Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Andreas Eder

Andreas Eder, med över 18 års passionerat engagemang inom det psykologiska området, har genom en stor nyfikenhet strävat efter svaren på frågorna som "Vad formar mänskligt beteende?" och "Hur kan vi optimera vårt välmående, både i arbetslivet och privat?". Genom studier och sin egna erfarenhet kring mental hälsa har han samlat på sig många verktyg och strategier för att maximera våra förmågor som människor så att vi kan trivas, må bra och påskynda våra framsteg mot målen och drömmarna vi önskar att uppnå.

Inom ramen för företags föreläsningar strävar Andreas efter att hjälpa teamledare, chefer och deras team att lyfta sin mentala hälsa och välbefinnande till nya höjder. Genom att övervinna rädslor och ångest samt bryta mönster som leder till stress, bristande motivation och energinivåer, konflikter och handlingsförlamning, arbetar han för att hjälpa andra att få ännu mer tillgång till och bygga upp sina förmågor och väcka talanger till liv.

Andreas Eder erbjuder också strategier för att förbättra trivseln inom företagsmiljön. Med fokus på att låsa upp potentialen inom varje individ strävar han efter att skapa en arbetsplats där arbetsglädje, inre stabilitet och drivkraft är i centrum. Boka Andreas Eder för en inspirerande resa mot ökad välbefinnande och framgångsrik trivsel på arbetsplatsen.

 • Andreas Eder som talare

  Andreas är en karismatisk, livfull, lekfull, entusiastisk och samtidigt en grundad talare som har en tendens att inspirera.

 • Så arbetar Andreas Eder

  Talaren skapar inledningsvis en skön gruppdynamik för att främja en intimare gruppkänsla med förhöjd närvaro, avslappning och fokus. Genom att dela med sig av expertis inom ämnet och tillhandahålla engagerande övningar, ger talaren åhörarna möjlighet att direkt uppleva och förstå det presenterade materialet. Dessutom erbjuds individuell vägledning för att främja personligt välbefinnande, där målet är att hjälpa varje individ att hitta sina egna svar, öka kontakten med den inre drivkraften och uppleva mera glädje och stabilitet mitt i livets alla utmaningar.

 • Andreas Eder erbjuder

  Andreas erbjuder föreläsningar av hög kvalitet som fungerar som en plattform för chefer, teamledare och personal att stärka sin motståndskraft mot stress, ångest, frustration och konflikter. Genom att öka självmedvetenheten kan vi få mer tillgång till kraftfulla förmågor som redan finns inom var och en av oss. Strategier för personligt välbefinnande, trivsel och mera driven engagemang i teamet presenteras.
  Betoningen ligger även på att främja kontakten mellan kollegor för att fördjupa samarbetet och skapa starkare känslor av samhörighet och vänlighet. Dessa insatser resulterar i ökad arbetsglädje, förbättrad prestation och övergripande välmående.

 • Andreas Eder passar till

  Företag och organisationer som strävar efter att skapa en mer hälsosam och trivsam arbetsmiljö.
  Öka arbetsglädjen och trivseln, främja lojalitet och Flow i produktivitet, en arbetsplats där arbetslusten ökar och sjukskrivningarna minskar.

Talaren utgår från Stockholm, Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Studier i Mindfulness
Zen Coaching Training
Studier i Positiv Psykologi
Studier i Trauma Healing
Studier i NVC- Non Violent Communication
Studier i Medvetet Relaterande - Konsten att mötas i vänlighet och närvaro
Stress Management Training

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andreas Eder talar om:

 • Arbetsglädje och trivsel på jobbet

  hur vi kan skapa en skönare arbetsplats att vistas i där alla inblandade kan uppleva mera välbefinnande, som bidrar till ökad produktivitet och mindre sjukskrivningar, samt upphöjd arbetsglädje, fokus och energinivåer.

 • Psykisk ohälsa

  hur kan vi stärka vår mentala hälsa till nästa nivå så att vi kan mera konsekvent börja uppleva toppnivåer av energi, glädje, passion, harmoni och vital kraft i våra liv, oavsett vad som händer i omvärlden?

 • Stresshantering

  hur kan vi eliminera stress, eller lära oss att hantera det på ett mycket effektivt sätt, och likaså med ångest, rädslor, otillräcklighetskänslor och bristande motivation för att låsa upp mer avslappning, glädje, drivkraft, motivation och passion?

 • Struktur Building

  hur kan vi skapa en skön struktur för dagen för att uppleva ett mera glädjefyllt och harmoniskt sätt att vara, och ökad drivkraft och framgång i allt vi vill uppnå?

 • Att relatera från hjärtat

  hur kan vi tillsammans samskapa en skönare, vänligare och energihöjande arbetsmiljö som ger ringar i vattnet effekt till alla delar av våra liv?

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 30.000 kr

 • Mer om priser

  Kostnaden för föreläsningen sätts utifrån storleken på företaget samt på innehållet som företaget önskar att ha.

 • Mitt motto

  “Livet blir inte så mycket bättre än det vi gör det till!”

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap