Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Inspiration / Håkan & Helene TankeCoaching

Håkan & Helene TankeCoaching

Välkommen till en värld av inspirerande förändring med Helene och Håkan, två passionerade föreläsare som kastar ljus över tankens kraft och dess oändliga möjligheter. Deras tidlösa föreläsningar erbjuder en resa genom enkla och kraftfulla verktyg, vilka inte bara avslöjar hemligheterna bakom snabba och varaktiga förändringar, utan också ger nycklar till att skapa det liv du alltid drömt om, både på arbetsplatsen och i det stora spelet kallat livet.

Håkan, med över 25 år inom it och telekom, har gått från att vara servicetekniker och programmerare till att bli en licensierad mental tränare, coach, healer och inspiratör. Hans passion för att inspirera och leda grupper till ett bättre liv har utvecklats genom TankeCoaching, och hans resa från total skräck för att prata inför grupper till att leva det som heltidsjobb är inspirerande i sig. Helene, med bakgrund inom sociologi och en lång karriär inom pensionsbranschen, är en expert inom personlig utveckling. 

Hennes oväntade resa, där hon brakade rakt in i väggen och omvandlade den tunga perioden till en värdefull gåva, har gjort henne till en stark röst för att inspirera och utbilda tusentals människor i tankens kraft. Dessa två kompletterar varandra perfekt på scenen och skapar inte bara klarhet kring tankens kraft, utan även en atmosfär av värme och energi. Boka Helene och Håkan för att inte bara förstå, utan verkligen bemästra tankens kraft och öppna dörren till en framtid fylld av möjligheter. Ta steget mot en förändring som inte bara påverkar nuet, utan som sätter tonen för hela livet framöver.

Urval av tidigare beställare:  If försäkringsbolag,  Sundsvalls kommun, Bolagsverket, Tieto, Trygghetsråde

 • Håkan & Helene TankeCoaching som talare

  Efter att har föreläst tillsammans under cirka tio år, så är vanlig feedback att åhörarna imponeras av Helenes och Håkans värme, samspel och energi. De kompletterar varandra perfekt och gör att det blir ytterst bra dynamik och flöde under presentationerna. De är också mycket jordnära, genuina och genomgående inspirerande. Efter föreläsningen har åhörarna äntligen fått någon som kan förklara området tankens kraft på ett tydligt sätt. Det gör att många blir oerhört motiverade att börja använda de mentala verktygen, för att direkt börja skapa en tillvaro med mer energi, mer glädje och önskade resultat i livet.

 • Så arbetar Håkan & Helene TankeCoaching

  Helene och Håkan pratar omväxlande under föreläsningen. De använder sig alltid av en whiteboard där de ritar och bland annat låter den unika TankeCoaching-modellen växa fram. Med den bilden gör de det ologiska mycket logiskt.

 • Håkan & Helene TankeCoaching erbjuder

  Föreläsningen på 90 minuter är både underhållande, utbildande och ger en ordentlig dos inspiration med många värdefulla insikter. En längre föreläsning på tre timmar innehåller lika mycket energi som den kortare, men då får deltagarna också vara med och prova verktyg och göra korta övningar. En heldagsworkshop i ämnet kallar vi för “VILL-dag”. I den blandas föreläsningar och övningar. Efter dagens slut har alla fått en maximal inspirationskick och exakt hur de ska göra för att uppnå det de vill att och på så vis skapa ett ännu bättre liv - både på jobbet och i livet i stort.

 • Håkan & Helene TankeCoaching passar till

  Helene och Håkan anpassar innehållet utifrån storlek på grupp och typ av grupp. Allt från den stora konferensen till den mindre mötet med arbetsgruppen. En föreläsning skapar alltid bra samtal efteråt vilket gör att den passar bra på arbetsplatsträffar där man vill skapa positiva förändringar.

  Under en heldagsworkshop med “Vill-dagen” skapar alla deltagare ett personligt värdedokument där deltagarna skapat en form av individuell handlingsplan för att hur det ska jobba vidare med sig själva. Den som gruppledare/chef kan ha som underlag i kommande gruppmöten för att hålla processen levande och stötta den fortsatta utvecklingen.

Talaren utgår från Västernorrland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man, Kvinna
Språk Svenska

Håkan
Håkan har under större delen av sin yrkesverksamma tid jobbat inom it och telekom, allt från servicetekniker, programmerare till chef. De senaste 10 åren har det varit TankeCoaching på heltid Han säger att alla har ett syfte och hans syfte är att inspirera, leda och utbilda grupper till ett bättre liv. Han insåg det när han programmerade om sig själv från att ha en total skräck att prata inför grupper till att idag ha det som sitt heltidsjobb. Håkan brukar säga att “jag har gått från att programmera datorer till att programmera människor”. Den värdefulla kunskapen vill han sprida till så många som möjligt. Håkan är licensierad mental tränare, coach, healer och inspiratör med massor av utförda kurser och utbildningar inom personlig utveckling, plus att han lägger tid på sig själv varje dag.

Helene
Helenes genuina intresse för människors inre kraft gjorde att hon först utbildade sig till sociolog för att sedan gå vidare med kurser i personlig utveckling som. B.la. inom mental träning, NLP, coaching, F-EFT, energihealing och shamanism. Helene var cirka 15 år i pensionsbranschen innan det stora skiftet i livet kom och hon oväntat brakade rakt in i väggen. Hennes oerhört starka vilja, i kombination med en mycket stark intuition, resulterade i att den tunga perioden blev till en oerhört värdefull gåva... Stora insikter gjorde att hon sedan dess inspirerat och utbildat tusentals människor i tankens kraft. Idag ger Helene kraftfulla verktyg till alla som vill må ännu bättre och uppnå det de verkligen vill.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap