Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tony Grahn

Lär dig skådespelarens och proffsgolfarens mentala strategier

Att få uppleva det där flowet — när allt bara stämmer — behöver inte vara en lycklig slump. Tony Grahn lär dig prestera på topp när det verkligen gäller. Varje gång och oavsett situation eller vilken person du är.

Med enkla övningar och en teori som utgår från hur hjärnan och kroppen interagerar och reagerar under stress och press lär dig Tony kontrollera tankar och känslor för att låta dem samspela även när kraven på dig är som högst.

Tonys metod har genom åren hjälpt chefer, säljare, elitgolfare, operasångare, symfoniker och skådespelare att prestera på topp när det verkligen gäller. Det är en mental strategi som även passar till exempel blåljus-team som måste kunna ta snabba beslut och kommunicera effektivt i pressade lägen.

Insikt, energi och humor präglar Tonys föreläsningar, som innehåller tankeväckande exempel från Sverige och andra länder där han hållit föredrag och utbildningar. Efteråt har du lärt dig konkreta verktyg som du kan använda direkt både på jobbet och i privatlivet för att uppleva mindre stress och mer glädje samt oftare prestera från din sanna potential.

Urval av tidigare beställare:
Roche Nederländerna, DHL Nordic, Fluor Nederländerna, Nordea, Göteborgs Operan, Göteborgs Symfoniker, Kungliga Filharmonikerna, London Government, Dutch Golf Teachers Federation. Actors Centre London.

 • Effekten av att boka Tony Grahn

  Med Tony Grahn får man inspiration men framför allt konkreta verktyg för att skapa en hållbar förändring i deltagarnas unika situationer. Det bästa är att Tony ger övningar som förändrar vardagliga situationer. Du behöver varken lära dig att meditera eller göra yogaövningar. Tonys praktiska metod fungerar direkt i vardagen och kan utan krusiduller, andlighet och annat snabbt minska stressrelaterad sjukfrånvaro och ineffektivitet.  Det är praktiskt, direkt användbart och lättbegripligt med många aha-upplevelser.

 • Tony Grahn som talare

  Tony är både tydlig, underhållande och utmanande i det han levererar. Insikt, energi och humor präglar hans föreläsningar. Genom en logisk och spännande förklaring om hur metoden fungerar och enkla övningar tar han åhörarna från kunskap till förmåga och färdighet.

  Han förklarar på ett så enkelt sätt att man inte behöver anstränga sig för att förstå. Hans övningar som man kan utföra var man än befinner sig, framförallt i utmanande och pressande situationer.
  Insikterna om ett eget beteende kommer lätt på plats då Tony är lyhörd, skarp och visar respekt samtidigt som han påpekar att ”det är inget fel på mig”. Med hans visdom, humor och tydlighet är det lätt att ta till sig hans metod och även uppleva en förändring i sitt liv direkt efter hans föreläsning.

  Efter en föreläsning har du lärt dig förmågan att hantera jobbiga situationer bättre, prestera från din sanna potential och känna mer glädje, både på jobbet och i privatlivet.

 • Så arbetar Tony Grahn

  Tony kan skräddarsy en föreläsning eller workshop utifrån specifika behov och önskemål. Han utgår alltid från hur man lär sig hantera inre stress, negativa tankar och känslor som stör prestationen, arbetsglädjen harmonin på både arbetet och hemma. Deltagarna får alltid med sig konkreta verktyg som kan appliceras direkt i deras unika situationer.

 • Tony Grahn erbjuder

  Tony erbjuder inspiration och kunskaps föredrag och workshops. Du kan även skräddarsy ett föredrag, miniworkshop eller längre utbildning som är anpassat till just era behov. T.ex, sälj, stress, kommunikation, bygga starka team, ledarskap, tala inför publik etc.

 • Tony Grahn passar till

  Tony föreläser för både stora som små grupper i alla branscher. Han passar till mässor, konferenser, kick-offs, offentliga sektor, in-house workshops och blåljus-team.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande, Kick-off, Aktiverar publiken
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Tony började sin karriär som professionell skådespelare 1986 och levererade många roller och enmansföreställningar under ca 10 år. De senaste tjugo åren har Tony gett seminarier, workshops och coachat människor till att snabbare och oftare få tillgång till sin potential. Metoden som han använder har sin grund i en praktisk fokus- och avspänningsteknik han lärde sig då han gick teaterhögskolan på 90 talet i Malmö. Efter utbildat sig till teaterregissör på Drama Studio London regisserade han ett antal uppsättningar i storstaden. där han upptäckte att det han var bäst på, och mer intresserad av, att hjälpa skådespelare ta fram sitt mod, sin kraft och sin autenticitet. 1998 började han undervisa operasångare och skådespelare på det kända ”Actors Centre” i London. 2001 utbildade han sig till NLP practitioner (neuro linguistic programing) av grundaren, Richard Bandler. Med de nya kunskaperna samt forskning i bland annat Kognitiv Beteenende Terapi har han utvecklat tekniken till en effektiv metod anpassad för människor i många olika yrken. Idag har han gett workshops och seminarier i framför allt Holland, Tyskland, England och Sverige. Sedan 2014 är Tony tillbaka i Skåne med sin familj.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Annika Taesler

Annika Taesler är elitryttaren som kastades av hästen, bröt nacken och blev totalförlamad. Idag är hon journalist, föreläsare och författare till den hyllade självbiografin ”Ända in i märgen”. Hon ...

Helene Ählberg

Heléne Ählberg får individer och grupper att nå sin fulla potential genom att utveckla förmågan till samarbete, nya arbetssätt och organisationsformer. Hennes största

Babben Larsson

Babben Larsson tillhör Sveriges komikerelit, är föreläsare och moderator. Föreläsningen "Friskvård à la Babben" ger insikter om stress, friskvård och hur man kommer tillbaka efter att ha

Louise Hoffsten

Den älskade sångerskan Louise Hoffsten föreläser om hur det är att leva med ms och hur det har påverkat hennes liv. Hon berättar hur det var att få diagnosen för nästan 20 år sedan. Trots

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap