Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Gunnar Ekman

Effektiva organisationer tillvaratar kreativiteten i de spontana samtalen vid kaffemaskinen, i hissen eller före mötet. Bra energi skapar flyt, helt enkelt.

Gunnar Ekman har förstått vad ett aktivt ledarskap innebär, och han vet hur man genomför praktiskt förändringsarbete. Han har gedigen erfarenhet av att inspirera både chefer och medarbetare till att skapa en vinnande organisation, där vardagens ledarskap bland annat utövas på den informella arenan.

Gunnar är polisen som blev doktor på Handelshögskolan, och som har fått motta priser både för sin avhandling och för den senaste boken. Han är en flitigt anlitad talare, som ger konkreta tips och verktyg inom de ämnen han föreläser om. Hans föredrag handlar om mänsklig energi, snacket på jobbet eller om det som håller ihop en organisation, nämligen kulturen.

Blogginlägg: Ladda dig och andra med energi

Se gärna mer på gunnarekman.com

 • Gunnar Ekman som talare

  Gunnar Ekman kombinerar praktiska kunskaper med beprövad och ny teori. Han är väldigt bra på att entusiasmera människor och skapa energi, både i större och mindre grupper. Folk blir alltid riktigt nöjda, fyllda med energi och dessutom får de med sig matnyttiga verktyg som direkt är användbara i vardagen.

 • Så arbetar Gunnar Ekman

  Gunnar Ekman vill alltid ha kontakt med dig som bokare innan föredraget för att kunna sätta sig in i ditt specifika uppdrag och skräddarsy föredraget perfekt för målgruppen.

 • Gunnar Ekman erbjuder

  Gunnar Ekman erbjuder skräddarsydda föredrag, workshops eller utbildningar. Ensam eller tillsammans med andra.

 • Gunnar Ekman passar till

  Gunnar passar till konferenser, utbildningsinsatser, inspirationsföreläsningar och seminarier. Deltagarna kan vara allt ifrån ledningsgrupp och chefer till medarbetare.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off
Kön Man
Språk Engelska som andraspråk

Gunnar Ekman är polisen som blev ekonomie doktor i organisation och ledarskap vid Handelshögskolan i Stockholm. Han disputerade 1999 och belönades med pris för det årets bästa avhandling inom företagsekonomi och han har skrivit den uppmärksammade boken "Från Prat till Resultat - om vardagens ledarskap" (Liber, 2003). Gunnar har forskat och undervisat i ledarskap i 15 år och under tio år har han ansvarat för Handelshögskolans prestigefyllda Execitive MBA-program. Han har utbildat tusentals chefer i ledarskap och affärsmannaskap, och dessutom konsultat i området sedan mitten på 90-talet. Gunnar arbetar både med föreläsningar och utbildningar.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Åsa Meland

Hon guidar individer, grupper och organisationer genom förändringar. I arbetet med verksamhetsutveckling fokuserar man ofta på vilka metoder och verktyg man ska …

Vera Simonsson

Vera Simonsson, Årets Kvinnliga Äventyrare 2009, föreläser om äventyr och prestationer utanför det vanliga. Vera föreläser om drivkraften bakom expeditioner, om …

Tiina Bruno

Tiina Bruno är en av landets första experter på hur man differentierar sitt Employer Brand genom värderingar, inkludering och social hållbarhet. Med konkreta exempel …

Teo Härén

Teo Härén är en av vår tids mest aktiva och efterfrågade föreläsare, med världen som arbetsfält. Vilka vägar kan företag och individer välja för att få ut det …

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

icon Nyhetsbrev

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

Roos & Tegnér 7A Hotell UKKO.se

© 2008–2018 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap