Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Henrik Beyer

Henrik Beyer, en framstående författare, hälsovetare och föreläsare med över 20 års expertis inom hälsa och personlig utveckling. Med en imponerande meritlista som inkluderar samarbeten med både nationella och internationella organisationer, inklusive WHO och Folkhälsomyndigheten, samt tusentals timmar erfarenhet av coaching av individer i livsstilsförändringar, har Henrik visat sig vara en pålitlig resurs för dem som strävar efter ett friskare och mer balanserat liv.

Henrik Beyer har utmärkt sig som författare med ett imponerande dussin böcker inom områdena hälsa, träning och personlig utveckling. Hans omfattande kunskap och långvariga erfarenhet som föreläsare gör honom till en eftertraktad auktoritet inom området. Hans expertis sträcker sig över levnadsvanor som inte bara förebygger sjukdomar, utan även främjar såväl fysiskt som psykiskt välbefinnande. Med en magisterexamen och en stark vetenskaplig grund som hälsovetare, har Henrik den kompetens som krävs för att guida dig på vägen mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil.

Boka Henrik Beyer idag för att dra nytta av hans kunskap och erfarenhet, och ta det första steget mot att uppnå en sundare och mer givande tillvaro.

 • Henrik Beyer som talare

  Som en erfaren föreläsare har Henrik förmågan att engagera sin publik i diskussioner och göra komplexa ämnen begripliga och tillämpliga i vardagen. Henrik är inte rädd för att utmana etablerade normer och tankesätt, samtidigt som han erbjuder konkreta och praktiska verktyg för att förbättra våra liv. Han är en föreläsare som verkligen har förmågan att väcka nya tankar och insikter om fysisk och själslig hälsa.

 • Henrik Beyer erbjuder

  1. Hälsobalans: Hur hittar vi balans i vår livsstil?
  Ett av Henriks mest framstående verk är den populära bokserien om Hälsobalans, vilket också har varit grunden för flera års föreläsningar och workshops om att hitta balans i livet. I denna föreläsning diskuteras hälsoråd, träningstips, dieter, reklam, kroppsideal och förbättringshets, vilka alla påverkar våra liv. Genom att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet ger Henrik åhörarna en ökad medvetenhet och nya insikter om både fysisk och själslig hälsa.

  2. Hur spirituella frågor påverkar vår hälsa.
  Henriks föreläsning om spirituell hälsa är en annan viktig del av hans arbete. Han utforskar vad icke-religiösa människor kan finna meningsfullt och ger perspektiv på stora livsfrågor som vår relation till döden, mening i livet, existentiell acceptans, förlåtelse, kärleksrelationer, ritualer, idrottande och sex. Målet är att utveckla tankarna hos åhörarna och tydliggöra hur spirituella frågor kan stötta oss i vårt välmående. Henrik visar på att brist på andlig närvaro kan yttra sig på olika sätt och ger verktyg för att möta dessa utmaningar.

  Utöver dessa föreläsningar har Henrik även delat med sig av sin kunskap till tränare, lärare och personliga tränare genom föreläsningen "PT-Evolutionen". Han hjälper dessa yrkesgrupper att stärka sin kompetens inom hälsa och förbättra sitt arbete.
  Effekten av att boka talaren:
  Med Henrik som föreläsare kan ni tillsammans utforska vägen till ett balanserat och friskt liv som främjar vår fysiska och själsliga hälsa.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Henrik är utbildad Hälsovetare i Australien och har en magisterexamen. Han har genomfört forskningsstudier inom levnadsvanor och folkhälsa. Som erkännande för enastående akademiska prestationer och utmärkthet erhöll han medlemskap i Golden Key International Honours Society.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap