Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / IoT – Internet of Things / Henrik "Cryptobeyer" Beyer

Henrik "Cryptobeyer" Beyer

Utforska Kryptovalutor och Blockkedjor med influenser Henrik "Cryptobeyer" Beyer.
Är du trött på att höra gamla myter om kryptovalutor? 
Vill du istället få en nyanserad inblick i hur denna teknologi verkligen påverkar vår värld? Då är "Kryptovalutor & Blockkedjor: En Djupdykning" föreläsningen du inte vill missa! 

Henrik Beyer, är en influenser i området och genom nyhetsbrevet Cryptobeyer han tar er på en resa in i den fjärde industriella revolutionen. Under hans vägledning kommer ni att få en förståelse för de avgörande aspekterna av den digitala utvecklingen, utan att fastna i tekniska detaljer. 

Vad kan ni förvänta er? 

 • En grundläggande introduktion till kryptovalutor och deras revolutionära inverkan på finansvärlden. 
 • Upptäck hur kryptovalutor demokratiserar tillgång till finansiella resurser och öppnar dörrar för miljarder människor över hela världen. 
 • Vi kommer att se hur dessa teknologier förändrar branscher som sjukvård, logistik, fastigheter och säkerhet och hur de kan förbättra vår vardag. 
 • Hur man köper, säljer och använder kryptovalutor i vardagen. Lär er om digitala plånböcker, kryptovalutabörser och olika typer av kryptovalutor, samt vilka risker och försiktighetsåtgärder du bör beakta vid investeringar. Vad får ni ut av detta? 

Denna föreläsning innehåller ingen finansiell rådgivning, utan den ger er en djupare förståelse för kryptovalutor och blockkedjeteknologin. Upptäck deras potential att förändra vårt samhälle och ekonomi, och få insikter som kommer att forma er syn på framtiden. Den digitala utvecklingen går rasande fort och en god förståelse är viktigt. Anlita Henrik Beyer nu och få en helt ny syn på vår tids digitala utveckling!

 • Effekten av att boka Henrik "Cryptobeyer" Beyer

  Genom att boka Henrik Beyer som talare för föreläsningen "Kryptovalutor & Blockkedjor: En Djupdykning" får du en unik möjlighet att få en djupare förståelse för den digitala revolution som präglar vår tid. Som en framstående influenser inom området, kurerar Henrik Beyer insiktsfulla nyheter och analyser genom sitt nyhetsbrev Cryptobeyer.

  Under Henrik Beyers värdskap kommer deltagarna att utforska de viktiga aspekterna av kryptovalutor och blockkedje-teknologi utan att behöva fastna i tekniska detaljer. Med en grundläggande introduktion till kryptovalutor och deras potential att demokratisera tillgång till finansiella resurser, kommer deltagarna att upptäcka hur dessa teknologier omformar branscher, samhället och våra liv. Därefter kommer praktiska frågor som köp, försäljning och användning av kryptovalutor i vardagen att tas upp. 

  Deltagarna kommer att lära sig om digitala plånböcker, kryptovalutabörser och olika typer av kryptovalutor, samt vilka risker som finns inom området. Föreläsningen innehåller ingen finansiell rådgivning.  Genom denna föreläsning kommer deltagarna inte bara att få en ökad förståelse för kryptovalutor och blockkedjeteknologi, utan också en insikt i hur dessa teknologier kan förändra samhället och ekonomin. Med den snabba digitala utvecklingen är en djupare förståelse viktigare än någonsin tidigare. Boka Henrik Beyer som talare nu och få en helt ny syn på vår tids digitala utveckling!

 • Henrik "Cryptobeyer" Beyer som talare

  Som erfaren föreläsare har Henrik förmågan att engagera sin publik i diskussioner och göra komplexa ämnen begripliga och tillämpliga i vardagen. Henriks arbete drivs av intellektuell nyfikenhet och han har en förmåga att tala om den digitala utvecklingen, utan att fastna i tekniska detaljer.

 • Så arbetar Henrik "Cryptobeyer" Beyer

  Genom hela föreläsningen förmedlar Henrik inte bara kunskap utan också en känsla av entusiasm och optimism för den digitala framtiden. Hans passion och expertis på området lyser igenom och inspirerar deltagarna att utforska och omfamna den digitala revolutionen.

 • Henrik "Cryptobeyer" Beyer erbjuder

  Föreläsning: Kryptovalutor & Blockkedjor: En Djupdykning

 • Henrik "Cryptobeyer" Beyer passar till

  Alla typer av sammanhang där grupper samlas för att öka kunskap om vår tids digitala utveckling.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Henrik är författare till över ett dussin böcker och har en magisterexamen i samhällsförändring och har professionella certifikat inom kryptovalutor och blockkedjeteknologi från University of California, Berkeley.

Han driver nyhetsbrevet Cryptobeyer och en onlineutbildning i kryptovalutor och blockkedjeteknologi.

Som erkännande för enastående akademiska prestationer och utmärkthet erhöll han medlemskap i Golden Key International Honours Society.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Henrik "Cryptobeyer" Beyer talar om:

Expertområden:

Prisklass:

18.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Resa + logi tillkommer

 • Mitt motto

  Min mission är att förstå världen av web3-teknik och klart och tydligt visa hur den påverkar företag, samhället och våra liv.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap