Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Staffan Dopping

Staffan Dopping är moderatorn som leder konferenser och seminarier med precision, engagemang och stil. Han sätter sig noggrant in i önskat ämne samt står alltid för ett felfritt och professionellt utförande. Han är moderatorn med den välkända rösten; han blev legendarisk med radiosuccéerna "Sommarpuls" och "Storstadspuls", men har även varit uppskattad programledare i morgonsofforna för både SVT och TV4. Han är en moderator med särskild talang för kommunikation och det talade ordet.

  • Så arbetar Staffan Dopping

    Staffan anpassar sig efter uppdragsgivarens behov och det valda ämnet. Han lägger ner noggrant förarbete för att utföra ett professionellt uppdrag. Han är expert på att leda konferenser och seminarier i olika format, vilket inte är förvånande efter 27 års erfarenhet som inom radio och TV.

    Staffan är moderator med stort fokus, öppen, trygghetsskapande och humor. Han är noga med att förstå syftet med evenemanget samt anpassar sig efter de behov som publiken har.

  • Staffan Dopping passar till

    Staffan Dopping är skicklig på att moderera efter sammanhanget och han passar därför utmärkt till varierande evenemang, konferenser och seminarier. Han är även skicklig på att genomföra underhållande och djupgående porträttsamtal med ledare och andra profiler.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man
Språk Engelska

Staffan utbildade sig ursprungligen till journalist och arbetade inom främst radio och TV i över 25 år. Under 80- och 90-talen blev Staffan Dopping en av Sveriges mest välkända journalister inom TV och radio. Han har haft arbetsplatser som TT nyhetsbyrån, Radio Stockholm, TV4, Sveriges Television och Sveriges Radio. Han har även varit informationsdirektör i Försvarsmakten och seniorkonsult i kommunikationsbyrån K-Street Advisors. 2005 växlade Staffan spår och är sedan dess verksam som moderator och konferencier samt som fristående kommunikationskonsult.

Med sin unika kombination av erfarenheter har Staffan Dopping byggt upp en karriär inom kommunikation och media som gör honom till en skicklig moderator, med en särskild förmåga att hitta den springande punkten och skapa trygghet på både scen och i salong. Dessutom med en humoristisk touch.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Staffan Dopping talar om:

Andra talare inom samma område

Michael Riise

Lär dig att presentera med kroppens överlägsna kommunikationsmöjligheter och områdets mest effektiva teori. Michael Riise föreläser och leder din träning. Han har mångårig erfarenhet av

Sarah Delshad

Sarah Delshad är journalist och influencer, som idag föreläser om mångfald, inkludering, representation och jämställdhet. Hon hörs frekvent i riksmedia, har nominerats ti

Klas Hallberg

Klas Hallberg är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och komiker. Han har utsetts till Årets talare flera gånger och stått på scen i mer än femton år för över 1500 organisationer.

Jan Bylund

Det går snabbare och enklare att jobba och framför allt är det lättare att ha kul på jobbet om man vågar ställa frågorna. Genom att titta på självförtroende, trygghet och beröm skapas en effektiv

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap