Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?


Har du problem att se nyhetsbrevet, klicka här.


För mer information kontakta:
Ronja Pettersson
Tel: +46 (0)73-384 29 70
E-post: ronja@sverigestalare.se

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Breaking news


Trendgurun Jonna Bergh föreläser på Sveriges Talare

Jonna Bergh har varit chefredaktör i femton år på bl a Cosmopolitan och Glamour. De senaste åren har hon grundat och arbetat för Styleby, Bonnier Tidskrifters premiumtitel inom mode och skönhet.

Jonna tar med publiken på en fartfylld resa från modets huvudstäder där slutdestinationen ligger hos åhöraren. Med expertis, humor och tankar om modets stärkande effekt, talar Jonna om mode- och skönhetstrender.

Jonna Bergh förgyller mässor, konferenser och modeutbildningar.

Läs mer om Jonna

Jonna BerghAntikexpert Erika Funke visar stilen på Sveriges Talare

Erika Funke, känd journalist inom konst- och antikbranschen, ger en unik inblick i den fascinerande och föränderliga antikvärlden. Hur gick t ex antikviteter från att vara något exklusivt till att bli den yngre generationens alternativ till Ikea?

Erika har tidigare arbetat på olika specialtidningar inom konst, antikviteter och byggnadsvård, t ex Antikvärlden, Hem & Antik och Gods & Gårdar. Sedan 2009 är hon chefredaktör med ett brett kontaktnät inom branschen. Hon har bl a jobbat med experterna på SVT:s Antikrundan.

Erika Funke sätter guldkant på mässor och konferenser.

Läs mer om Erika

Erika FunkeKommunikationsexpert Claes Blom avslöjar knepen på Sveriges Talare

Claes Blom är chefredaktör på Sköna hem. Under hans ledning har Sköna hem vuxit till Sveriges i särklass största och mest lönsamma inredningsmagasin.

Tidigare har Claes arbetat som chefredaktör, andreredaktör och redaktionschef på flera av Sveriges marknadsledande magasin, t ex VeckoRevyn och Amelia. Claes avslöjar hur man skapar effektiv kommunikation via magasin. Därtill belyser han trender, tendenser och fenomen inom samtida heminredning.

Claes Blom upplyser på mässor, konferenser och medieutbildningar, liksom hos organisationer som behöver få bättre PR & kommunikation.

Läs mer om Claes

Claes BlomLukas Björkman - barnens hjälte på Kamratposten - trollbinder på Sveriges Talare

Vad tycker och tänker barn i dag? Hur skriver man för dem? Och hur har journalistiken för barn förändrats genom tiderna? Kamratpostens chefredaktör, Lukas Björkman, bjuder på insikter och roliga exempel ur tidningens långa historia (125 år) i barnens tjänst.

Dessutom avslöjar han det alla undrar: Hur når man egentligen fram till barn? Hur skriver man lättförståeligt om komplicerade ämnen? Och framför allt: Hur gör man som vuxen för att vara rolig utan att barnen tycker att man är världens tönt? Lukas ger svaren.

Lukas Björkman berättar och fascinerar gärna på förskolor, skolor, kommuner och inom vården.

Läs mer om Lukas

Lukas BjörkmanOm Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

För mer information kontakta:
Ronja Pettersson
Tel: +46 (0)73-384 29 70
E-post: ronja@sverigestalare.se

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}