Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Christin Edmark

Följ med på en resa helt utanför boxen – det kommer garanterat kittla i maggropen!

Christin Edmark presenterar ADHD 2.0. Funktionsnedsättning ur en ny vinkel. Hon har gått igenom svår sjukdom med livshotande komplikationer och samtidigt försökt vara mamma till två små pojkar. Plus att Christin har ADHD. Det blir smärtsamt tydligt att prestation inte är lika med funktion. Och att lyckas inte är samma sak som att vara lycklig.

Idag är hon föreläsare, krönikör samt egen företagare och singer-songwriter.  I föreläsningen ”Custom Made” berättar Christin Edmark om resan genom svår sjukdom och psykisk ohälsa. Det är droppslangar som trasslar in sig i barnens våningssäng och blodförgiftning varvat med hockeycuper och hämtning på dagis.

Men för fyra år sedan var Christin intensivvårdsläkare på en av landets mest prestigefyllda kliniker och spåddes en lysande akademisk karriär. Hennes sjukdom ställde dock allt på ända.

Mycket igenkänning och många skratt och utlovas under denna oförglömliga föreläsning. Och kanske en tår i ögonvrån.

I sommar 2017 är Christin Edmark även en av kandidaterna till Lyssnarnas sommarvärd i Sveriges Radio P1.
Urval av tidigare beställare:
Karolinska Universitetssjukhuset, Equalate, Berghs School of Communication och Sveriges Radio.

 • Effekten av att boka Christin Edmark

  När du lämnar en av Christins föreläsningar har du en skön energi i kroppen. Antagligen har en hel del begrepp ställts på ända och du har fått ett eller annat nytt verktyg för att möta både dig själv och andra med nya ögon.

  Du må vara personalansvarig på ett stort företag, lärare, eller har helt enkelt bara ovanligt många spännande personer i din omgivning. Efter en föreläsning med Christin Edmark kommer du att gilla både ditt och andras sätt att fungera på lite mer. Win–win, helt enkelt.

 • Christin Edmark som talare

  Christin Edmark är halsbrytande dråplig och spontan. Igenkänningen blir stor och det är svårt att undvika att bli engagerad och inspirerad. Men under ytan finns också ett stort allvar. Du kan vänta dig drypande humor med ett stort mått av ironi och svärta, levererad med ett träffsäkert språk.

  Dessutom gestaltar Christin sina insikter med eget låtmaterial framfört vid pianot – en stund för reflektion och kanske lite eftertanke under föreläsningens gång.

 • Så arbetar Christin Edmark

  När du bokar Christin Edmark är det du och dina gäster som är i fokus. Föreläsningen anpassas i längd och format efter era önskemål, med målet att alla skall kunna fortsätta sin dag påfyllda med energi och inspiration. Christin arbetar interaktivt och skapar diskussion och engagemang. Det blir garanterat aldrig tråkigt!

 • Christin Edmark erbjuder

  Christin Edmark är inspirerande som få. Hon förmedlar en känsla av att allt är möjligt – och har också levt efter den devisen själv under hela sitt liv, på gott och på ont.

  Han kan leverera allt ifrån en timmes inspirationsföreläsning, ett par timmars varvad diskussion, föreläsning och musik, till en mer faktaspäckad riktad föreläsning kring ADHD som funktionsnedsättning – på arbetet, i skolan och i privatlivet.

  Christin föreläser också om hur det är att drabbas av livshotande sjukdom som småbarnsmamma. Om hur hopplöst trassligt det är att komma rullande med en droppställning när barnen behöver tröstas mitt i natten. Och om att begreppet ”leva i nuet” lika mycket handlar om att omfamna känslan av att allt är elände, som att njuta av fågelsången.

 • Christin Edmark passar till

  Christin förmedlar inspiration – oavsett om det är på ditt företags kick-off, eller om ni är en grupp lärare eller elever som vill se nya sidor av funktionsvariation. Hon har många års erfarenhet av att stå på scen, och kan tryggt lotsa åhörarna genom ett event, både som moderator och konferencier.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Christin Edmark är i grunden specialistläkare, subspecialiserad inom intensivvård. Hon driver också företaget MediaMedics AB, som levererar sjukvård till film och TV – tex Mästarnas Mästare, Gladiatorerna samt Expedition Robinson och Mot Alla Odds. Christin har jobbat med sjukvård både framför och bakom kameran.

När hon 2013 drabbades av livshotande sjukdom gjorde livet en U-sväng. En resa påbörjades, från högpresterande intensivvårdsläkare och forskare på en prestigefylld klinik till bloggande sångerska med ADHD. Resultatet blev ett liv med mindre prestation, men betydligt bättre funktion.

Sommaren 2017 är Christin Edmark aktuell som lyssnarnas sommarvärd i Sommar i P1. Hon ger även ut eget låtmaterial på Spotify under artistnamnet Edda Mark. Låtarna illustrerar på ett djupt berörande sätt budskapet i föreläsningarna – hur det känns inuti när hjärnan är för snabb för sitt eget bästa. Hur det är att vara annorlunda.

Christin Edmark har också en välbesökt blogg där hon publicerar krönikor kring aktuella ämnen – ”Kärlek, morfinplåster & Rock´n Roll”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Du borde bli standupkomiker!”

2017-05-19, 10:45

”Du borde bli standupkomiker!”

"Jag blir glad i hela kroppen”

2017-05-19, 10:45

”Du förmedlar så mycket energi – jag blir glad i hela kroppen”

"..blundar och njuter”

2017-05-19, 10:45

”Jag bara blundar och njuter”

Christin Edmark talar om:

Expertområden:

Prisklass:

9.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  ”Duger du, eller är du bara duktig? Är du lycklig, eller bara lyckad?” ”Prestation är inte samma sak som funktion.” ”Följ med på en resa helt utanför boxen – det kommer garanterat kittla i maggropen!”

Andra talare inom samma område

Michael Brown

En gripande föreläsning om psykisk ohälsa Det gick så långt att Michael flera gånger försökte ta sitt liv. Den första gången var han ett barn som utvecklade ett re

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap