Välj din talare!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

Tips på talare

Mats Rimton

Erövra framtidens digitaliserade värld med Mats Rimton! Få koll på megatrender, digital utveckling och globalisering. Är du hungrig på att veta det allra senaste och förstå hur den digitaliserade världen hänger ihop? Vill du få insikter och förstå de globala bolagens strategier för att utnyttja dem i din egen verksamhet?

Upptäck hur du inte bara möter den snabba omställningen, utan även hur du får ut max av den. Våga lära om, lära nytt och lära rätt! Boka Mats för en föreläsning till din nästa kick-off, företags- eller kundevent som verkligen gör skillnad för alla!

Läs mer

Mats Rimton


Reine Carlsson

Han rustar er för bättre krishantering och säkerhetstänkande. Reine hjälper er organisation att utvecklas mot trygghet på arbetsplatsen och gemensamma mål. Han arbetar även med ledarskap samt medarbetarskap och hjälper till att lösa konflikter på arbetsplatser.

Reine arbetade som rökdykare under den omtalade diskoteksbranden på Backaplan i Göteborg 1998. Under föreläsningen berättar han bl a om sina upplevelser från branden. Föredraget griper tag och berör på djupet.

Läs mer

Reine Carlsson


Mats-Eric Nilsson

Detta är matjournalisten som hösten 2007 skakade om hela livsmedelsbranschen med sin kioskvältare ”Den hemlige kocken”. I samma slag skapade Mats-Eric en livlig folkrörelse. Hans böcker avslöjar hur våra moderna livsmedel blivit allt fattigare på riktiga råvaror, men desto rikare på tillsatser.

Mats-Eric Nilssons böcker har sålt i mer än 400 000 exemplar(!) och översatts till flera språk. Han är en mångfaldigt prisbelönt författare och en flitigt anlitad föreläsare i hela Norden.

Läs mer

Mats-Eric Nilsson


Sahar Almashta

Vänligt bemötande, fungerande mångfald samt kommunikation och organisationsutveckling är områden som föreläsaren Sahar Almashta brinner för. Hon använder sig av sina egna erfarenheter som inflyttad när hon utbildar och ger konkreta råd i hur en arbetsplats bäst blir integrerad.

Sahar menar att nyckeln är modigare och tydligare dialog i kombination med ömsesidig respekt och empati. Med humor och engagemang ger hon generöst med exempel på hur mycket som går att vinna, både på jobbet och privat.

Läs mer

Sahar Almashta


Torgny Steen

Han är företagsledaren som med hjälp av olika smarta kroppsrörelser lyckades rädda ett av sina barn från utanförskap i skolan. Vill du också ha spänstigare hjärna, ökad arbetsglädje samt bli energi- och resultatsmart? Genom att röra dig smart är det fullt möjligt.

Torgny sätter människor i fysisk och mental rörelse utifrån sin egen livs- och rörelserfarenhet, evolutionen samt modern neurovetenskap.

Läs mer

Torgny Steen


Christin Edmark

Christin presenterar ADHD 2.0 – funktionsnedsättning ur en ny vinkel. Hon gick tidigare igenom en svår sjukdom med livshotande komplikationer och var samtidigt mamma till två små pojkar. Plus att Christin har ADHD. Det blir smärtsamt tydligt att prestation inte är lika med funktion. Och att lyckas inte är samma sak som att vara lycklig.

Idag är Christin föreläsare, krönikör samt egen företagare och singer-songwriter. I föreläsningen ”Custom Made” berättar hon hur man tar sig ut ur svår sjukdom och psykisk ohälsa.

Läs mer

Christin Edmark

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här!

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm