Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Lys upp hösten med dessa talare!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

Nyhetsbrev september

Lys upp hösten med dessa talare:

Eva Bloch - med kunden i fokus

Hur sätter man kunden i fokus – på riktigt? Vad är kundfokus och vilken betydelse har det? Eva Bloch talar med stor passion om ett ämne som engagerar allt fler. Hon utgår från sina egna erfarenheter inom ledning, försäljning och marknadsföring i tjänsteintensiva branscher, där kundupplevelsen länge haft en avgörande roll.

Läs mer om Eva

Eva Bloch


Gunnar Ekman - Få flyt!

Behöver dina medarbetare mer energi och bättre flyt? Har du ansvar för både ditt eget och andras välmående och resultat? Gunnar Ekman är ekonomie doktorn från Handelshögskolan som i över 20 år arbetat som ledarutvecklare och som föreläsare. Nu har han släppt en ny bok: ”Flyt – ladda dig och andra med energi”. Här får du får inspiration och verktyg för att ladda dig själv och andra med ny energi för att skapa riktigt flyt. Boken blev nominerad till årets HR-bok!

Läs mer om Gunnar

Gunnar Ekman


Berit Nordström - Stärk barnen!

I Berits föreläsningar får vi spännande inblickar i angelägen forskning om barns lärande och motivation. Barns hjärnor formas i samspel mellan arv och miljö. Detta betyder att ifall förutsättningarna i barns uppväxtmiljö är goda nog påvisas den stora betydelsen av tidiga insatser för barn i utsatta miljöer.

Läs mer om Berit

Berit Nordström


Henrik Edlund - Tjänsterna du saknar

Han är VD på Sverigekontoret för den internationella tech- och designbyrån Futurice. Henrik visar hur man bygger tjänster som är relevanta. Hur skapar man lösningar som ger mervärde i människors liv? När marknad, affärsutveckling och IT måste samarbeta, hur sätter man upp mål och leder framgångsrikt?

Läs mer om Henrik

Henrik Edlund


Oskar Sergel - Få rätt med retorik!

Oskar Sergel är en mycket uppskattad föreläsare och utbildare i retorik. Inom konceptet ”Vinnande presentationer och möten” får ni en skräddarsydd föreläsning som vässar er personliga framtoning när ni talar inför andra samt gör er till en effektivare mötesledare.

Läs mer om Oskar

Oskar Sergel


Leif Ståhlberg - Hitta ditt driv!

Han är en engagerad föreläsare med glimten i ögat. Leif drivs av att se människor hitta sitt eget driv och får dem att se sin oändliga potential. Han har mer än trettio års samlad erfarenhet av att föreläsa om personligt ansvar och utveckling samt ledarskap och kommunikation. Leif har förmågan att belysa utmaningar ur flera olika perspektiv.

Läs mer om Leif

Leift Ståhlberg


Maria Nygren - den trygga moderatorn

Söker du en moderator med betryggande erfarenhet? Maria Nygren är en brett orienterad och rutinerad moderator med expertis inom näringsliv, företagande och samhällsfrågor. Hon har arrangerat och genomfört konferenser av varierande storlek och har modererat seminarier med beslutsfattare från näringsliv och myndigheter.

Läs mer om Maria

Maria Nygren


Mai-Li Hammargren - Designa med empati!

Hon är intraprenören som blev kär i teknikindustrin 2005, råkade uppfinna en av världens första klockor med touchscreen längs vägen, för att slutligen landa i teknikmekkas hjärta, Silicon Valley. Där gör hon med likasinnade världen till en mer empatisk plats – med hjälp av teknik. Gör dig redo för storytelling och konkreta tips om empatidriven design!

Läs mer om Mai-Li

Mai-Li Hammargren

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här!

Se alla våra tidigare nyhetsbrev "Nyhetsbrevsarkiv"

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm