Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


Bli en stjärna på att göra lönsamma affärer

Lönsamhetsexperten Karin Klerfelt föreläser om hur du blir en stjärna på att ta betalt, argumentera och förhandla. Karin lär ut tekniker som du kan använda både privat och på jobbet, oavsett om du är en erfaren säljare eller privatperson. Hon vet hur man gör lönsamma affärer och är expert på säljande argument, prisstrategi och förhandling. Hon har hjälpt 1000-tals chefer, medarbetare och företagare bli säkrare i deras affärsroller och utveckla större affärsmässigt självförtroende vilket resluterar i större intäkter till deras företag.

Karin Klerfelt

Läs mer om Karin Klerfelt:
https://www.sverigestalare.se/talare/karin-klerfelt

Den gemensamma drivkraften är grunden till att lyckas

Efter att bland annat varit expeditionsledare i TV serien ”Mot alla odds” på SVT, bestigit Mount Everest och satt världsrekordet i segling över Atlanten, så vet äventyraren Oskar Kihlborg vikten av teambuilding, motivation och målsättning.

Utifrån egna erfarenheter utmanar han företag och organisationer att använda sig utav varandras färdigheter, lära sig samarbeta, sätta upp mål och slutligen få den drivkraft som behövs för att lyckas.  Att tillsammans funka som ett lag och få en gemensam drivkraft är grunden till att lyckas, oavsett om det handlar om att driva ett framgångsrikt företag, eller nå toppen på Mount Everest.

Oskar Kihlborg

Läs mer om Oskar Kihlborg:
https://www.sverigestalare.se/talare/oskar-kihlborg


Så gör du ett bra första intryck

Angela Ahola håller en underhållande föreläsning om vad som styr våra val och beslut. Hon talar om varför vi känner förtroende för vissa personer, varumärken och organisationer samt hur lång tid det tar för en person att bestämma sig för att köpa, anställa eller inleda en relation. I föreläsningen ger hon er förutsättningar för att kunna påverka era kunder och tips på hur ni gör ett bra första intryck.

Angela Ahola är doktor i psykologi och föreläser om några av våra mest underskattade framgångsprinciper, baserat på neuropsykologi och socialpsykologi, sammanflätat med dagens kommunikationstrender, sinnesmarknadsföring (sensory marketing) och köpbeteendeforskning. Angela har även varit med i flera nordiska polis-tv-serier och hennes forskning nämns ofta i tv- och pressammanhang som dessutom har lett till publikationer inom akademin.

Angela Ahola

Läs mer om Angela Ahola:
https://www.sverigestalare.se/talare/angela-ahola


Så får ni era medarbetare att älska sina jobb

Visst hade det varit härligt om alla medarbetare tänkte ”Vad kul vi har på jobbet!” varje dag? Utmaningen som alla företag har är att hela personalen inte tänker likadant, det bidrar till att det är svårt att genomföra förändringar som passar alla. Arbetsglädje är en nyckel till framgång och saknas den motorn är motivationen borta och den stora förlusten sker när medarbetaren arbetar i ett tillstånd som inte är optimalt.

Tomas Lydahl är en engagerad och energisk talare med passion för ledarskap, kundservice, arbetsglädje och personlig utveckling. Tomas Lydahls erfarenheter inkluderar försäljningschef för Marriott Hotels i Los Angeles, författare och föreläsare i Sverige samt VD för Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats för medelstora företag. Hur Tomas blev framgångsrik inom alla dessa områden delar han med sig av på ett mycket inspirerande sätt i sina fem olika föreläsningar.

Tomas Lydahl föreläser

Läs mer om Tomas Lydahl:
https://www.sverigestalare.se/talare/tomas-lydahl


Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}