Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jonas Michanek

Jonas Michanek är innovationsexperten från Gotland som har hela världen som sitt arbetsfält. Han är även serieentreprenör, författare, moderator och inspirationstalare. Jonas har mer än tjugo års erfarenhet av utvecklingsarbete för internationella företag och organisationer. Han skapar kreativ boost som lyfter er verksamhet.

På senare år har Jonas haft sina största uppdrag i den ökända staden Medellin i Colombia. Därefter blev Medellin utnämnt av Wall Street Journal för att ha förvandlats från världens farligaste stad till världens mest innovativa stad.

Jonas ger trivsamma föredrag med tydliga och närliggande exempel på hur man får utvecklingsarbetet att fungera bättre. Åhörarna får konkreta verktyg som ger långsiktig effekt på både individ- och organisationsnivå. Med Jonas får man kreativa möten och en inspirationsrik kultur.

Bland tidigare beställare märks: Nordic Choice Hotels/Petter Stordalen, The Conference/Media Evolution, SCB, SONY, Ericsson, Hyper Island New York, Medellinnovation Medellin Colombia samt Region Skåne.


Läs Jonas blogginlägg "FRÅN DROGER TILL INNOVATION"

 • Effekten av att boka Jonas Michanek

  Jonas Michaneks inspirerande föreläsningar kring innovation bidrar till tänkvärda insikter hos åhörarna. Han ger även publiken konkreta verktyg för kreativitet och innovation som de kan använda sig av i vardagen.

 • Jonas Michanek som talare

  Jonas är personlig, prestigelös och spontan. Han involverar åhörarna på ett humoristiskt och tänkvärt sätt.

 • Så arbetar Jonas Michanek

  Jonas arbetar med föreläsningar som alltid är anpassade efter både målgruppen och uppdragsgivarens önskemål.

 • Jonas Michanek erbjuder

  Jonas erbjuder föreläsningar som är specialanpassade utifrån målgruppen och dess önskemål.

  Föredragen utgår ofta från två huvudupplägg:
  1. Leda kreativa processer
  2. Caset Medellin – från drogträsk till ”världens mest innovativa stad”

  Jonas föredrag passar både stora och små grupper. Med hjälp av personliga och konkreta exempel kring hur man lyckas få utvecklingsarbetet att fungera bättre bidrar hans föreläsningar till både kreativitet och innovation. Jonas föreläsningar är lätta att relatera till och därmed enkla att ta till sig.

 • Jonas Michanek passar till

  Jonas Michaneks föreläsningar passar till konferenser, workshops och utvecklingsdagar, både inom privat och offentlig sektor. Han är underhållande och ger samtidigt personlig och konkret nytta åt åhörarna. Jonas passar även för yrkesverksamma som vill starta företag. Det kan också gälla personer som driver utvecklingsprocesser och vill få med sig inspiration och verktygslåda på samma gång.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska

Jonas har en Global EMBA-examen från Handelshögskolan i Stockholm. Han har även en fil kand från Uppsala universitet och har gått Kaospilotprogrammet. Han har också varit programledare i radio och TV.

Sedan år 2000 har Jonas haft kreativa uppdrag i tjugotalet länder, i alla världsdelar. Han har dessutom jobbat med utvecklande möten och dess psykiska och fysiska design i femton år, i företag som Carlsberg, Ericsson, Sony, Hyper Island New York och Nordic Choice Hotels.

Han är också författare, bl a till storsäljaren ”Idéagenten - en handbok i kreativa processer”. Många av de böcker Jonas skrivit är idag kurslitteratur på svenska och utländska universitet, främst inom områden som design, innovation och entreprenörskap.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”En skicklig moderator

2017-04-24, 15:34

”Jonas är en skicklig moderator, som tar sig an sin uppgift med stort engagemang, genuint intresse och nyfikenhet. Han har en fantastisk förmåga att lyfta fram alla deltagarna på bästa sätt, involverar publiken samt bidrar till en bra stämning. Han samarbetar ofta tätt i det förberedande arbetet, är påläst och går in i varje uppdrag med ögon för kundens bästa. Jag rekommenderar honom varmt.

Jonas är en talare som passar perfekt under rubriken Kreativ föreläsning. Han är duktig på att dela med sig av en inspirerande resa som entreprenör och idékonsult. Han aktiverar och engagerar publiken och har glimten i ögat. Det blir personligt, underhållande men också både något lärorikt och konkret för varje person att ta med sig hem. Att lyssna till Jonas är en riktigt innovativ energikick!” Kristina Almström, projektledare event, SCB


”You were the best moderator at The Conf.”

2017-04-21, 17:21

”You were the best moderator at The Conf.” Kevin Allocca, Head of Culture & Trends at YouTube New York

”Bäst betyg på konferensen"

2017-04-21, 17:20

”Bäst betyg på konferensen - du lyfte konferensen med din del! Bra, bra – fira och klappa dig på axeln!” Anna Linton, projektledare, CRED

”Feedbacken var MYCKET positiv"

2017-04-21, 17:20

”Feedbacken var MYCKET positiv. Det de tyckte var bäst var just det här att du konkretiserade tankegångarna – vilka skeden det är man går igenom.” Christina Murray, International Office, KTH

”Jag vill bara uttrycka mitt stora tack för igår"

2017-04-21, 17:19

”Jag vill bara uttrycka mitt stora tack för igår. Du gjorde kvällen till en riktigt energirik, kunskapshöjande, förlösande och på så många andra sätt givande sådan. Proffsig i bemötande och kunnande, med den där viktiga humorn.” Kristina Teleman, Affärsrådgivare, Almi

Jonas Michanek talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 45.000 kr

Det Kreativa Mötet 1 - Jonas Michanek föreläser på Möteskulturdagen i SVT del 1

The ABC of Creativity - Jonas Michanek

Det Kreativa Mötet 2 - Jonas Michanek föreläser på Möteskulturdagen i SVT del 2

Jonas Michanek interviews Nanne Bergstrand in Kanal5 Helsingborg-Ipswich 2001

Andra talare inom samma område

Mikael Karlsson

Nyckel till klimatkrisen finns i skogen. Där finns en av de snabbaste och mest kraftfulla vägarna att hejda klimatkrisen. 

Mikael ...

Fanny Sjöström & Johanna Sjögren

På tre år har duon Fanny Sjöström och Johanna Sjögren, blott 30 år gamla, byggt upp Sveriges snabbast växande träningsmedlemskap. De föreläser idag om hur man tar ett företag eller organisat

Gabriella Wejlid

Öka kreativiteten, sätt igång idéflödet och få en helt ny förståelse för hur hjärnan fungerar! Gabriella Wejlid håller aktiva och inspirerande seminarier i ”Kreativitet”, ”Hjärnan ...

Rodrigo Garay

Rodrigo Garay coachar personer till deras drömjobb. Modellen utgår från det faktum att 80 procent av alla lediga jobb aldrig annonseras externt. Det gäller alltså att hitta dessa osynliga

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap