Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Nu sätter Sveriges Talare highlight på moderatorn, rollen som lätt hamnar i skymundan på konferenser och debatter. Men i själva verket är valet av moderator helt avgörande för en lyckad diskussion. En skicklig moderator får alla att växa: talarna, publiken, budskapet och glöden. Vi tar fram rätt person oavsett om det handlar om debatt, intervju, prisutdelning eller stor gala!

Headshot photo Nyhetsbrev Sveriges Talare

100 stjärnmoderatorer!

Nu sätter Sveriges Talare highlight på moderatorn, rollen som lätt hamnar i skymundan på konferenser och debatter. Men i själva verket är valet av moderator helt avgörande för en lyckad diskussion. En skicklig moderator får alla att växa: talarna, publiken, budskapet och glöden. Vi tar fram rätt person oavsett om det handlar om debatt, intervju, prisutdelning eller stor gala!

Du som väljer och bokar måste idag besitta verklig beställarkompetens; Handlar det om en prisutdelning eller en festlig gala? Ett späckat program med debatt, eller en workshop? Vilket är signalvärdet i vem man väljer? Vi hjälper dig hitta person för jobbet.

Vi har runt 100 toppmoderator redo i startgroparna. Vi matchar smidigt rätt moderator med ditt event så det blir succé. Eller hittar du den själv och bokar utan förmedlingsavgift via vår portal.

Här lyfter vi fram några av våra expertmoderatorer – sök fler på vår hemsida och hitta den du behöver!

Kristin Kaspersen – hälsoprofil i medierna

Hon är en av landets främsta medieprofiler, känd från bl a Nyhetsmorgon, Årets kock och Humorgalan. Men utöver att vara programledare och föreläsare med glöd och engagemang är Kristin även moderator. Hennes ämnen är: mål och livsbalans samt kropp och själ. Vidare hälsa och träning, liksom inspiration och motivation.

Läs mer om Kristin

Kristin Kaspersen


Staffan Dopping – kommunikationsgurun

Staffan Dopping leder konferenser och seminarier med precision, engagemang och stil. Han är moderatorn med den välkända rösten; han blev legendarisk med radiosuccéerna "Sommarpuls" och "Storstadspuls", men har även varit uppskattad programledare i morgonsofforna för både SVT och TV4. Han är en moderator med särskild talang för kommunikation och det talade ordet. Staffan står alltid för ett felfritt och professionellt utförande.

Läs mer om Staffan

Staffan Dopping


Cecilia Garme – politisk fullblodsmoderator

Hon är politisk journalist och mycket rutinerad moderator. Cecilia leder ofta paneldebatter med högt tempo, tuffa frågor och god stämning. Hennes specialområden är politik, arbetsmarknad och arbetsliv. Tillika utbildning inklusive forskning och kultur samt välfärdsfrågor och näringslivsutveckling.

Läs mer om Cecilia

Cecilia Garme


Willy Silberstein – den politiske expertmoderatorn

Willy Silberstein har de senare somrarna varit en av de mest efterfrågade moderatorerna i Almedalen. Han har med sina många år som journalist, till stor del på Ekot på Sveriges Radio, gedigen erfarenhet av att ställa de tuffa frågorna. Han är den bekante radiorösten som låter alla komma till tals och får fram de vässade svaren.

Läs mer om Willy

Willy Silberstein föreläser


Maria Nygren – expertmoderatorn inom näringsliv och samhällsfrågor

Söker du en moderator med betryggande erfarenhet? Maria Nygren är en brett orienterad och rutinerad moderator med expertis inom näringsliv, företagande och samhällsfrågor. Hon har arrangerat och genomfört konferenser av varierande storlek och har modererat seminarier med politiker och beslutsfattare från näringsliv och myndigheter.

Läs mer om Maria

Maria Nygren


Jonas Klevhag – För global hållbarhet

Han är den trygge moderatorn med särskilt intresse för globala framtidsfrågor. Hans bakgrund som ingenjör, SVT-manusförfattare och entreprenör gör honom till en mångsidig och engagerad resurs i stora och små sammanhang. Jonas kreativa och lekfulla sätt att vända på perspektiven får ofta deltagare och publik att utvecklas åt oväntade och spännande håll.

Läs mer om Jonas

Jonas Klevhag

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här!

Se alla våra tidigare nyhetsbrev "Nyhetsbrevsarkiv"

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm