Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Annelie Pompe

Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men rekorden är mindre viktiga än hur man utvecklas på vägen. Med vilja, inspiration, motivation och målfokusering är allt möjligt, menar Annelie Pompe. Hon inspirerar oss att våga, att orka, och att göra det NU!

 • Effekten av att boka Annelie Pompe

  Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men rekorden är mindre viktiga än hur man utvecklas på vägen. Med vilja, inspiration, motivation och målfokusering är allt möjligt, menar Annelie Pompe. Hon inspirerar oss att våga, att orka, och att göra det NU!

 • Annelie Pompe som talare

  Annelie berättar inlevelserikt om sina äventyr och upplevelser, men ger också inspirerande och praktiska råd för att få mer energi och motivation till vardags- och arbetsliv. Annelie sprider glädje och optimism omkring sig och åhörarna lämnar hennes föreläsningar fyllda med inspiration och en känsla av att precis allt går att genomföra.

 • Så arbetar Annelie Pompe

  Annelie Pompe håller i föreläsningar och utbildningar som anpassas efter uppdraget och åhörarna. Hon använder fantastiska bilder och filmklipp som bakgrund. Föreläsningspassen kan om så önskas innehålla inslag av yoga, andningsträning, mental träning och/eller mediation för att testa och träna sinnets kapacitet. Hon kan även hålla träningspass, fridykning eller klättring i samband med kick off.

 • Annelie Pompe erbjuder

  Inspiration och motivation till att leva närvarande och att inställningen till livet påverkar hur livet blir. Kunskap om hur vi ska göra för att må bättre inifrån och ut.

 • Annelie Pompe passar till

  Annelie passar på alla slags evenemang som behöver lyftas i inspiration, motivation och energi. Hon talar ofta som extern föreläsare på konferenser, som motivator på kick-offer och håller gärna i aktiviteter i samband med evenemang.

Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Kvinna
Språk Engelska

Annelie Pompe är sannolikt den högsta och djupaste människan på jorden. Hon har bestigit Mount Everests nordsida som första svenska kvinna, och är också världsledande i fridykning - hon kan hålla andan i nästan sex minuter och på ett enda andetag tar sig Annelie ner på djup över 100 m för att sedan stiga upp till ytan med ett leende på läpparna. Annelie är äventyrare, föreläsare, personlig tränare, coach, skribent och fotograf men framför allt annat älskar hon livet i alla dess former och det äventyr som livet är. De inre processerna, vad som händer i våra sinnen och hur de påverkar oss intresserar Annelie som menar att vårt sätt att tänka påverkar allt vi känner och gör, och att vi genom att tänka annorlunda kan påverka våra prestationer. Att dela med sig av sina upplevelser och insikter glädjer Annelie som med sina föreläsningar vill dela med sig av hur man blir högst och djupast i världen. Hon uppmuntrar och inspirerar till att lära känna sina tankar och sitt sätt att

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Kjell Kampe

“Tänk om du måste fly till TadzMbeKistan!” 

Där vänder jag på problematiken och låter oss fly från Sverige för att tydliggöra ...

Pa Modou Badjie

Pa Modou Badjie är en av Sveriges mest inflytelserika artister. Han har turnerat landet runt med bandet Panetoz och tävlat i Melodifestivalen ett flertal gånger. Det stora genombrottet fi

Ulrica Söderlind

På Ulrica Söderlinds föredrag får publiken veta både vad och hur man åt genom tiderna. Vad intog man på slotten under stormaktstiden, hur åt man i Mayariket, eller i Astrid Lindgrens Småland?

Marie Hav Lundkvist

Marie föreläser om lösnings-tänk och motivation, där hennes fantastiska förmåga att inspirera åhörarna lägger grundstenarna för ett liv i balans. Hon vägleder åhörarna i

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap