Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!

Res in i framtiden med en framtidsspanare.

Föreläsaren Ashkan Fardost tar er på en oförglömlig resa till framtiden. Hans publik förbryllas över hur extremt hastigt teknologin tar världen framåt, hur den kommer påverka industrier, samhället och vår roll som människa i framtidens värld. Ashkan visar hur dagens teknologiska trender kommer att påverka din bransch, och bjuder på beprövade och konkreta uppmaningar för att kickstarta dina kreativa och innovativa sidor.

Ashkan Fardost

https://www.sverigestalare.se/talare/ashkan-fardost

Talare till höstens konferens?

Birgitta Sjöstrand är känd som mellanchefens bästa vän. Hon ger konkreta tips på hur du motiverar dina medarbetare, löser kommunikationsproblem och får igenom förändringar. Med glädje och historier från egna erfarenheter förgyller Birgitta konferensen, ditt möte eller din workshop. Kick-offer, konferenser, stora möten, kundevent, utbildningar av säljare, chefer eller medarbetare. Hon gör gärna interaktiva workshops. Birgitta pratar gärna om motivation, förändringsarbete, inre ledarskap, hur vi löser konflikter, jobbar med attityder, övertygelser och de sex mentala grundbehoven och hur de påverkar jobbet, kunder och hemlivet.

Birgitta Sjöstrand

https://www.sverigestalare.se/talare/birgitta-sjostrand

Hypnotisera företaget till ny energi och motivation.

Erik Olkiewicz förvandlar ett vanligt event till årets snackis med sin oförglömliga hypnosshow. Föreläsningen är både underhållande, lärorik och hysteriskt rolig. Han passar utmärkt till er kickoff, konferens, fest eller andra event.Efter Eriks hypnosshow har man ett rum fullt av avspända, mentalt skärpta och motiverade människor som är redo att ta sig an världen - och som kan återvända till jobbet med ny energi. Responsen på hans show är ofta kommentarer så som "förbluffande och tänkvärt".

Erik Olkiewicz

Fyll på med motivation och inspiration till en förändring.

Frida Södermark är en utav världens bästa ultralöpare och föreläser om förändring, målsättning, och sina äventyr. Med flera SM och EM titlar bakom sig guidar hon åhörarna genom konsten att uppnå nya mål och ger konkreta verktyg att använda i arbetet eller privatlivet.  Hon levererar en föreläsning som ger en energi-kick, inspiration och en känsla av att ta steget in i en förändring inte är omöjligt. 
Fridas elitsatsning pågår just nu i kombination med hennes föreläsningar vilket ger åhörarna en uppdatering i en pågående förändringsprocess.

Frida Södermark

https://www.sverigestalare.se/talare/frida-sodermark

Om Sveriges Talare

Sveriges Talare är Sveriges största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals människor att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis hjälper vi till även på klassiskt vis där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet. Ring oss på 0121-24900 så hjälper vi dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}