Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Anette Cedergren

Anette Cedergren föreläser om rättigheter och skyldigheter enligt djurskyddslagen och tillhörande regelverk på djurskyddsområdet, “Det ska vara lätt att göra rätt” med §(D)juridisk kompetenshöjning för djurägare. Anette är unik inom ämnet Djuridik har ett speciellt engagemang och brinner för att höja djurens status inom juridiken. Anette driver egen Juristbyrå med inriktning på detta område. Med 12 års erfarenhet som Djuridiker har hon Specialistkompetenser som behövs inom området och erbjuder viktig juridisk kunskap som är användbar även i praktiken för både enskilda djurägare, organisationer och myndigheter på området.

Jag fann min passion för (d)juridik när jag jag befann mig på Malmö stadsbibliotek för att studera inför en tentamen i företagsekonomi. Jag tog en paus och hittade en bok med titeln “The key guide to animal law”. Jag fastnade då för ämnet då jag redan studerat “Viktimologi” (läran om brottsoffer). I denna kategori ingick det bara människor men djuren nämndes inte.

Urval av tidigare beställare: Svenska djurskyddet, Djurens vänner, Skara (utbildning för blivande djurskyddsinspektörer), Djurens rätt, Brukshundsklubben i Lund, LRF ungdom, Infosoc föreläsning för djurskyddsinspektörer och veterinärer

 • Effekten av att boka Anette Cedergren

  Efter föreläsningen ska åhöraren känna att dom har bättre förståelse och större kunskaper inom djurhållning om sina rättigheter och skyldigheter. Jag vill att åhöraren ska få ett större självförtroende och insyn i hur och när juridiken tillämpas samt vart dom kan vända sig för att få råd och stöd.

 • Anette Cedergren som talare

  Underhållande och levande, jag blandar både teater och juridik. Tydlig och kompetent.

 • Så arbetar Anette Cedergren

  Genom att ge konkreta exempel på rättsfall som visar tillämpningen av djurskyddslagen och regelverket. Jag skapar förståelse för rättigheter och skyldigheter på ett lättförståeligt sätt. Alla föreläsningar är anpassade utifrån beställarens behov.

 • Anette Cedergren erbjuder

  Med pedagogik, struktur och lustfyllt lärande ger jag djurägaren kunskaper om deras rättigheter och skyldigheter. Jag erbjuder kompetenshöjande kunskaper för djurägare både insikter och förståelser för relevanta lagar, tillhörande regelverk, rättegångsspel och praktiska kunskaper.

 • Anette Cedergren passar till

  Instanser som berör privata djurägare, lantbrukare, veterinärer, företag, myndigheter och organisationer inom djurhållning.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska

Idag driver jag juristbyrån AC Cedergrens Juridiska Byrå samt arbetar deltid natt som stödpedagog på ett LSS boende på Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad.
Jur.kand. examen Juridiska fakulteten i Lund, Franska språket, Romanska institutionen, Lunds universitet, teaterstudier i Paris.
Kurser anordnade av Blendow Group Institute “Förvaltningsrättens utmaningar och svåra frågor”. Kurser anordnade av Limhamnsgruppen AB (Försvararakademin) “Målsägandebiträde och försvarare” och “Hovrättsprocessen i brottmål.”

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Anette Cedergren talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 50.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap