Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!

Tel 0121-249 00, E-post: info@sverigestalare.se. Öppet vardagar 07.30-18.30

 

Inspirerande föreläsare till kickoffen!

Om du ännu inte hunnit planera för kickoffen så hjälper vi direkt.

Andreas Carlsson

Klicka här för att boka Andreas Carlsson

Andreas Carlsson passar perfekt att boka inför kickoffen. Han ger er en underhållande och motiverande föreläsning om framgång och innovation där han tar sina erfarenheter från musikbranschen och applicerar dem på helt andra branscher.

De flesta känner igen Andreas Carlsson som jurymedlem i "Idol" och "X Factor" och han har även skrivit låtar till bland annat Britney Spears, Celine Dion och Backstreet Boys.

Motivation till höstuppstarten

Idriz Zogaj föreläser

Klicka här för att boka Idriz Zogaj

Idriz Zogaj passar utmärkt för att få dina säljare att gasa med full fart. Han är förbundskapten för världens bästa minneslandslag som vann VM guld 2014 och föreläser om mental träning på global nivå. Med Idriz Zogajs föreläsning får säljarna kunskap i att memorera fakta snabbt om kunderna inför ett säljmöte för att imponera och ge ett bra intryck hos kunden.

På ett lättsamt och underhållande sätt med mycket humor slår Idriz hål på många myter om hjärnan och visar hur teknikerna fungerar som era säljare sedan kan applicera direkt i försäljningen. Idriz vill hjälpa er att vinna!

Talare till höstens konferens?

Vi hjälper dig gärna med rätt specialist som skapar glädje och affärsnytta på ert arrangemang.

Peter Rylander

Klicka här för att boka Peter Rylander

Peter Rylander, känd som programledare för SVT's tittarsuccé Amigo, är en väl anlitad föreläsare som på ett tydligt sätt talar om företagets kärnvärdegrundsfrågor som innefattar bemötande av kollegor, kunder och att öka produktiviteten inom företaget. Denna föreläsning ger verkligen en boost!

Peter Rylander erbjuder också ett helhetskoncept som en röd tråd genom hela ert event där han både föreläser och underhåller så att stämningen blir unik. Inled eventet med Peters föreläsning om värdegrunder där alla medarbetare får sig en riktig motivations/inspirationsboost. Därefter är det dags för den underhållande succéshowen "Disco Schlager, Rock n Roll Inferno Quizshow" som garanterat blir kvällens höjdpunkt! En upplevelse där alla medarbetare i företaget sjunger allsång, dansar, kramas och gör high fives. Peter bidrar också till företagets prisutdelning så att den lyfts och blir extra positiv.

Få inspiration och motivation med en äventyrare

Få företaget att nå toppen och samtidigt må toppen tillsammans med Fredrik Sträng.

Fredrik Sträng

Klicka här för att boka Fredrik Sträng

Fredrik Sträng är Skandinaviens främsta bergsklättrare och leder expeditioner till de mest extrema platserna på planeten vilket ställer exceptionella krav på både individen och gruppen. Hans föreläsning motiverar era medarbetare till att sätta mål för att nå framgång. Han tar upp tydligt ledarskap, en väl fungerande organisation, genomtänkta beslut och noggranna riskanalyser som är framgångsnycklarna till en lyckad expedition.

 

Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vi dig direkt.

Headshot photo Öppettider: Vardagar 07.30-18.30
Tel 0121-249 00
E-post: info@sverigestalare.se (Svar inom 20 minuter).
Öppet vardagar 07.30-18.30
Jour kvällar och helger 070-930 57 85
www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}