare kan ni tillsammans utforska vägen till ett balanserat och friskt liv som främjar vår fysiska och själsliga hälsa.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Henrik är utbildad Hälsovetare i Australien och har en magisterexamen. Han har genomfört forskningsstudier inom levnadsvanor och folkhälsa. Som erkännande för enastående akademiska prestationer och utmärkthet erhöll han medlemskap i Golden Key International Honours Society.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap