Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt talare!


Magnus Helgesson – Välmående ger klirr i kassan

Ekonomisk succé är ofta ett resultat av framgång. Men framgång i sig handlar om att må bra och du får människor att må bra genom att möta deras mänskliga behov. Magnus Helgessons visar hur det går till.

Magnus Helgesson har ägnat decennier åt att få människor och företag att växa tillsammans. En av nycklarna har alltid varit enkelheten. Att förenkla för medarbetarna att känna passion på jobbet. ”Bygg inte företag, bygg människor så bygger de företaget åt dig”, säger Magnus.

Publiken får med sig massor av energi och dessutom enkla verktyg så att de direkt känner sig mer framgångsrika och därför presterar bättre – både privat och på jobbet.

Läs mer om Magnus

Magnus Helgesson
Cecilia Granquist – kommunikation som når ända fram

Du får garanterat många goda skratt och aha-upplevelser med Cecilia Granquist. Med sin bakgrund som skådespelare kan hon kommunikation på sina fem fingrar.

Cecilias specialiteter är personlig utveckling, företagsutveckling, presentations- och talteknik. Inom presentationsteknik tar hon bl a upp att tala inför grupp, förbereda ett framträdande och kroppsspråkets betydelse.

Underhållande och inspirerande berör hon och får publiken med sig, samtidigt som hon bjuder på många matnyttiga tankar, tips och idéer.

Läs mer om Cecilia

Cecilia Granquist
Tobias Ahlin avslöjar framtidens digitala trender

Tobias Ahlin spår framtiden inom digital produktutveckling, trender och innovation. Med hjälp av interaktiva workshops och inspirerande föreläsningar visar Tobias hur framtidens trender kommer påverka dig och din bransch. Han avslöjar vilka verktyg och metoder du behöver för att tackla framtida utmaningar.

Tobias Ahlin har medverkat i flera internationella framgångssagor. T ex var han en av Spotifys första designers, Industry leader på Hyper Island och produktdesigner på GitHub i San Francisco. Han är en föreläsare i världsklass inom design, trender samt entreprenörskap och reser nu jorden runt för att dela med sig av sina breda perspektiv.

Läs mer om Tobias

Tobias Ahlin
Åsa Rydhard – Rock Your Story och bli synligare på nätet

Åsa Rydhard sätter fokus på storytelling som ett avgörande strategiskt verktyg i framtidens digitaliserade värld. Den förändrade marknaden ställer allt högre krav på närvaro och social branding. Men för dem som rätt förstår att använda kraften i en story vänds utmaningarna till möjligheter.

Åsa Rydhard visar hur det är möjligt att hålla sig i framkant med storytelling, för dig och din organisation. Hon är även en uppskattad föreläsare internationellt då hon inspirerar åhörarna att vässa synligheten med kraften av en stark story.

Läs mer om Åsa

Åsa Rydhard
Dennis Westerberg – Ökad arbetsglädje med flow

Dennis Westerberg bjuder på en energigivande föreläsning om hur människan fungerar mentalt med fokus på stresshantering, arbetsglädje och ledarskap samt kreativitet. Ett föredrag fyllt av skratt, inspiration och insikter som ger omedelbar utdelning.

I föreläsningen förklarar Dennis vad det mentala tillståndet ”flow” egentligen innebär. Hur ett välmående och fokuserat sinne frigör enorma resurser vi inte trodde fanns hos medarbetarna. Han levererar kunskaper som tar sin utgångspunkt i ett helt nytt fält inom psykologin, vilket populärt kallas ”The three principles”.

Läs mer om Dennis

Dennis WesterbergOm Sveriges Talare

Sveriges Talare är landets största internetbaserade talarförmedling. Varje år hjälper vi tusentals beställare att hitta rätt talare till rätt arrangemang till rätt budget. Givetvis bistår vi även på klassiskt vis, där vår service, behovsanalys och snabbhet via telefon är vår stolthet.

Välkommen att ringa oss på 0121–24900 så hjälper vid dig direkt.

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)70-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2016 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}