Trotsa mörkret med dessa talare:

Headshot photo Nyhetsbrev advent

Trotsa mörkret med dessa talare:

Elina Du Rietz – komikern känd från teve

En 40-årskrisande hälsomanisk småbarnsmamma som kastar sig mellan fysisk komik, igenkänning och underbara karaktärer du inte visste att du vill träffa. Elina Du Rietz är ståuppkomiker och skådespelare. En yrhätta som bitvis är ganska grov, men alltid har glimten i ögat. Elina är förstås feminist, åtminstone så länge hon får bestämma där hemma.

Läs mer om Elina

Elina Du Rietz


Per Furumo – retorikgurun

Vi kan göra Pippi Långstrump till en urtrist berättelse – och vi kan tala juridik och IT-system och få det att låta högintressant.  Tonfall, melodi och kroppsspråk är A och O för mottagarens upplevelse. Per Furumo rustar stora bolag och organisationer för vassare muntlig framställning, retorik och presentationsteknik.

Läs mer om Per

Per Furumo


Tiina Bruno – Föräldrakunskap är jobbkunskap!

Tiina Bruno brinner för att hjälpa individer, företag och organisationer mot framgång genom att tillvarata All kompetens, även den som utvecklas i hemmet. Hon drivs av att konkretisera inkluderande ledarskap, kombinationen föräldraskap/arbete och jämställdhet. Tiinas lösning är konceptet Föräldrasmarta arbetsgivare.

Läs mer om Tiina

Tiina Bruno


Kristina Loveby – våldsbekämparen

Kristina upplyser om sina gripande erfarenheter kring våld i nära relationer. Öppenhjärtigt ger hon en inblick i ett av landets största samhällsproblem och hur det begränsar en hel familj. Föreläsningen ger dig kunskap kring våld i hemmet och de försvarsmekanismer som gör att en del kvinnor stannar i en våldsam relation.

Läs mer om Kristina

Kristina Loveby


Jörgen Rundgren – Goda kommunikatörer är goda ledare

Jörgen Rundgren är en erfaren föreläsare och utbildare inom områdena ledarskap och kommunikation. Vad är det egentligen som förenar och skiljer en god talare och en bra ledare? Finns det fler likheter än man från början kan ana? Jörgen har lång praktisk erfarenhet från ledningsarbete, styrelser och försäljning.

Läs mer om Jörgen

Jörgen Rundgren


Pernilla Carrier – Må bättre, prestera bättre!

Kroppen har svaren. Pernilla hjälper din kropp att tala om vad den behöver för att du skall må bättre, få mer kraft och bestående resultat. Hon har hjälpt flera tusen människor till ett bättre, friskare och rikare liv genom föreläsningar, kurser och behandlingar baserade främst på kinesiologisk lära och metoder.

Läs mer om Pernilla

Pernilla Carrier


Jonas Hagström – multibegåvningen

Varför välja En typ av föreläsare när man kan få alla i en? Jonas Hagström är firad idrottsman, musiker, entreprenör och viktigast av allt; en helt vanlig kille som har gjort något annorlunda för att synliggöra den sociala integrationen. Han har uppträtt med Tomas Ledin och bildat en kör med nyanlända som sjöng i samband med Eurovision 2016.

Läs mer om Jonas

Jonas Hagström

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här!

Se alla våra tidigare nyhetsbrev "Nyhetsbrevsarkiv"

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm