Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Jan Sandberg

Jan Sandberg är utbildaren och moderatorn med en omfattande erfarenhet inom medieträning, journalistik, ledarskap, skrivande, politik och krishantering. Han fyller utbildningen med konkreta och egenupplevda händelser från verkligheten. Få regelverk och riktlinjer en styrelse måste följa, hur man väcker media samt hur man hanterar en kris eller intervju. Jan Sandberg är väldigt hemtam i ledar- och lärarrollen efter ett långt, professionellt liv med framträdanden på scener och i media.

Jan Sandberg är en moderator med mycket omfattande erfarenhet från offentliga framträdanden. Genom sina unika kunskaper inom kommunikation är han både tydlig och skarp. Jan är en moderator med styrka inom politik, media och företagande men med noggranna förberedelser sätter han sig gärna in i önskat ämne och effekt.

 • Jan Sandberg som talare

  Jan är en lyssnande utbildare som tar intryck och anpassar sig till dem han utbildar. Han ser också till att anpassa utbildningen till kundens egen verksamhet.
  Med hans omfattande egna erfarenhet av det aktuella ämnet ger han flera konkreta och självupplevda exempel på området.

  Som moderator använder gärna pedagogiska liknelser och hjälpmedel för att budskapet och informationen ska nå fram ordentligt. Med personlighet, glimten i ögat och utan att tappa viktiga trådar utför Jan sina uppdrag med noggrannhet. Tidshållningen är viktig för Jan

 • Så arbetar Jan Sandberg

  Jan lyssnar in och följer kundens önskemål noggrant. Han lägger gärna extra tid på att lyssna av och läsa in sig på kundens speciella verksamhet och önskemål.

  Som moderator lyssnar han in och följer kundens önskemål noggrant. Han lägger gärna god tid på att läsa in sig på det aktuella ämnet. Han vet att ett bra resultat kräver noggranna förberedelser i nära samverkan med uppdragsgivaren.

 • Jan Sandberg erbjuder

  • Styrelsearbete, nyblivna men även erfarna ledamöter i ideella, offentliga respektive privata bolagsstyrelser.

  • Medieträning, lär er effektiv mediehantering och hur man väcker medias intresse. Tips till hur man presenterar ett budskap och får media att förmedla det som du önskar.

  • Politisk påverkan, intressentanalys, argumentationsplanering och bildandet av allianser. Argumentationstips, lokalt, regionalt och centralt påverkansarbete.

  • Krishantering, Konsten att hantera en kris.

 • Jan Sandberg passar till

  Jan Sandberg passar in i både stora och små grupper, då han alltid anpassar sig till de olika krav som respektive utbildning kräver.

  Jan Sandberg är även en moderator som passar in i många sammanhang och inte minst vid konferenser med paneldeltagare där han leder och modererar diskussionen. Seminarier där flera deltagare ska medverka och där tidshållning är viktig.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska

Jan har varit verksam inom olika ansvarsfyllda och verkställande positioner i över 35 år. Han har dessutom varit Sveriges yngste riksdagsledamot samt VD för flera publika intresseorganisationer.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Caroline Sellstone

Förhöj upplevelsen av ert event med en graphic recorder! Genom att rita inför publik lyfter Caroline Sellstone arrangemanget till en helt ny nivå. Du och dina medarbetare

Jenny Andersson

Vill du få mer energi och effektiva verktyg för bättre ledarskap, närvaro, kommunikation och utveckling? Jenny Andersson är en hyllad och flitigt anlitad föreläsare som brinner för att ge

Sarah Delshad

Sarah Delshad är journalist och influencer, som idag föreläser om mångfald, inkludering, representation och jämställdhet. Hon hörs frekvent i riksmedia, har nominerats ti

Lou Hedström Bokinge

”Lever du din dröm eller drömmer du ditt liv?” är namnet på en av Lou Hedström Bokinges inspirationsföreläsningar. Lou föreläser om motivation, k

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap