Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ulrika Sedell

Hur får man en arbetsplats att bli lika inkluderande för alla? Hur undviker och bekämpar man kränkande behandling? Och hur ökar man samtidigt lönsamheten? Ulrika Sedell är författaren och debattören som gör skillnad ute på organisationer över hela landet. Hon är förkämpe för det inkluderande ledarskap som efterlyses, inte minst nu när många kränkningar har avslöjats till följd av #metoo.

Att hantera stress, att kunna härbärgera egna känslor och skapa balans är avgörande faktorer för att lyckas med sitt ledarskap. Ulrikas föreläsningar visar vägar till ett sundare och framsynt arbetsliv.

När efterdyningarna av #metoo kommer blir det fokus på att göra om och göra rätt. Men hur? Ulrika erbjuder konkreta ledarskapsverktyg och lösningar som leder till både ökad inkludering och lönsamhet.

Blogginläg: Det krävs många för att förändra en företagskultur

Hemsida

 • Effekten av att boka Ulrika Sedell

  Föreläsningen ger påtaglig nytta. Det vill säga ny kunskap, inspiration och praktiska metoder,  med utgångspunkt från ledarskap.

 • Ulrika Sedell som talare

  Ulrika vill inspirera, erbjuda glädje och skratt, men alltid med ny kunskap som går att omsätta i praktiken. Hon arbetar interaktivt med publiken för att skapa dynamik och närvaro.

 • Så arbetar Ulrika Sedell

  Ulrika anpassar föreläsningen efter beställarens behov och önskemål.

 • Ulrika Sedell erbjuder

  Ulrika erbuder både föredrag och handledning. Det handlar om att förmedla kunskap, inspiration och verktyg som direkt går att omsätta i praktiken. Ofta skräddarsyr Ulrika koncept med föreläsningar plus ny kunskap, workshops med aktuella case från verksamheten för att öka relevansen. Det hela kan avslutas med chefshandledning med anpassade verktyg för att få till önskad förändring.

 • Ulrika Sedell passar till

  Ulrika föreläser för alltifrån små arbetsgrupper till stora teaterscener med 1000-tals i publiken.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Underhållande, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Kvinna
Språk Svenska

Ulrika har gedigen erfarenhet av ledarskap som verksamhetschef, VD för konsultbyråer och konsult. Hon har också femton års erfarenhet av att skräddarsy ledarutbildningar, mentorprogram, föreläsningar och chefshandledning. Ulrika är även certifierad i flera testverktyg och utbildad livs- och karriärcoach, mindfulnessinstruktör samt ACT-certifierad.

Ulrika har skrivit boken ”Bortom glastaket” (Liber, 2015) där tjugosex kvinnor på ledande positioner beskriver sina karriärer och ledarskap. Under 2016 har Ulrika föreläst för tusentals chefer om bokens slutsatser. Hon arbetar idag i flera bolag med att identifiera strategier för att lyckas attrahera och behålla fler kvinnor på toppositioner.

I april 2017 utkommer Ulrikas nya bok ”Vägar till innanförskap” där hon intervjuar sexton personer som har utformat olika modeller för hållbar integration.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

"En stor eloge!"

2017-11-29, 14:37

”Ulrika är proffsig, varm och kunnig. Hon lyssnar och förmedlar sin kunskap och erfarenhet på ett mycket sympatiskt och lättillgängligt sätt. Jag blev inspirerad, glad och bekräftad - vad kan man mer begära! En stor eloge :-)”

"Så inspirerande!"

2017-11-29, 14:36

”Det var en fantastisk dag och så inspirerande! Fick med mig så många tips hem och jag tror nog att detta är en av de bästa seminarium jag varit på! “

...lever kvar långt efteråt.

2017-01-03, 16:18

”Ulrika Sedell är en mycket inspirerande föreläsare/seminarieledare. Jag hade lyckan att delta i ett frukostseminarium om boken "Bortom glastaket", som leddes av Ulrika. Den energi, kraft och inspiration som förmedlades lever kvar långt efteråt.”
EVA LOUISE LANDGREN, MANAGER INTERNATIONAL INSTITUTIONS CBG

Den mest intressanta ingång på dagens utmaningar kring jämställdhet jag har sett

2017-01-03, 16:17

”Inspirerande och den mest intressanta ingång på dagens utmaningar kring jämställdhet jag har sett. Icke exkluderande, framåtblickande, konstruktiv och affärsmässig. Tycker mycket om kopplingen mellan beteendespektrumet och själva ledarskapet som de flesta missar.”
JESPER BORRFORS, J BORRFORS CONSULTING

Fantastisk som talare

2017-01-03, 16:17

”Den som vill spräcka glastaket gör bäst i att lyssna på Ulrika Sedell. Hon har inte bara varit med och skrivit den viktiga och intressanta boken ”Bortom glastaket”, hon är dessutom fantastisk som talare. Med humor, närvaro och allvar ger hon kvinnor och män råd om hur vi skapar förutsättningar också för kvinnor att utnyttja sin potential.”
PER SCHLINGMANN, PER SCHLINGMANN AB

Ulrika Sedell har skrivit böckerna Bortom glastaket (Liber) och Vägar till innanförskap (Idealistas).

Lena Gustafsson & Ulrika Sedells bok Bortom glas taket

2015 släppte Ulrika sin första bok Bortom glastaket (Liber) som bygger på intervjuer med 26 kvinnor på topposition och slutsatser kring vilka framgångsfaktorer som varit avgörande för dem. Det har resulterat i föreläsningar för över 300 000 ledare om ett inkluderande ledarskap och vad som krävs för att attrahera och behålla fler kvinnor på ledande position.

Ulrika Sedell & Eva von Wernstedts bok Vägar till innanförskap

2017 kom Ulrikas bok Vägar till innanförskap (Idealistas) som bygger på intervjuer med ledare som lyckats med integration i samhället och en analys av vilka fem ledarstrategier som gav framgång. Ulrika har föreläst om bokens slutsatser för kommuner, kommunpolitiker och i riksdagen.

Andra talare inom samma område

Charlotte Hågård

Charlotte Hågård är en ofta efterfrågad specialist på karriärplanering, personligt varumärke och employer branding

Jenny Engström

Jenny Engström föreläser med stor passion om motivation, innovation, livslångt lärande och vad som behövs av framtidens ledarskap. Utgångspunkten är hur vi kan leva, leda oc

Mais Irqsusi

Mais Irqsusi is a leader, organizer, and educator. She is the Executive Director of the Leading Change Network.  As a practitioner and champion of the community organiz

Ruth Brännvall

Ruth Brännvall är föreläsaren som talar om ledarskap och ledarskapet i interkulturella organisationer. Olika situationer kräver olika sorts ledarskap och hur man som chef ska agera för att v

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: info@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss. 
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap