Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Vera Simonsson

Vera Simonsson, Årets Kvinnliga Äventyrare 2009, föreläser om äventyr och prestationer utanför det vanliga. Vera föreläser om drivkraften bakom expeditioner, om att som grupp arbeta mot ett gemensamt mål, och vikten av att sammanlänka varandras positiva styrkor. När fyra personer under extrema förhållanden lever 80 dygn på 3 kvm sätts vänskapen på prov, men som lagspelare kommer ingen undan - konflikten måste lösas genom respekt, kommunikation och tillit.

  • Vera Simonsson som talare

    Vera är en talare som brinner för att inspirera människor till att se, och våga göra verklighet av sina drömmar. Att förverkliga drömmar - sina egna och andras - är det Vera arbetar med i sin roll som guide, vägledare, fotograf, mentor, författare och inte minst talare. Som talare ingjuter Vera kraft, mod och inspiration att ta oss förbi hinder, och göra något alldeles extraordinärt av de möjligheter vi har.

  • Så arbetar Vera Simonsson

    Vera Simonsson skräddarsyr alla sina föredrag efter samråd med dig som uppdragsgivare.

  • Vera Simonsson erbjuder

    Vera erbjuder föreläsningar och bildvisningar utifrån sina expeditioner, men också företagsförbättrande föreläsningar som syftar till att påvisa likheter mellan att driva en organisation och att planera - genomföra en expedition. Vera föreläser också om vikten att ta sig an utmaningar, våga förverkliga sina drömmar, känslan av att gå i mål med det man drömt om och strategier för samarbete och konfliktlösning i skarpa lägen.

Talaren utgår från Västernorrland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Engelska

Efter att Vera slutat gymnasiet bar det raka vägen till Norge för att lära sig mer om friluftsliv. Efter ytterligare studier i biologi i såväl Umeå som Canada flyttade Vera till Svalbard för att arbeta som skid- och hundspannsguide. Vera är en ung äventyrare som redan besökt många av världens mest svårtillgängliga platser. Den hittills mest uppmärksammade expeditionen är den hon tillsammans med syster och två väninnor företog sig 2009. Gruppen, "Baffin Babes", tog sig under 80 makalösa dygn över Baffin Island på skidor - ett äventyr som bjöd på många strapatser och konflikter men också skratt och samarbete. Vera är utbildad och certifierad Arctic Guide. Mellan expeditionerna är hon aktiv som entreprenör i det egna företaget, guide, glaciärinstruktör, skribent, författare och talare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Susanne Sköld

Susanne Sköld en passionerad föreläsare och utbildare med ett prestigelöst förhållningssätt till Team och Ledarskap. Deltagaren bjuds med på insikter i Feedback och vikten av att uppmuntra ...

Ola Tornberg

Ola föreläser om hur vi kan utveckla vår kommunikationsförmåga för att få mer effektivitet, glädje och motivation i vardagen. Han har unika kunskaper från att möta människor i olika situatio ...

Tomas Eriksson

Arbetsglädje är framgång. Boka Tomas som föreläsare när du önskar mer arbetsglädje, smidigare samspel eller ökad lönsamhet på din enhet eller i din organisation. Eller när du önskar få mer gjort med ...

Anna Olsson

Anna Olsson är en synnerligen erfaren förändringsledare, säljare och ledare. Hon arbetar passionerat så att förändringsprojekt lyckas, både affärsmässigt och mänskligt. H

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap