Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Håkan & Helene TankeCoaching

Håkan & Helene TankeCoaching

Helene & Håkan föreläsning inom inre styrka, mental träning, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap hjälper er att uppnå dina mål och skapa önskad framtid. Lär dig använda tankens kraft för att eliminera stress, öka glädje och uppnå bättre resultat med Helene & Håkan.

 • Vill du lära dig enkla sätt att eliminera stress och få mer glädje i livet? 
 • Önskar du effektiva tips för att snabbt nå bättre resultat?

Helene & Håkan har svaren för dig. 

Genom deras tidlösa föreläsningar får du nycklarna till att skapa det liv du vill ha. Dessa erfarna experter förklarar på ett tydligt sätt hur tankens kraft faktiskt fungerar. Med hjälp av deras enkla och kraftfulla verktyg kan du åstadkomma långsiktigt och önskade förändringar direkt, både på jobbet och i livet som helhet. Deras föreläsningar är fyllda med personliga berättelser och konkreta tekniker som visar dig vägen till att nå dina mål inom alla områden av livet. Vad är det du vill skapa genom att behärska tankens kraft? Möjligheterna är oändliga. 

Urval av tidigare beställare:
Här är en lista på kunder de senaste åren https://tankecoaching.se/kunder/ Några exempel på större kunder If försäkringsbolag  Sundsvalls kommun  Bolagsverket Tieto Trygghetsrådet

 • Håkan & Helene TankeCoaching som talare

  Efter att har föreläst tillsammans under cirka tio år, så är vanlig feedback att åhörarna imponeras av Helenes och Håkans värme, samspel och energi. De kompletterar varandra perfekt och gör att det blir ytterst bra dynamik och flöde under presentationerna. De är också mycket jordnära, genuina och genomgående inspirerande. Efter föreläsningen har åhörarna äntligen fått någon som kan förklara området tankens kraft på ett tydligt sätt. Det gör att många blir oerhört motiverade att börja använda de mentala verktygen, för att direkt börja skapa en tillvaro med mer energi, mer glädje och önskade resultat i livet.

 • Så arbetar Håkan & Helene TankeCoaching

  Helene och Håkan pratar omväxlande under föreläsningen. De använder sig alltid av en whiteboard där de ritar och bland annat låter den unika TankeCoaching-modellen växa fram. Med den bilden gör de det ologiska mycket logiskt.

 • Håkan & Helene TankeCoaching erbjuder

  Föreläsningen på 90 minuter är både underhållande, utbildande och ger en ordentlig dos inspiration med många värdefulla insikter. En längre föreläsning på tre timmar innehåller lika mycket energi som den kortare, men då får deltagarna också vara med och prova verktyg och göra korta övningar. En heldagsworkshop i ämnet kallar vi för “VILL-dag”. I den blandas föreläsningar och övningar. Efter dagens slut har alla fått en maximal inspirationskick och exakt hur de ska göra för att uppnå det de vill att och på så vis skapa ett ännu bättre liv - både på jobbet och i livet i stort.

 • Håkan & Helene TankeCoaching passar till

  Helene och Håkan anpassar innehållet utifrån storlek på grupp och typ av grupp. Allt från den stora konferensen till den mindre mötet med arbetsgruppen. En föreläsning skapar alltid bra samtal efteråt vilket gör att den passar bra på arbetsplatsträffar där man vill skapa positiva förändringar.

  Under en heldagsworkshop med “Vill-dagen” skapar alla deltagare ett personligt värdedokument där deltagarna skapat en form av individuell handlingsplan för att hur det ska jobba vidare med sig själva. Den som gruppledare/chef kan ha som underlag i kommande gruppmöten för att hålla processen levande och stötta den fortsatta utvecklingen.

Talaren utgår från Västernorrland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man, Kvinna
Språk Svenska

Håkan
Håkan har under större delen av sin yrkesverksamma tid jobbat inom it och telekom, allt från servicetekniker, programmerare till chef. De senaste 10 åren har det varit TankeCoaching på heltid Han säger att alla har ett syfte och hans syfte är att inspirera, leda och utbilda grupper till ett bättre liv. Han insåg det när han programmerade om sig själv från att ha en total skräck att prata inför grupper till att idag ha det som sitt heltidsjobb. Håkan brukar säga att “jag har gått från att programmera datorer till att programmera människor”. Den värdefulla kunskapen vill han sprida till så många som möjligt. Håkan är licensierad mental tränare, coach, healer och inspiratör med massor av utförda kurser och utbildningar inom personlig utveckling, plus att han lägger tid på sig själv varje dag.

Helene
Helenes genuina intresse för människors inre kraft gjorde att hon först utbildade sig till sociolog för att sedan gå vidare med kurser i personlig utveckling som. B.la. inom mental träning, NLP, coaching, F-EFT, energihealing och shamanism. Helene var cirka 15 år i pensionsbranschen innan det stora skiftet i livet kom och hon oväntat brakade rakt in i väggen. Hennes oerhört starka vilja, i kombination med en mycket stark intuition, resulterade i att den tunga perioden blev till en oerhört värdefull gåva... Stora insikter gjorde att hon sedan dess inspirerat och utbildat tusentals människor i tankens kraft. Idag ger Helene kraftfulla verktyg till alla som vill må ännu bättre och uppnå det de verkligen vill.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap