Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


En arbetsplats fri från diskriminering

Jämställdhet kan öka både kreativiteten och lönsamheten i företaget. Vilka attityder och jargonger verkar och kan utmana jämställdheten när det gäller karriär, ledarskap och rekryteringsprocesser?

Den flerfaldigt prisbelönta jämställdhetskonsulten Johanna Lundin föreläser om normer, mångfald och jämställdhet. Genom humor och igenkänning skapar hon både engagemang, motivation och ett normkritiskt perspektiv hos åhörarna för att bidra till en jämställd och inkluderande organisation.

I föreläsningen tar hon bland annat upp härskartekniker, vad det är och hur vi kan vi bemöta dessa när de sker med syftet att skapa en ökad medvetenhet om kränkningar/diskriminering och ett agerande för allas lika värde och en arbetsplats fri från diskriminering. Med en ökad normmedvetenhet kan vi nå fler och nya kundgrupper som vi missat och chansen att skapa både tjänster och produkter bortom normgränserna.

Läs mer om Johanna Lundin:
https://www.sverigestalare.se/talare/johanna-lundin

Johanna Lundin


Behovet av medkänsla i samhället

Ola Schenström erbjuder ett nytt träningsprogram baserat på amerikansk forskning som visat på en mängd positiva effekter av träning i mindfulness och medkänsla. Medkänsla är en förmåga som behöver tränas! Särskilt idag när stressnivåerna på många håll i arbets- och familjelivet är extremt höga och medkänslan går på sparlåga.

Grupper som är i särskilt stort behov av träning i medkänsla är personer som dagligen arbetar med andra människor och möter deras stress och annat lidande, som: personal i vård och omsorg, pedagoger, socialsekreterare, präster, diakoner, poliser, dem som arbetar med flyktingar, ungdomsledare och många fler.

Ola Schenström, läkare sedan mer än 35 år, mindfulnesslärare, utbildad vid Center for Mindfulness, U-Mass, USA, författare till Mindfulness i vardagen och grundare av Mindfulnesscenter har under 10 år utbildat ca 1500 instruktörer i mindfulness och kommer nu genom det nya träningsprogrammet att erbjudas instruktörsträning i medkänsla.

Läs mer om Ola Schenström:
https://www.sverigestalare.se/talare/ola-schenstrom

Ola Schenström


Skapa effektiva lagspelare med hjälp av mental coachning

Den internationellt känd operasångaren Florian Voss erbjuder ett unikt utvecklat koncept där han använder olika tekniker som bygger på bland annat yoga, röstmassage, modern sångteknik, mental coachning och presentationsträning. Med detta koncept hjälper han både företag och individer med stresshantering, förbättrad kroppshållning eller teambildande aktiviteter.

Läs mer om Florian Voss:
https://www.sverigestalare.se/talare/florian-voss

Florian Voss tar ett glädjeskutt


Starta året med positiv attityd och bra bemötande

Hur bemöter vi varandra på jobbet? Hur får vi en hållbar arbetsmiljö? Susanne Fredriksson vet vad som är viktigt för att både personal och företag ska utvecklas i en positiv riktning. Hon talar engagerat och inspirerat om relationer på arbetsplatsen, bemötande i gruppen och attityder till förändringar. Susanne håller en underhållande men utbildande förändring på djupet på individnivå och erbjuder verktygen för bestående personlig utveckling för en förbättrad balans i livet.

Läs mer om Susanne Fredriksson:
https://www.sverigestalare.se/talare/susanne-fredriksson

Susanne Fredriksson


Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}