Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Andreas Carlsson

Andreas Carlsson brinner för att inspirera andra människor. Hans föreläsningar ger åhörarna en omskakande energikick, och han delar generöst med sig av erfarenheter, idéer och verktyg som kan omforma organisationer och skapa framgång.

Om en vanlig grabb från Tingsryd i Småland kunde göra succé i musikindustrin i USA, så kan vem som helst bli framgångsrik. Det är Andreas personliga syn på hur man tar en idé från pitch till succé. Häng med på en spännande och motiverande föreläsning, som handlar om allt från drömmens vikt, handlingskraft och ambition till varumärkesbyggande, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch! 

Andreas blev känd för svenska folket genom TV-programmen Idol och X-factor, där han satt i juryn. Han har även skrivit flera bästsäljande böcker. ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv” har sålt i 100 000 exemplar. Den senaste boken, ”Från Idé till succé”, beskriver hur unga kan förverkliga sina drömmar på ett lönsamt sätt.

 • Effekten av att boka Andreas Carlsson

  Andreas vet att man måste tänka utanför ramarna och våga misslyckas om man vill lyckas. Han pratar mycket om handlingskraft, personlig utveckling, nätverkande, mod, driv och talang kryddat med fantastiska livshistorier om hur han hamnade där han är idag.

 • Andreas Carlsson som talare

  Andreas har alltid gått sin egen väg och i föreläsningarna suddar han ut gränserna mellan musik, reklam, och entreprenörskap. Talang är inte en medfödd begåvning. För att lyckas handlar det om mod och driv i livet, där alla kan vara vinnare.

 • Så arbetar Andreas Carlsson

  Utifrån egna erfarenheter ger Andreas råd om hur du bygger ditt varumärke och hur du paketerar och pitchar din idé till näringslivet på ett framgångsrikt sätt.

 • Andreas Carlsson erbjuder

  Andreas delar passionerat och underhållande med sig av sina erfarenheter inom entreprenörskap, handlingskraft och motivation. Hans målsättning är att inspirera och motivera människor till prestationer som de aldrig vågat drömma om tidigare.

 • Andreas Carlsson passar till

  Andreas brinner för att inspirera och möta olika typer av människor och branscher. Hans föreläsning riktar sig bland annat mot:

  • De som vill lära sig hur man nätverkar bättre
  • Chefer i näringslivet
  • Unga energifyllda människor som vill påverka framtiden
  • Säljare som behöver motivation för att öka sin omsättning
  • Arbetsgrupper som vill bli mer kreativa i sitt arbete

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Andreas började spela in egna låtar som 14-åring. År 1996 kom hans debutalbum ”The Real Thing”. Samma år värvade Denniz Pop honom till Cheiron-studion i Stockholm, där han började skriva låtar för internationella artister som Britney Spears, Ricky Martin, Backstreet Boys, Westlife, Celine Dion, Bon Jovi och Katy Perry. Flera av framgångarna har Andreas skrivit tillsammans med Max Martin. Låtarna har sammanlagt sålt i mer än 150 miljoner exemplar.

I samarbete med Apple, Google och Ikea har Andreas skapat Academy of Music and Business, som ska göra unga kreatörer mer affärsinriktade. Han har nu flera liknande projekt på gång. Andreas har även startat ett musikförlag och utvecklat flera TV-projekt.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"Mycket inspirerande och intressant!"

2017-11-13, 09:12

”Stort tack för en mycket inspirerande och intressant föreläsning.”
Svensk Bensinhandel

"En naturbegåvning på scenen!"

2017-11-13, 09:12

”Andreas är en av dom där få som inte bara har något intressant att säga utan dessutom kan säga det väl. En naturbegåvning på scenen med en av branschens mest inspirerande självupplevda livshistorier kombinerat med en karismatisk och fängslande personlighet. Då kan det bara bli en sak: framgång!”
Olof Röhlander, Sveriges mest bokade motivationsföreläsare

"En dynamisk och inspirerande inspiratör!"

2017-11-13, 09:11

”Andreas är en dynamisk och inspirerande inspiratör. Hans genuina berättelse om sin livsresa, fylld av ambitioner driv och drömmar, berör på djupet av hjärtat. Genom tron på varje människas inneboende potential förmedlar han en känsla av att allt är möjligt.” Länsförsäkringar

"Humoristisk!"

2017-11-13, 09:11

”En humoristisk, positiv personligt präglad berättelse om mod, chanser, käftsmällar och vita tänder.”
Jönköpings universitet

"Fantastisk energi!"

2017-11-13, 09:10

”Med en fantastisk energi, glädje och en stor portion ödmjukhet lotsade Andreas oss genom sitt smått ofattbara liv och jag kände verkligen att ingenting är omöjligt om det finns en vilja. Tack Andreas för inspirationen.”
Telge Kraft

"Inspirational actions!"

2017-11-13, 09:10

”Andreas leaves no one behind as he takes you through a motivational energy boost based on his thrilling life story. Andreas brings to the table an exceptional ability to translate future trends into tangible as well as inspirational actions.”
Google

Andra talare inom samma område

Pia Anderson

Ni känner ett starkt behov av att ta reda på vart ni är på väg, vilka ni är, vad som skiljer er från andra och varför kunderna väljer er. Hur ska ni förhålla er till hållbarhet och digita

Rodrigo Garay

Rodrigo Garay coachar personer till deras drömjobb. Modellen utgår från det faktum att 80 procent av alla lediga jobb aldrig annonseras externt. Det gäller alltså att hitta dessa osynliga

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap