Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Tommy Lundberg

Alla organisationer vill ha engagerade medarbetare. Men vad är det som gör att vi går igång på jobbet – att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Detta är grundfrågan som Tommy Lundberg ställer och besvarar i sina föreläsningar.

Tommy föreläser om vad som ligger bakom våra inre drivkrafter och vad som skapar ett positivt, produktivt arbetsklimat och effektiva team. Han tar med åhörarna på en tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan samt tankar om hur vi beter oss på våra arbetsplatser och varför.

 • Effekten av att boka Tommy Lundberg

  Tommy Lundbergs föreläsningar ökar förståelsen hos både chefer och medarbetare om varför vi beter oss som vi gör och hur vi kan förbättra oss. Han ger insikter och konkreta verktyg som möjliggör förändring till det bättre både på individ- och organisationsnivå.

 • Tommy Lundberg som talare

  Tommy väcker frågorna som inspirerar både chefer och medarbetare att leta efter svaren. Vad får oss att känna engagemang? Hur påverkar din attityd företagets utveckling? Vad är det som skapar sammanhållning i en arbetsgrupp? Vilket ansvar har du som medarbetare för företagets kultur? Och hur kan du som chef och ledare locka fram dina medarbetares driv?

  Tommy talar med stort engagemang om ledarskap, medarbetarskap, kommunikation och motivation samt bjuder på kunskaper, erfarenheter och ögonöppnande insikter.

 • Så arbetar Tommy Lundberg

  Tommy tar alltid utgångspunkt i en dialog med uppdragsgivaren inför varje föreläsning för att matcha kundens förutsättningar, behov och önskemål. Genom noggranna förberedelser ser Tommy till att optimera sina föreläsningar och utbildningar för att passa målgruppen. Han anpassar sitt erbjudande utifrån kundens önskemål och behov.

 • Tommy Lundberg erbjuder

  Tommy Lundberg erbjuder inspirerande föreläsningar på 60–90 minuter. Föreläsningarna kan kompletteras med engagerande workshops på teman som attityder, beteenden, likheter och olikheter, kultur samt feedback.

  Du kan läsa mer om Tommy och hans föreläsningar på www.tommylundberg.se

 • Tommy Lundberg passar till

  Tommy Lundbergs föreläsningar är lika intressanta för breda medarbetargrupper som för chefer som vill få medarbetarna med sig. Budskapen passar såväl offentliga som privata verksamheter.

  En föreläsning med Tommy kan utgöra en inspirerande start på ett internt förändrings- eller förbättringsarbete, i ett företag eller en organisation, en avdelning eller en arbetsgrupp. Eller som ett tankeväckande keynote anförande på en företags- eller branschkonferens.

Talaren utgår från Gävleborg
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Tommy Lundberg har arbetat hela sitt yrkesliv med kommunikation. Han har en tjugofemårig karriär bakom sig som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor, författare och föreläsare. Han har arbetat med intern och extern kommunikation för uppdragsgivare som Apple, Audi, Danske Bank, Falu Rödfärg, H&M, IKEA, Länsförsäkringar med flera.

Som författare har Tommy skrivit ”Ledarskap på sandlådenivå”, som nominerades till titeln Årets ledarbok 2006, och ”Ledarskap på apstadiet”, som nominerades till Årets HR-bok 2010, tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren. Tommy har också skrivit ”Det är inte magi, det är energi”, om mänskliga möten och upplevelsebaserad kommunikation samt medarbetarboken ”Skulle du vilja jobba med dig?” och ”Motivationskoden – om modernt ledarskap och varför vi borde gå från Management till Humanagement”.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

”Tommy lyckades inspirera hela vår förvaltning! Han var fenomenal på att snabbt fånga stämningen i rummet, trots att vi var 150 personer!"

