Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!

Cecilia Åkesdotter

Vill ni skapa en friskare, vänligare och smartare arbetsplats? Och ta del av spännande forskning och enkla verktyg som verkligen gör skillnad? Tillsammans med mindfulness-experten och författaren Cecilia Åkesdotter – som inspirerat över 35 000 personer från näringslivet och offentlig sektor – får personalgruppen ett lyft och en välbehövlig nystart.

Välj mellan fyra föreläsningsteman; Fokus på stresshantering, Fokus på bemötande, Fokus på effektivitet eller Glädje i nuet. Välkommen att kontakta Cecilia Åkesdotter och diskutera bästa upplägg utifrån era behov och intressen.


Läs mer om Cecilia

Cecilia Åkesdotter


Cecilia Walton

Cecilia Walton väver samman näringskunskaper med matlagning på ett roligt, enkelt och inspirerande sätt. Hon ökar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på jobbet, i skolan och fritiden.

Med egna erfarenheter av felaktig kost under uppväxten vet Cecilia hur hennes skol- och idrottsresultat påverkades negativt. Det fortsatte en bra bit in i vuxenlivet.


Läs mer om Cecilia

Cecilia Walton


Johan Håkansson

Johan Håkansson är en av Sveriges Talares mest populära föreläsare. Han talar på ett gripande sätt om sina erfarenheter av psykisk ohälsa som nära anhörig samt om vikten av att dela med sig.

Med stor verklighetsförankring och stöd i vetenskapen berör han med föreläsningen ”Vi måste prata om Johanna” ett ämne som är viktigt för hela samhället. Föredraget passar utmärkt till skolor och föräldragrupper.


Läs mer om Johan

Johan Håkansson


Ann-Christine Ruuth

Ann-Christine är kyrkoherden som kom ut. Det blev en chock när prästen Åke berättade att hon i fortsättningen ville leva som den hon verkligen är, Ann-Christine. En präst som är trans hade ingen hört talas om. Det blev ett himla liv som bl a ledde till ett besök hos Skavlan, en TV-dokumentär och otaliga intervjuer.

Med sitt eget liv som bakgrund berättar Ann-Christine om vad som menas med en transperson. Det handlar om normer, kön, identitet och vad som formar vår syn på oss själva och andra.


Läs mer om Ann-Christine

Ann-Christine Ruuth


Tatiana Håkansson

Tatiana föreläser engagerande om de högaktuella ämnena integration, normkritik och rasism. Såsom färgad, adopterad och invandrad har Tatiana egen erfarenhet av både ett inifrån- och ett utifrånperspektiv. Detta har gjort henne väl insatt. Men hon har även förslag till lösningar.

Tatianas verksamhet riktar sig framförallt till organisationer, såsom företag, kommuner och skolor. T ex vid en nyanställning frågar sig ofta organisationer angående jämlikhetsfrågan: Hur når vi ut till den målgrupp vill vi anställa? Med kunskapen Tatiana besitter i dessa frågor vägleder hon organisationerna till att träffa rätt.


Läs mer om Tatiana

Tatiana Håkanson


Claes-Johan Larsson

Du är Alltid i direktsändning! Bli en stjärna på mötet med kollegor, anställda och kunder. Claes-Johan rustar dig för bättre kundvård, service samt medieträning och kommunikation. Öka förtroendet för dig som kollega och få bättre självförtroende på köpet. Få konkreta verktyg att använda direkt efter föreläsningen.

Claes-Johan är föreläsare, moderator samt konferencier och konventledare.
Han är även journalist, producent och programledare på SR.


Läs mer om Claes-Johan

Claes-Johan Larsson

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}