Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Ulric Rudebeck

Ulric Rudebeck är en föreläsare med ledningsgrupper och ledarskapet som specialitet. Han behandlar ledningsgruppen, dess roll och utmaningar med praktiska lösningar för att öka prestationen och ge effektiva möten. Ulric har haft uppdrag i ett 100-tal olika ledningsgrupper, forskat samt är författare till flera böcker i ämnet. Han arbetar praktiskt med illustrationer och interaktiv diskussion samt ger tid till frågeställningar.

Ulric hjälper er att effektivisera ledningsgruppens strukturer och processer för en ett framgångsrikt företag eller organisation nu och i framtiden.

 • Ulric Rudebeck som talare

  Ulric interagerar gärna med gruppen. Han är flexibel i förhållande till gruppens frågor och problemställningar. Han är lättförståelig och jobbar aktivt med illustrationer samt utifrån praktisk tillämpning. Han engagerar och får gruppen att tänka efter samt ifrågasätter, utan att provocera. Ulric är nytänkande inom området men med respekt för beprövad erfarenhet.

 • Så arbetar Ulric Rudebeck

  Ulric arbetar flexibelt utifrån era önskemål och behov. Allt från ett specifikt givet ämne till del i en större presentation. Han jobbar även med interaktiva upplägg som vid behov kan bli till ett omfattande program.

 • Ulric Rudebeck erbjuder

  Han erbjuder eftertanke och insikter om ledningsgruppens roll och funktion i en verksamhet. Belysande exempel tas från verkligheten. Ulric presenterar ledningsgruppsteorier för att förstå er verksamhet. Han har många tips på hur man kan öka ledningsgruppers prestation. Tid ges för interaktiv diskussion kring ledningsgrupper och deras utmaningar. Fokus är på det praktiska, med en solid grund i kompetens och forskning på området.

  Unikt är att Ulric med hjälp av metoden Strategisk Visualisering illustrerar det som tas upp. Kunden får som dokumentation en stor bild över allt som sagts. Ett exempel finns på länk:

 • Ulric Rudebeck passar till

  Ulric passar till att arbeta med chefer som sitter i ledningsgrupper och chefer som leder ledningsgrupper. Han passar även till tillfällen när ni skall bilda en ny eller förändra sammansättningen av en ledningsgrupp. När ni har en större komplex organisation och skall se över ledningsgruppen (-erna) och deras roll i styrning av verksamhet kan Ulric också vara till hjälp.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Engelska

Ulric har jobbat som chef på alla nivåer både i privat och offentlig verksamhet. Han har även forskat på ledningsgrupper och är författare till flera böcker i ämnet. Han har länge arbetat med ledningsgrupper och deras prestation.
Ulric har haft uppdrag i 100-tals olika ledningsgrupper för en rad olika organisationer. Han har föreläst nationellt och internationellt i ämnet samt utformat och lett internationella konferenser i ämnet. Ulric är egen företagare och sedan 15 år konsult i ämnet Ledningsgrupper.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Kommer att ha en avgörande roll för att lotsa vår verksamhet in i framtiden”

2018-01-12, 09:16

”Stämningen och tilliten i ledningsgruppen har ökat signifikant. Strukturen för våra möten, hur vi sätter agendan, tar minnesanteckningar och verkställer beslut, har blivit betydligt bättre och vi är nu bekväma i att jobba med alternativa arbetsformer. De här förändringarna kommer att ha en avgörande roll för att lotsa vår verksamhet in i framtiden och för att skapa oss den position vi förtjänar.”
– David Konrad, överläkare och verksamhetschef på ANOPIVA-kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

”Mycket energi, entusiasm, erfarenhet och kunskap”

2018-01-12, 09:14

”Ulric är en av få ledningskonsulter som jobbar med grafisk visualisering i sin konsultroll. Det har visat sig vara av stor betydelse för ett bra lärande och bidrar till att vi kan genomföra kvalitativa projekt. Dessutom har Ulric mycket energi, entusiasm, erfarenhet och kunskap.”
– Ingela Ekblom, Professionssamordnare inom ledarskap, kommunikation och HR på Riksrevisionens internationella avdelning.

”Fick positiva effekter i hela organisationen”

2018-01-12, 09:12

”Ulric hjälpte oss att forma vår vision. Hans facilitering med ritning och interaktion med ledningsgruppen markerade starten på en förändringsprocess som sedan blev väldigt lyckad. Personligen märkte jag skillnad redan efter ett år. Våra ledare var snabba på att anamma de nya arbetssätten. En oberoende, vetenskaplig utvärdering visade sedan klart och tydligt att utvecklingsprogrammet fick positiva effekter i hela organisationen.”
– Birgir Jakobsson, tidigare sjukhusdirektör på Karolinska Universitetssjukhuset.

Andra talare inom samma område

Catherine Carlstedt Söderman

Catherine Carlstedt Söderman fokuserar på vad som är viktigt att tänka på i dagens stressade samhälle. Hon har stort engagemang i människors utveckling och ger konkreta verktyg för att kunna hantera

Fredrik Sträng

Fredrik Sträng har bestigit nio berg på över 8000 m, däribland Mount Everest! Han är även omnämnd i Guinness World Record "7 Summits". Från början var dock Fredrik notoriskt höjdrädd och

Eva Ahremalm

Tillsammans med en pianist skapar Eva Ahremalm en oförglömlig upplevelse med mycket igenkänning, skratt och eftertanke. Hennes annorlunda ”underhållning” har teman som närvaro, konsten att lyssna, m ...

Malin Ewerlöf

Maxa träningen med Malin Ewerlöf! Hon har en över 20 år lång karriär i ryggen som elitlöpare. Idag är Malin PT för företag och föreläser om hur rätt tankesätt och kunskap hjälper dig att

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap