Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Cath Blomkvist

Cath Blomkvist vet att allt förändras. Hela tiden. Det är inget nytt.

Det som är nytt är att vi alltmer tvingas acceptera förändringar som andra pådyvlar oss. Vi väljer allt mindre vilka förändringar vi vill delta i. Vi är utsatta för förändringar. Att genomföra förändringar på ett sätt som engagerar och involverar de som påverkas är inte det lättaste, men det är möjligt. 

Cath Blomkvist har pratat om detta i över tjugo år, eller egentligen under hela sitt yrkesverksamma liv. Med kunskap om människor, kommunikation, förändring & förändringsprocesser, personlig utveckling med mera, kan man skapa de bästa förutsättningarna för att det ska ske. Cath lever och andas kommunikation och delar mer än gärna med sig av sina kunskaper, färdigheter och verktyg för att individer och organisationer ska lyckas med sina förändringsprojekt.

Urval av tidigare beställare: 
Region Västmanland, EKN, Region Uppsala, Sweden Food Arena, SPIRA Connect, Mimer, Medlearn, Kvalitetsmagasinet, Handelskammaren Västerås, ROKS

 • Cath Blomkvist som talare

  Cath vet vad hon talar om och brinner för sina ämnen, vilket visar sig i både tal och kroppsspråk. Cath brukar uttrycka det som att ”hon ÄR när hon talar”.
  Genom sin mycket starka närvaro är det lätt för henne att knyta an till situation och publik samt ge dem tillfälle att vara medskapande av innehållet.
  Cath är inspirerande, tydlig och dynamisk – att överraska är ett viktigt verktyg och hon är duktig på att hålla uppe intresset hos de närvarande, eller som flera säger: ”Det är omöjligt att sova på Caths föreläsningar. Det är aldrig tråkigt.”

  För att få till förändring krävs inte bara kunskap – det är ytterst viktigt att action tas. Därför är alla föreläsningar, utbildningar och workshops / möten mer eller mindre interaktiva; deltagarna är till del med och skapar innehållet och upplevelsen. Det kan handla om allt från bikupor, reflektionsstunder, redovisningar av gruppens diskussioner till större engagemang i form av olika övningar och / eller test av modeller, metoder och idéer.

 • Så arbetar Cath Blomkvist

  Cath är ytterst lyhörd för vad kunden vill uppnå med föreläsningen / utbildningen / workshopen / mötet och skräddarsyr därför sina erbjudanden för den aktuella kunden.

 • Cath Blomkvist erbjuder

  Kortare eller längre föreläsningar samt kurser / utbildningar. Cath är även en uppskattad workshops- och mötesledare med förmågan att lyfta fram det väsentligaste och skapa fokus så att grupper och enskilda personer genererar konkreta resultat.
  Cath arbetar med coaching av grupper och individer i förändringskommunikation, kommunikation, personlig utveckling (förändring) och ledarskap.
  Cath har skapat Mangometoden (målgrupps- & situationsanpassad förändringskommunikation. I praktiken) och utbildar ledare, förändringsledare, processledare, kommunikatörer och HR-personal i den (Mangoutbildningen).

 • Cath Blomkvist passar till

  Alla sammanhang där intresse finns att lära och utvecklas för att leda sig själv och andra genom förändringar av olika slag. Fokus ligger på att skapa förståelse för kommunikationens betydelse för att få till reella förändringar, där människor både kan och vill vara med och bidra till förändringen.
  Organisationer, verksamheter och grupper inom offentlig såväl som privat sektor.

Talaren utgår från Västmanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Cath har tre universitets-/högskoleutbildningar. Alla inom området kommunikation. Hon har dessutom alltid arbetat med kommunikation och förändring. På ett eller annat sätt.
Cath Blomkvist vet vad förändring innebär, både på ett akademiskt och praktiskt plan. Mitt i karriären som kommunikatör förlorade hon läs- och skrivförmågan. Som rehabilitering satte hon som mål att skriva och ge ut en bok. Det blev ”Mango i huvet?”, en bok om strategisk förändringskommunikation. I praktiken.
Bakgrunden till boken var hennes långa erfarenhet som förändringskommunikatör i större och mindre organisationer där hon upplevde att det saknades en förståelse för människors reaktioner när de utsätts för förändringar. Utan den förståelsen är det direkt svårt att kommunicera effektivt i förändringstider.
Idag har Cath utbildat hundratals chefer / ledare, kommunikatörer, HR-personal samt förändrings-, process- och projektledare i Mangometoden via sin egen utbildning - Mangoutbildningen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Cath Blomkvist talar om:

Expertområden:

Prisklass:

Enligt offert

 • Mer om priser

  Priserna baseras på uppdragets storlek resa/logi tillkommer

 • Mitt motto

  You can change your life, one day at a time. [Lailah Gifty Akita]

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap