Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Nya talare i juletid.

Headshot photo Sveriges Talares nyhetsbrev december

Nya talare i juletid

Wanja Bellander – fullblodsinnovatören

Innovationer! Det är Wanja Bellanders passion. Denna kvinnliga uppfinnare har fått tre patent godkända och ett flertal designskydd och varumärken registrerade. Flera av produkterna finns idag ute på marknaden. Allt började 1988 med idén om en självhäftande servett. Därefter har hon arbetat med egna och andras uppfinningar.

Läs mer om Wanja

Wanja Bellander


Mikaela Aare – Rekrytering 2.0

Hon erbjuder slipade verktyg för framtidens rekrytering, karriärval och målgruppskännedom. Med sin erfarenhet av rekrytering och karriärutveckling bidrar Mikaela med ovärderliga insikter för företag, organisationer, utbildningsanordnare och individer.

Läs mer om Mikaela

Mikaela Aare


Sophia Ahlin – förkämpen inom HBTQ

Hon är revyartisten som bytte scen till att föreläsa om normkritik, HBTQ-frågor och inkluderande arbete. Sophia Ahlin är även drivande inom Pride-rörelsen. Sophia har tagit initiativ till och arrangerat tre Pride-festivaler och innehar flera styrelseuppdrag i olika organisationer, bl a i Svenska Pride.

Läs mer om Sophia

Sophia Ahlin


Martin Deinoff – IT-oraklet

Martin Deinoff är IT-entreprenör och vice VD för Creuna, nordens största digitala byrå. Han vet mer än de flesta om vart internet och digital utveckling är på väg. Han känner väl till de trender och incitament som driver utvecklingen. Talaren Martin Deinoff är en visionär expert och internationellt en flitigt efterfrågad föreläsare.

Läs mer om Martin

Martin Deinoff


Klas Hallberg – förenar nytta med nöje

Klas Hallberg är en av Sveriges mest firade föreläsare med femton år på scen för över 1500 företag och organisationer. Klas är även författare och har bland annat skrivit böckerna "Hångla mer!" och "YCDBRALAI – You Can’t Do Business Running Around Like An Idiot".

Läs mer om Klas

Klas Hallberg

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider.)

www.sverigestalare.se

I samarbete med
7A Hotell
Kontor & lounge
Konferens & event

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här!

Se alla våra tidigare nyhetsbrev "Nyhetsbrevsarkiv"

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm