Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


Hemligheten bakom världens mest framgångsrika företag

Framgång är ingen slump. Under 10 år har Niklas Forser hjälpt företag att skapa varaktiga resultat. Baserat på den senaste hjärnforskningen, beteendevetenskap och riktiga case har han tagit fram en modell som gör skillnad på riktigt. I föreläsningen ”Genväg till framgång” berättar han hemligheter bakom världens mest framgångsrika företag, hur ni slutar sälja men ändå får kunden att köpa och hur du som individ kan frigöra din inneboende potential.

Niklas Forser

https://www.sverigestalare.se/talare/niklas-forser

Framtidens digitalisering, trender teknologi

Mats Rimton är föreläsaren som öppnar ögonen för åhörarna och beskriver tydligt hur framtidens teknologi tillsammans med den hastighet och kraft den för med sig kommer att påverka oss alla här och nu som både företag, organisation och privatperson. Framtidens digitaliserade värld innebär en helt ny världsekonomi och balans, nya snabbväxande företag, nya utbildningsmönster, nya hälsorön och nya sätt att kommunicera. Detta leder i sin tur till att alla människor och företag måste vara förberedda för vad man står för och vilka framtida handlingsalternativ som erbjuds. En utmanande föreläsning om hur människans roll i samhället kommer att förändras på grund av digitaliseringen.

https://www.sverigestalare.se/talare/mats-rimton


Andrée expedition - den medicinska deckargåtan

Bea Uusma är föreläsaren som med inspiration och spänning talar om sin passion för att lösa den medicinska deckargåtan om vad som skedde med Andrée-expeditionens deltagare. Genom erfarenheter ifrån sin egen besatthet, drivkraft och äventyr i norra ishavet delar hon med sig utav motivationsnycklar kring, entreprenörskap, förändringsprocesser, innovation, målsättning och ledarskap. Hon är författaren bakom boken ”Expeditionen – Min kärlekshistoria” som tilldelades Augustpriset.

Bea Uusma

https://www.sverigestalare.se/talare/bea-uusma


Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}