Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Cattis Olsson

Cattis Olsson inspirerar med positiv energi och motivation.

Efter en fallskärmsolycka vid 16 års ålder gick OS-drömmen och en elitkarriär som längdåkare bokstavligt talat i backen. När läkarna sa att det var omöjligt för henne att åka skidor, springa eller till och med jobba igen så vägrade hon tro på dem. Med hjälp av mental träning har hon tagit sig upp och framåt efter fyra olika ryggskador. Hon har visat att allt är möjligt, kanske inte idag, kanske det behöver göras på ett annat sätt än tidigare, men allt är möjligt.

Hon tar dig med på en känslomässig resa mellan hopp och förtvivlan och ger dig konkreta verktyg som du direkt kan använda för att ta kontroll över din hjärna och på ett bättre sätt kunna hantera motgångar. Vi kan inte kontrollera vad som händer oss, men vi har alltid valet att kunna kontrollera hur vi hanterar det som händer. 

Jag har tagit mig upp och framåt efter fyra olika ryggskador och klarar att göra det som läkarna sagt skulle vara omöjligt. Jag har vänt smärta till framgång och använt min erfarenhet av smärta och motgång i kombination med min kunskap om hjärnan och kroppen och koppling till vetenskapen till att hjälpa idrottare till stora framgångar och personer med långvarig smärta att leva ett värdefullt liv igen.

 • Cattis Olsson som talare

  Cattis ger positiv energi, inspiration och motivation. Ofta blir det en blandning av både gråt och skratt under föreläsningarna och publiken går därifrån med en stark känsla av att kunna lyckas och ta sig igenom vad som än händer dem i livet.

 • Så arbetar Cattis Olsson

  Anpassar föreläsningarna till varje uppdrag för att göra dem relevanta för just det sammanhanget. Cattis är också van att hålla fysiska, digitala och hybrida föreläsningar.

 • Cattis Olsson erbjuder

  Digitala-, hybrid- och fysiska föreläsningar.
  Inspirerande och motiverande föreläsningar inom mental resiliens samt smärt- & stresshantering som ger konkreta verktyg att jobba med både privat och som organisation.
  Hon bygger sina föreläsningar både på egen erfarenhet och senaste forskningen för att ge motiverande och tankeväckande föreläsningar som ger publiken enkla verktyg att börja implementera direkt både privat och i arbetslivet.

 • Cattis Olsson passar till

  Alla som kommer i kontakt med människor, hälsoförebyggande och skadeförebyggande insatser. Konferensen, kick-offen, personalutbildning m.m. Både privat och inom offentlig sektor.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Språk Svenska, Engelska

Jag är en Dipl. massageterapeut, mental tränare, gruppträningsinstruktör, OBM (organisational behaviour management)
Jag har i ca 25 års tid jobbat inom hälsa och friskvård, främst med massage och mental träning och väldigt mycket inom elitidrotten.
Mitt största fokus att hjälpa människor som lever med långvarig smärta att lära sig ta kontrollen över hjärnan och på så vis lära sig att bättre hantera sin smärta, med stöd från vetenskapen har det visat sig vara den mest effektiva metoden för att hantera långvarig smärta.
Alla läkarbesöken efter min ryggskada som jag fick vid fallskärmsolyckan när jag var 16 år
gjorde mig intresserad av kroppen, jag insåg att vi inte får lära oss så mycket om hur vi tar hand om våra kroppar i skolan och det var knappt så att läkarna på vårdcentralen hade någon större koll på just ryggproblem. Eftersom jag möttes av så mycket ignorans och okunskap så ville jag hjälpa andra att hantera sin smärta, något som fick mig att vilja bli massageterapeut och mental tränare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Cattis Olsson talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 45.000 kr

 • Mer om priser

  Priset beror på vilken typ av föreläsning de vill ha, hur många de är och vad det är för typ av organisation. 10.000 kr, 1 timme, digital eller hybrid-föreläsning alternativt fysisk föreläsning inom Stockholm för föreningar 20.000 kr, digital, fysisk eller hybrid-föreläsning. 1-50 deltagare 30.000 kr, digital, fysisk eller hybrid-föreläsning, 50-300 deltagare 45.000 kr om övernattning krävs Rese- och boendekostnader tillkommer vid uppdrag utanför Stockholm.

 • Mitt motto

  Allt är möjligt, kanske inte just idag, kanske det behöver göras på ett annat sätt än tidigare, men allt är möjligt!

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap