Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


Att våga, att orka, och att göra det NU!

Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men rekorden är mindre viktiga än hur man utvecklas på vägen. Med vilja, inspiration, motivation och målfokusering är allt möjligt, menar Annelie Pompe. Hon inspirerar oss att våga, att orka, och att göra det NU!

Annelie Pompe

Läs mer om Annelie Pompe: 
https://www.sverigestalare.se/talare/annelie-pompe


Behovet av att tänka fritt och stort

Jonas Michanek är gotlänningen som efter en karriär på bland annat Sveriges Radio och Kanal 5 har skapat bolag som Idélaboratoriet, Innovation Circus, Food to Happen etc. Med en bakgrund som entreprenör och innovatör inspirerar han er organisation och ger en kreativ boost.

Han levererar underhållande föreläsningar med personliga, konkreta och närliggande exempel kring hur man lyckas få utvecklingsarbetet att fungera. Ni får konkreta metoder vilket leder till en långsiktig effekt på både individ- och organisationsnivå.

Jonas Michanek föreläser

Läs mer om Jonas Michanek:
https://www.sverigestalare.se/talare/jonas-michanek


Anpassa din kommunikation för att nå ut till fler

Mia Liljebergs inspirerande föreläsningar spänner från personligt ledarskap och mötesteknik till företagsövergripande värderingar och företagskultur. Hon ger användbara verktyg för ett modernt ledarskap och hur vi kan arbeta för en bättre kvalitetskultur på jobbet. Hon ger smarta tips på hur man lyckas med förändringsresor. Mia brinner för förståelsen om vad som händer när människor möts och ger praktiska och enkla tips på hur man når fram till alla genom att anpassa kommunikationen.

Mia Liljeberg

Läs mer om Mia Liljeberg:
https://www.sverigestalare.se/talare/mia-liljeberg


Konsten att övervinna hinder och fokusera på det positiva

Med humor och allvar talar Jonas Helgesson om hans CP-skada och det faktum att skadan inte utgör hela hans identitet. Han beskriver förtvivlan över begränsningarna men även glädjen då han övervinner begränsningarna. Jonas pekar på tacksamheten mitt i eländet, hoppet mitt i hopplösheten och det möjliga mitt i det omöjliga. Jonas är aktiv som föreläsare, ståuppare och författare.

Jonas Helgesson

Läs mer om Jonas Helgesson:
https://www.sverigestalare.se/talare/jonas-helgesson


Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}