Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


Micke Darmells "Uppkopplad eller Avkopplad" till julavslutningen!

En succéföreläsning med Micke Darmell där sång och musik kompletterar ett träffsäkert seminarium om den ständiga uppkopplingens påverkan på våra relationer. En perfekt show som julavslutning för att få medarbetarna att koppla av under julledigheten.

Oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att lyckas om du kan vara härvarande. I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin och där det flexibla kontorets intåg för många inneburit en ständig nåbarhet behöver vi fundera över vad vi faktiskt vill lägga vår tid på. Speciellt med tanke på att tiden anses vara den största bristvaran i privatlivet. Den här föreläsningen ger deltagarna möjlighet att göra just detta. Utan pekpinnar ges tips och råd kring hur man kan hantera den ständiga uppkopplingen. 

Mickes mission har bland annat resulterat i boken Uppkopplad eller Avkopplad och flera hundra föreläsningar på ämnet.

Micke Darmell

Anette Herrmann – Sång, Hansa Berg - Kapellmästare & klaviatur, Pelle Fridell - Sax och blås
https://www.sverigestalare.se/talare/micke-darmell

Sveriges Mästerkock 2015

Sandra Mastio är matkreatören och trendspanaren som alltid hittar nya idéer. Hon har gått från att vara helt ointresserad av mat och med ett enormt kontrollbehov till att bli Sveriges Mästerkock 2015 och starta eget företag med stora visioner. 

Sandra växte upp i ett hem utan någon direkt matkultur. Ett ganska inrutat men trivsamt familjeliv, helst utan överraskningar och med fast månadslön var Sandras trygghet. Tills en dag, när det begynnande intresset för mat, vilket väckts av Sandras italienska svärmor, helt och hållet tog över och ledde henne till audition för Sveriges Mästerkock. Sandra som aldrig varit en tävlingsmänniska tidigare fick plötsligt en glöd och en vilja som genom hårt arbete och ett starkt och målmedvetet fokus ledde henne till segern. Efter den satte en karusell igång som slängde Sandra in i livet som egenföretagare, matkreatör och inspiratör med massor av järn i elden. 

Nu föreläser hon om hur man hanterar sitt kontrollbehov, hur man hittar sin tävlingsinstinkt och hur man vågar ta steget in i något nytt och okänt.

Sandra Mastio

https://www.sverigestalare.se/talare/sandra-mastio

Öka kreativiteten och få fram nya idéer och lösningar!

Gabriella Wejlid är föreläsare och utbildare inom hjärnträning, kreativitet och retorik. Hon erbjuder ett energihöjande seminarium som stärker nytänkandet, idéflödet och modet i gruppen. Hon ger deltagarna verktyg för att kunna stärka kreativiteten i grupp, och hur man kan kombinera kreativitet med kritiskt och logiskt tänkande utan att man blockerar varandra.

Exempel på innehåll i Gabriellas föreläsningar:
• Så kombinerar du kreativitet med kritiskt och logiskt tänkande
• Träna upp hjärnans förmåga till kreativt tänkande
• Tekniker och verktyg för att ta fram idéer och lösningar
• Skapa en presentation som väcker intresse, inspirerar och påverkar
• Träna förmågan att improvisera, tänka nytt och tänka snabbt.
• Hur tar man hjälp av hjärnans belöningssystem för att öka sin arbetsglädje, motivation och produktivitet?

Gabriella Wejlid

https://www.sverigestalare.se/talare/gabriella-wejlid


Konsten att hantera stress och utbrändhet

Emanuel Nilsson är entreprenören och föreläsaren som brinner för att se människor växa i både insikt, livskvalitet och prestation. Han talar om konsten att hantera stress och utbrändhet. 

Stress på arbetsplatsen drabbar både arbetsgivaren och den anställda och förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabiliteringsprocess. Målet för Emanuel med föreläsningen är att på ett konstruktivt sätt ge insikter för att hjälpa människor att prestera men samtidigt ha sitt välmående i fokus.. Han känner en stark vilja att med sin erfarenhet få vara med och göra en positiv förändring i samhället kring dessa frågor.

Emanuel Nilsson

https://www.sverigestalare.se/talare/emanuel-nilsson


Vad ska man tänka på när man väljer eventlokal?

Fester, möten och andra arrangemang behöver en lokal för att de ska bli av. Vilken typ av lokal man väljer har en stor betydelse till hur eventet i slutendan upplevs av deltagarna. Att välja rätt lokal för evenemangets syfte är alltså en av de första sakerna man ska börja med när man sätter igång med planeringsarbetet.

Hur lyckas man då med att välja rätt? Oona von Zweygbergk från Venuu.se, Sveriges största söktjänst för event- och möteslokaler, delar med sig sina tips i vårt blogginlägg som du hittar om du klickar här.


Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}