2017-05-24, 09:26

”Tommy lyckades inspirera hela vår förvaltning! Han var fenomenal på att snabbt fånga stämningen i rummet, trots att vi var 150 personer! Det kändes som om han såg varenda person i rummet och han fick oss att känna att det var just oss det handlade om. Vi fick känna oss viktiga och stolta över det jobb vi gör. Med små gester och ord, fick han också alla att vara aktiva i den interaktion (workshop) han ledde. Efteråt har vi jobbat vidare internt med Tommys bok ”Skulle du vilja jobba med dig” och den positiva energin från medarbetardagen håller i sig.” Mia Eriksson, utbildningsledare, Arbetslivsförvaltningen, Sandvikens kommun

"Tommy gav våra chefer en inspirerande föreläsning om hur man skapar engagemang bland medarbetarna."

2017-05-24, 09:24

”Vi anlitade Tommy till vår Chefsdag med cirka hundra deltagare. Tommy gav våra chefer en inspirerande föreläsning om hur man skapar engagemang bland medarbetarna. Föreläsningen gav upphov till såväl skratt som eftertanke. Sedan avslutades seminariet genom att Tommy faciliterade en paneldebatt där några av våra chefer var inbjudna. Under paneldebatten blandade Tommy frågor med input på ett utmärkt sätt. ” Catharina Krüger, HR-partner, SKF Sverige AB

”Vi alla i gruppen tyckte att Tommys föreläsning var väldigt genomarbetad och inspirerande och innehållet var fantastiskt bra."

2017-05-24, 09:22

”Vi alla i gruppen tyckte att Tommys föreläsning var väldigt genomarbetad och inspirerande och innehållet var fantastiskt bra. Tiden gick otroligt fort, som den bör med en inspirerande och kunnig föreläsare. Det jag framförallt tog med mig från Tommys föreläsning var tänket att vi får en starkare och bättre presterande grupp genom att stärka alla medarbetare som ingår i den och jag tror att de flesta tog åt sig av det budskapet. Jag kan varmt rekommendera Tommy som föreläsare.”
Evelina Wikström, financial controller, Microsoft Sweden

"Tommy blandar fakta, vetenskap och erfarenheter och framför detta med stor inlevelse och humor men också med stort allvar."

2017-05-24, 09:20

”Äntligen fanns den där! Boken och föreläsningen om det viktiga ämnet medarbetarskap. Med frågan ”Skulle du vilja jobba med dig?” fångade Tommy alla våra medarbetare på ett inspirerande sätt. Tommy blandar fakta, vetenskap och erfarenheter och framför detta med stor inlevelse och humor men också med stort allvar. Inte ens den mest svårflörtade lyckas motstå att dras med i resonemanget och vid dagens slut var vi många som gick hem fylld av inspiration och tankar kring hur det egna beteendet, attityder och förhållningssätt påverkar den gemensamma arbetsmiljön och arbetets resultat. En mycket lyckad dag!” Emma Sjöberg, enhetschef, Omsorgsförvaltningen, Sandvikens kommun

Tommy Lundberg talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 40.000 kr

Motivationskoden. Från Management till Humanagement.

 

Motivationskoden – en ljudlig föreläsning

 

Ledarskap på apstadiet. The Chimpanzee Chief – evolution for managers and leaders

Andra talare inom samma område

Tõive Kivikas

Tõive vet verkligen vad han talar om då det gäller ledarskap. Han har nämnligen själv gjort det i praktiken. I stället för att lägga ned och avskeda 1000 personer i Studsvik blev företaget efter två

Lennart Hjelm

Tankens kraft med Lennart Hjelm, en både humoristisk, allvarlig och magisk föreläsning. Lennart är expert på hur man uppnår en god atmosfär på arbetet och i vardagslivet. Ge

Göran Davidsson

Vill du skapa en verksamhet som smittar med tillit, arbetsglädje och engagemang? Med ett helhjärtat fokus på grupputveckling, värdegrund och ledarskap föreläser och utbildar Göran Davidss

Anna Wedin

Anna Wedin, en erfaren arbetsrättsjurist med över 23 års erfarenhet, stödjer olika arbetsgivare genom rådgivning, förhandlingar och utbildningar i personalfrågor. Efter att

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap