Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!

Peter ”Peppe” Ekmark – Led och sälj med kärlek

Peter "Peppe" Ekmark är en sällsynt föreläsare. Han vet hur man når extrem lönsamhet och högmotiverade team genom att sälja och leda med kärlek. Det har han själv gjort de sex senaste åren som försäljningschef på MTG/TV3. Peppe vägleder er genom konsten att skapa framgångsrika företag och entusiastiska säljteam.

Han peppar chefer och ledare till att leda sina medarbetare mot maximal potential och resultat. Allt detta genom att leda och sälja med kärlek.
Peppe levandegör sin tes "Allt går bara Du vill". Han började själv med extremt låg självkänsla, men utvecklades till en dynamisk entreprenör, säljare och framgångsrik chef. Han ger föreläsningar om att leva sin dröm, om att våga och att ha passion för det man gör. Bli toppsäljare, toppledare och nå framgång med tips från Peppe Ekmark.

Läs mer

Peter "Peppe" Ekmark


Malin Emilsson – Arbetsglädje ger framgång

Malin Emilssons föredrag skapar arbetsglädje och engagemang som hjälper människor och företag att nå sina mål. Hon leder publiken mot tydliga visioner och resultat. Malin är övertygad om att engagerade och välmående medarbetare är motorn i en välmående organisation.

Malin arbetar framgångsrikt som internationellt certifierad coach med NLP-inriktning, (Neuro-Lingvistisk Programmering). Hon använder sin kompetens i allt ifrån individuella möten till workshops, föreläsningar och utbildningar hos företag, föreningar och privatpersoner. Med NLP arbetar ledare och medarbetare tillsammans med bibehållet välmående och engagemang. Det ger i sin tur nöjda kunder och god lönsamhet.

Läs mer

Malin Emilsson


Ola Wallström – Motivation till boost

Ola Wallström är entreprenör, föreläsare och affärsutvecklare samt inspiratör. Han vet precis vad som gör människor framgångsrika och föreläser på ett sätt som berör och skapar handlingskraft.

Ola Wallström håller engagerande föreläsningar som lockar till skratt och eftertanke. Han talar bland annat om ämnena motivation, förändringar, mål och hur enkelt det kan vara att förändra sina resultat. Han anpassar föreläsningarna och lämpar sig bra om ni vill ha fart och driv på er organisation eller kanske lite engagemang och kul.

Läs mer

Ola Wallström


Johan Norén – Undvik stress, slipp utbrändhet

Johan Norén är en mycket uppskattad föreläsare hos företag. Han bjuder på alternativa tankar, tekniker och förhållningssätt till begreppen stress, utbrändhet, prestation och krav. Han berättar även hur man kan bibehålla en produktiv men hälsosam arbetsplats.

Stress och utbrändhet är en återkommande fråga i vårt samhälle. Johan ger förståelse för konsekvensen av långvarig stress och hur man kan förebygga utbrändhet. Med egen erfarenhet och gedigen kunskap är Johan Norén en värdefull föreläsare i ämnet. Han talar om vikten av att våga ta beslut och kraften i att våga sätta tydliga mål. Johan har tidigare arbetat med bl a Coca-Cola Company och Indiska magasinet.

Läs mer

Johan Norén

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}