Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Torgny Steen

Lust, rörelse och ledarskap

Vill du må och prestera bättre hemma, i skolan och på jobbet? Genom att röra på dig stärker du både hjärta och hjärna! Torgny Steen är företagsledaren som bytte bana för att aktivera människor och företag till energi- och resultatsmart utveckling.

Färsk forskning visar att våra kognitiva förmågor blir sämre när vi slutar röra på oss. Ändå sitter vi i Sverige stilla cirka 60 procent av vår vakna tid. Det är negativt för hjärt- och kärlsystem, muskler och skelett. Men hjärnan är det organ som tar mest stryk. Lösningen stavas motion, grunden till förändring. Det gäller både organismer och organisationer.   

Torgny talar utifrån egna erfarenheter av stress och prestation, vilket han anknyter till gedigen kunskap om motion, evolution och neurovetenskap. Han är även författare till boken 18 smarta hjärnrörelser. 

Med Torgny får du: 

 • Konkreta verktyg att använda direkt efteråt 
 • Ökad förståelse för rörelsers betydelse för både knoppen och kroppen (t ex skillnaden mellan fysisk aktivitet, motion och träning) 
 • Ökad arbetsglädje och gemenskap 
 • Hantering av stress, press och utbrändhet 
 • Ökat fysiskt och psykiskt välbefinnande 
 • Förbättrad koncentration, inlärning och uthållighet   

Vill du må och prestera på topp? Boka Torgny Steen!

Bland tidigare uppdragsgivare återfinns:
Broby kommun, Barkarydsgruppen, Enskilda gymnasiet, IDG Sweden AB, IHM Business College, Lunds kommun, Stensunds folkhögskola, Trosa kommun, Trosa Stadshotell & Spa, 1,6- och 2,6-miljonersklubben, Sydsvenskan, Vellinge kommun samt Åda Golf & Country Club.

 • Effekten av att boka Torgny Steen
  • Kompetens i rörelsers avgörande betydelse för hjärnhälsan genom hela livet 
  • Konkreta verktyg att använda direkt efteråt 
  • Ökad förståelse för rörelsers betydelse för både knoppen och kroppen (t ex skillnaden mellan fysisk aktivitet, motion och träning) 
  • Ökad arbetsglädje och gemenskap 
  • Insikt i hur man bryter stillasittandet 
  • Hantering av stress, press och utbrändhet 
  • Stärkt självledarskap 
  • Kompetens att vara energi- och resultatsmart 
  • Ökat fysiskt och psykiskt välbefinnande 
  • Förbättrad koncentration, inlärning och uthållighet 
  • Ökade färdigheter i att läsa, räkna och skriva – hemma, i skolan och på jobbet
 • Torgny Steen som talare

  På sitt personliga och varma sätt delar Torgny med sig av sin gedigna kunskap i ämnet. Hans aktiverande föreläsningar och workshops ger ett konkret kunskapslyft för människor och företag. All som vill stärka hjärnhälsan, öka arbetsglädjen, självledarskapet samt vara energi- och resultatsmarta.

 • Så arbetar Torgny Steen

  Eftersom deltagarna varierar är ingen föreläsning lik någon annan. Torgny gör alltid anpassningar utifrån beställarens behov och önskemål.

 • Torgny Steen erbjuder

  Inspirationsföreläsning, cirka 45–90 minuter.
  Aktivitetsföreläsning med workshop, cirka 180 minuter.
  Kurs en till flera dagar

 • Torgny Steen passar till

  Större och mindre organisationer inom privat och offentlig sektor.

Talaren utgår från Södermanland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Efter positioner inom sälj-, projekt- och företagsledning för kända varumärken i medieindustrin startade Torgny 2010 CreativeChildren:Camp®. Då hade han med olika rörelser räddat ett av sina fyra barn från totalt utanförskap i skolan.

Modern hjärnforskning bekräftar att fysisk aktivitet har anmärkningsvärda positiva effekter även på vår hjärnhälsa. Torgny vill bidra till att inspirera, aktivera och lotsa människor till fysisk och mental rörelse för starkare hjärnor, arbetsglädje samt självledarskap för att vara energi- och resultatsmarta.

Tillsammans med specialläraren Inger Knutsson har Torgny nyligen släppt en ny upplaga av succéboken ”18 smarta rörelser – stärk din hjärna, må bra och nå dina mål: skolan, idrotten, jobbet”.

Torgny är idag bland annat certifierad FaR-ledare och MovNat certified trainer. Han ger konkreta direkt användbara råd om hur du kan röra dig smart. Dessutom får du ett system som hjälper dig och din organisation att inte bara komma igång utan också fullfölja.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Vilken pangstart”

2018-02-12, 09:13

”Vilken toppendag vi haft med Torgny idag. Jag är så himla glad att du ville komma till vår skola och inspirera all personal inför uppdraget att se till att det blir mer fysisk aktivitet under hela skoldagen. Vilken pangstart vi fick, än en gång ett stort tack.”
– Deltagare, Mariehällsskolan, Bromma

”Inspirerande & aktiverande!”

2018-02-12, 09:11

”Din föreläsning landade väl – både hos elever och personal på skolan. Inspirerande & aktiverande!”
– Joakim Runds, Bitr Rektor Nyköpings Enskilda Gymnasium

”En fantastisk föreläsare, inspiratör och person”

2018-02-12, 09:07

”Det är vi som tackar för din sprudlande och starka energi som du spred till mig och mina kollegor. Du är en fantastisk föreläsare, inspiratör och person.”
– Lillebah Hansson, Mariehällsskolan, Bromma

”Världens bästa chef, kollega och inspiratör!”

2018-02-12, 09:05

”Jag kan varmt rekommendera att gå och lyssna på Torgny Steen. Han har utmanat mig på ett sätt som jag inte förstod just då, men som jag nu känner har vuxit från frö till att bli växt. Världens bästa chef, kollega och inspiratör!”
– Caroline Ottosson, Schneider

”En engagerande och ungdomlig föreläsare!”

2017-11-08, 09:21

”Torgny Steen är en engagerande och ungdomlig föreläsare som tar tag i ett av vår tids största problem, nämligen allt stillasittande på kontor och framför datorer och surfplattor. Med stor inlevelse berättar Torgny hur man kan göra för att få in lite mer rörelse och motion i vår vardag. Han ger goda knep och är trevlig att lyssna på. Torgny berättar anekdoter från sitt eget liv och det är lätt att dra paralleller till sig själv. Huvudsyftet med föreläsningarna är mycket positivt, nämligen att ens kropp och själ ska må så bra som möjligt. I slutänden handlar Torgnys föreläsning om en livsfilosofi och hur man blir lyckligare som människa.”
– Stefan Sjögren, Länsstyrelsen Sörmland”

”Tack för att du kom till oss”

2017-04-06, 14:27

”Tack för att du kom till oss och spred många bra tankar!! Det var en fin variation av teori och praktik. Jag och många med mig var nöjda och glada för att vi fick möjlighet att lyssna på dig. Jag ska varmt rekommendera din föreläsning!”
– Annica Olsson Westerlind, Rektor, Skanörs skola, Vellinge

Bra var att du berättade om dig, ditt liv och de saker du har varit med om

2017-04-06, 14:26

"Bra var att du berättade om dig, ditt liv och de saker du har varit med om, vilket gjorde det äkta och lätt att ta till sig och se att även jag skulle kunna.”

Redan igår kväll tog jag tag i 90-dagarsutmaningen

2017-04-06, 14:25

”Ett tag sedan jag hade så roligt, var så fokuserad och fick så bra nycklar att använda/påminnas om. Redan igår kväll tog jag tag i 90-dagarsutmaningen.”

Personligen hade jag gärna suttit tre timmar

2017-04-06, 14:24

"Personligen hade jag gärna suttit tre timmar.”

Tre upplevelser som inspirerar, aktiverar och lotsar mötesdeltagarna till fysisk och mental aktivitet:

Smartare rörelse – starkare hjärna: Du måste inte träna – däremot behöver du vara fysiskt aktiv varje dag. Så bryter du dagens stillasittande med enkel fysisk och mental aktivitet som gör er friskare, smartare, starkare, kreativare, uthålligare och mer fokuserade. Både under och efter mötet.

Lust, rörelse och ledarskap – livsfilosofi för energi- och resultatsmart utveckling: Föreläsning/workshop för inspiration, kraft och konkreta huvudnycklar som hjälper er möta Arbetsmiljöverkets riktlinjer AFS2015:4 och bidrar till en positiv arbetsmiljö och organisatorisk hälsa genom att ta Corporate Health Responsibility (CHR).

Riktning och Ramar: Vart ska ni? Hur vet ni det? Vilka aktivitetsramar (”Action”) behövs? Vilka ramar är ni bra på/behöver ni bli bättre på? Vilka värderingar behöver säkerställas? Föreläsning/workshop kring ett av de absolut främsta skälen till att det [inte] går som planerat.

Andra talare inom samma område

Maria Dolores Ehrling

Maria Dolores Ehrling får dig och organisationen att ta kommandot och fungera bättre. Hon har 20 års erfarenhet inom HR, ledarskap och säkerhetsarbete från både privat och offentlig verks

Ulric Rudebeck

Ulric Rudebeck är en föreläsare med ledningsgrupper och ledarskapet som specialitet. Han behandlar ledningsgruppen, dess roll och utmaningar med praktiska lösningar för att öka prestationen ...

Lisa Kaptein Kvist

Tankens kraft är enorm – Lisa Kaptein Kvist lär dig behärska den och ta dig dit du vill. Lisa är en av Sveriges främsta personliga tränare. Hon är även verksam som kostrådgivare, förel

Vera Simonsson

Vera Simonsson, Årets Kvinnliga Äventyrare 2009, föreläser om äventyr och prestationer utanför det vanliga. Vera föreläser om drivkraften bakom expeditioner, om att som grupp arbeta mot ett gemen

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap