Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Yamina Enedahl

Yamina håller motiverande föreläsningar om  prestation, motivation, innovation och ledarskap och hur man sätter mål och skapar prestationsmiljöer så att varje individ hittar sin fulla kraft.  Hon delar med sig av ledarskapsprinciper och förhållningssätt från en av världens mentalt mest krävande sporter – fridykning. Yamina är också uppskattad moderator som skapar en varm stämning, samtidigt som frågorna leder dialogen till en ny nivå.

Yamina är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, licensierad mental tränare och organisationskonsult med mer än tio års erfarenhet av att coacha individer, grupper och ledare. Hon ger er verktyg till hur man som individ och organisation kan nå högre. 


 • Yamina Enedahl som talare

  Som fridykare och mental tränare gillar Yamina att beröra på djupet. Under den vindlande berättelse bjuds publiken in att reflektera , spränga gamla tankemönster och tänka nya tankar.

 • Så arbetar Yamina Enedahl

  Yamina kan anpassa sig utifrån önskat innehåll, målgrupp och effekt.

 • Yamina Enedahl erbjuder

  Åhörarna bjuds in till att krossa sina egna gränser och utmana myter kring hur man når mål och får människor och organisationer att prestera på topp. Hennes mål är lika storslaget som hennes bakgrund: Hon vill hjälpa ledare- och organisationer att växa och utvecklas och därigenom bidra till en bättre värld.

 • Yamina Enedahl passar till

  Yamina är en föreläsare och inspiratör som passar utmärkt i många sammanhang och till olika målgrupper. Hon väder sig både till ledare och medarbetare för att skapa utveckling på alla plan.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Engelska

Yamina Enedahl utsattes för den traditionella prestationskulturen som elitsimmare och avslutade sin simmarkarriär vid 14 års ålder. Hon hittade fridykningssporten några år senare genom ett fantastiskt möte med en gigantisk manta i Indonesien. Under sina studier vid Skandinaviska Ledarhögskolan, utvecklade hon en ny prestationskultur och inre ledarskapsprinciper som skulle leda fram till Sveriges första världsrekord i fridykning och året där på ta DIF/Älvsjö till SM guld.

Yamina har under sitt yrkesverksamma liv har fortsatt att förfina och utvidga sina perspektiv för ledare och organisationer i privat så som offentlig sektor. Hon har skapat samarbetsstrategier för skola, polis och socialtjänst. Med hjälp av lean management, har hon utvecklat fem olika arbetsmarknadsprogram och startat upp två nya kontor, från grunden.


Hon är även författare till boken "Under Ytan - Mentala höjder ur själens djup. Träningsgandalf” i hösten 2015 programserie ”Träna med Kalle” som sändes på SVT1 och medverkade i SVTs ”Idrottens Himmel och Helvete” samt ”Svett- och etikett” våren 2015


• 9 - faldig svensk mästare och Sveriges första världsrekordhållare i fridykning
• "Årets Actionkvinna" "Best female rookie of the year".
• Hon fått en egen titel på Skandinaviska Ledarhögskolan för sina framgångar med DIF/Älvsjö då de tog SM guld.
• Talare på TEDx Stockholm, februari 2015

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Yamina Enedahl talar om:

Expertområden:

Prisklass:

30.000 kr - 40.000 kr

 • Mitt motto

  Den dröm som är förankrad i vem vi varit, vem vi är och vem vi vill bli kommer med största sannolikhet att gå i uppfyllelse.

TEDx Lighthouse Stockholm 2017

TEDx Talks Stockholm 2015

Sweden’s first world record holder in freediving Yamina Enedahl, now a leadership- and organizational coach, surfaces and debunks three common myths of performance culture that make people afraid of failing and ultimately limit their capabilities, as well as the capabilities of organizations.

Nyhetsmorgon i TV4 2014-07-31

Yamina Enedahl gick från att vara en ängslig simmare till rekordhållare i fridykning. Hör henne berätta om sin resa i Nyhetsmorgon.

Idrottens himmel och helvete 2:
”Så sa kroppen!”

Idrott ska vara för alla. Ändå är diskriminering bland barn som håller på med idrott ett globalt problem. Avhoppen inom den svenska fotbollrörelsen ökar. Många börjar med sporten men desto fler slutar. Vad tycker de inblandade aktörerna såsom idrottsrörelser, tränare och föräldrar om detta? Och hur upplever barnen situationen?

Andra talare inom samma område

Annelie Pompe

Annelie Pompe är ett fysiskt och mentalt kraftpaket. Hon har både nått Mount Everests topp, och i favoritsporten fridykning tagit sig ner till världsrekorddjupa 126 m, på ett enda andetag. Men re

Tomas Gustafson

Guldmedaljören Tomas Gustafson triggar åhöraren och stimulerar dess ambition och framåtanda. Han förstärker grunden till en långsiktigt framgångsrik karriär. För egen del är Tomas trefaldig

Maria Flanagan Sundqvist & Sara Lindberg

Sara Lindberg och Maria Flanagan Sundqvist är toppinspiratörer. Såsom arbetsmiljökonsult resp individ- och grupputvecklare får de arbetsmiljön att bli rolig, men dessutom en nyckel till

Reine Carlsson

Reine Carlsson kan verkligen krishantering och säkerhetstänkande. Han hjälper er organisation att utvecklas mot trygghet på arbetsplatsen och gemensamma mål. Han jobbar även med medarbetarskap, l

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Årstaängsvägen 9, 3 Vån
117 43 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap